i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 18:39, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250 ... 286  Next
Author Message
 Post subject: Re: Sport
PostPosted: 00:49, 09-03-2011 

Mondjuk úgy tényleg nem illik nyilatkoznom róla, hogy nem láttam a meccs nagyobb részét, ahogy van Persie les után tovább akciózását sem (szerk: az utóbbiról most már láttam az ismétlést), mindenesetre az elég lelombozó volt számomra, hogy úgy kapcsoltam a meccsre, hogy most nézek 35-40 perc izgalmas és jó focit egyenlő feltételekkel, és kb az első pillanatban el is dőlt, hogy nem fogok látni (legalábbis az utóbbi körülmények között nem). Szóval legközelebb talán majd akkor fogom nézni, hogyha - a miheztartás végett - ezután mondjuk a Shaktar Donyeck nyeri meg a Bajnokok Ligáját. :fog:
Szóval igazából csak sírtam egy kicsit a lúzer időzítésemen, písz. :D

Profile  

PostPosted: 00:49, 09-03-2011 
piper

előtte sem lőttek kapura több, mint egy félidőn keresztül, nem is tudom valdeznek kellett e lövést hárítania. volt nem megadott 11es is az elején(mondjuk a végén Bendtner helyzetét is visszanézném). az első félidőben ha az arsenal nem játszik a végén ilyen tank focit, nincs hosszabbítás, nem kapnak gólt. a jobb foci győzött!!!
persze aki nem barca szurkoló az úgysem ért velem egyet és nem is kell ;)

EDIT:
passzarány: barca 87% arsenal 59%
lövés: 19:0
xavi: 108 teljesített passz

facebook | bandcamp | soundcloud

Last edited by sollabong on 00:53, 09-03-2011, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 00:50, 09-03-2011 
piper

na, mintha copy paste-eltem volna:)

facebook | bandcamp | soundcloud

Profile  

PostPosted: 01:29, 09-03-2011 
original nuttah

Van Persie egy barom. mindkét sárgát a saját faszsága miatt kapta. A bíró helyében én nyilván nem állítottam volna ki a rálövésnél,
de egy sárgával azért ne lövöldözzön valaki sípszó után (amit hallania kellett).

A Barcánál nem értem ezt az 1cm-nél távolabbról nem lövünk gólt taktikát.
Már az első félidőben megnyerhették volna, de a másodikban kb dupla annyit lőhettek volna.

Sokkal jobb meccset vártam és nem tudom sajnálni az Arsenalt - ahová mostmár tényleg igazolhatnának 1-2 csatárt.

Profile  

PostPosted: 01:32, 09-03-2011 
allnightbreakz

ti kurva okosak vagytok am :D
ilyen faszsaggal minek nyul bele a spori a meccsbe?
es ha 11 11 ellen jatszik akkor barmi lehetett volna, de ti
biztos a jovobe lattok!
:D

Profile  

PostPosted: 01:40, 09-03-2011 
partiarc

nekem az a véleményem hogy egy passzív focit játszó csapat nem nyerhet egy barcelona ellen , az a tavalyi interes meccs az nagy véletlen volt, azt még egyszer nem lehet megcsinálni szerintem.

Profile  

PostPosted: 01:44, 09-03-2011 
original nuttah

ez nem meccsbe belenyúlás,a szabály az szabály.sárgát kellett neki adni,utána meg a pirosat értelemszerűen.érdekes módon a tőle 1-2 méterre lévő barca-védő(nem tom már ki volt éppen akkor ott) rögtön reagált a sípszóra.ezek szerint van persie nem csak hülye,hanem süket is.ha vki sárgalap birtokában ilyen gyökérséget csinál,az nem érdemli meg azt a heti akárhányezer eurót :D

Profile  

PostPosted: 02:12, 09-03-2011 
droid

felesleges statisztikakkal dobalozni

egyertelmuen full deffensive taktikaja volt az arsenalnak, nem azert nem lottek kapura mert nem akartak.
amint szukseg volt golra, erdekes modon 15 percen belul (nem emlekszem mar pontosan sry) golt is szereztek. az meg hogy ongol volt kit erdekel? nekik az volt az erdekuk hogy gol szulessen.
persze azt mar soha nem fogjuk megtudni, hogy mi van ha mehet tovabb a meccs 11 vs 11el, mert kb azonnal kiallitottak persiet..
az meg hogy van persie vagy a jatekvezeto butasaga volt nem tudom eldonteni innen, de mindenesetre egy jatekvezetonek egy ilyen meccset nem hiszem hogy el kellene kurni egy ilyen dolog miatt, siman eltekinthetett volna mellette, 1 mp sem telt el a sipszo meg az elloves kozott. az tuti hogy az ev legszanalmasabb kiallitasai kozott lesz az eset..

jha es a deffensive foci is foci, ez egy taktika, es nehogy mar ilyen valovilag szintre menjunk hogy "gusztustalan mert taktikazik".

Profile  

PostPosted: 02:47, 09-03-2011 
partiarc

szerintem senki se mondott ilyet hogy gusztustalan mert taktikázik ,persze a védekező foci is foci ,csak meccset nagyon sok esetben nem lehet nyerni vele,mondjuk ez lehet csak az én véleményem , plusz nézői szemmel nagyon unalmas :?

Profile  

PostPosted: 04:16, 09-03-2011 
droid

R.O.N. wrote:
nézői szemmel nagyon unalmas :?

ezt alairom, de ha a te csapatod csinalni, akkor azt a szent celert van, es el van nezve, sot meg izgalmas is :lol:

Profile  

PostPosted: 06:08, 09-03-2011 
metalhead

R.O.N. wrote:
persze a védekező foci is foci ,csak meccset nagyon sok esetben nem lehet nyerni vele,mondjuk ez lehet csak az én véleményem , plusz nézői szemmel nagyon unalmas :?

a görögöknek sikerült eb-t nyerniük így :fog:

Profile  

PostPosted: 12:20, 09-03-2011 
son of nitrous

a biro fasz volt vegig, RVP mindket sargaja milyen volt mar. erdekesen alakult a meccs az elso felidoben, foleg h olyan szuk savban jatszottak h a 20 mezonyjatekos mozgasat egyszerre lehetett figyelni. iniesta,xavi,messi..+ masche..en ezt szeretem nezni,na :)

Profile  

PostPosted: 13:02, 09-03-2011 
partiarc

dmtr wrote:
R.O.N. wrote:
nézői szemmel nagyon unalmas :?

ezt alairom, de ha a te csapatod csinalni, akkor azt a szent celert van, es el van nezve, sot meg izgalmas is :lol:

ha az én csapatom akkor igen :D

Profile  

PostPosted: 16:54, 09-03-2011 
souljah

mondjuk ha a barom hollandot az első sárga helyett pirossal jutalmazza a spori, senki sem szólhatott volna egy szót se. törlesztési szándékkal belepancsol a csávó arcába, ez nem az a sport...meg ha csak egy kicsit támadóbb szándékkal jön az arsenal akkor esélye lehetett volna, azért a nagy verés elkerülését kizárólag a barca töketlenkedésének és almuniának köszönheti, a védőik úgy ugrabugráltak néha mint a bohócok a porondon...

https://www.facebook.com/MutasdMiSzepetHallgatsz/

Profile  

PostPosted: 18:06, 09-03-2011 
souljah

lali aka krisztián wrote:
mondjuk ha a barom hollandot az első sárga helyett pirossal jutalmazza a spori, senki sem szólhatott volna egy szót se.

Ember, te mit néztél? VP alig ért hozá DA-hez, az már dobta magát, ahogy az összes Barcás kábé végig (tisztelet a kivételnek: Messi, Iniesta, Xavi). A legjobban az tetszett, amikor Clichy talpon rúgta DA-t (a legnagyobb cigánykodó féreg) az meg a bokáját fogva fetrengett meg hőbörgött... :)

Én annyira nem vagyok oda egyik csapatért sem, de az első perctől kezdve érezhető volt, hogy ezen a meccsen bírói szempontból nem egyenlőek a feltételek. A Barcelona játékosai kábé érinthetetlenek voltak, volt olyan, hogy a bíró úgy 20-25 percig egy szabadrúgást sem ítélt az Arsenal javára, ami azért a lehetetlen kategória. Aztán ott vannak az elmaradt sárgák (Abidal nyakfogás, DA becsúszás majd kakaskodás, stb.). Aki focizott, az jól tudja, hogy nem kell nagyon belenyúlni a meccsbe, bőven elég, ha mindig az ellenfél kapja a labdát (főleg ilyen szintű) Ez nagyon fárasztó és frusztráló tud lenni... Busacca sem csinált ennél többet, de ezt következetesen.

De persze nyilván nem a bírón múlott, a B egyértelműen jobb volt, ugyanakkor ez a Busacca látványosan megnehezítette az Arsenal dolgát. Nyilván az Arsenal híveknek lehet keseregni meg minden, hogy a nézettség miatt történt így, meg ilyenek, de nem érdemes.

Profile  

PostPosted: 19:16, 09-03-2011 
souljah

igen, minden évben nyomnak valakit ezek a buzi bírók. újpest, vasas, emtéká, fradi, debrecen, milán, inter, barca, reál, anderlecht, szpartak moszkva, vlagyikakvkaz. :D abban megegyezhetünk, hogy dani alves a barca legférgebb játékosa, szimulál meg meghal a pályán ha ránéznek, de szerintem igenis odaütött, sárga. nem kell ahhoz k.o. hogy sárgát érjen, focipályán focizni kell nem pofozkodni meg hadonászni mint egy droid a panaceán :D
mondjuk az, hogy 20 percig nem kapott szabadot az arsenal nem meglepő, általában szabálytalanságot nem a labdás ember követi el :D

https://www.facebook.com/MutasdMiSzepetHallgatsz/

Profile  

PostPosted: 22:45, 09-03-2011 
ujonc

Arsenalnak szorítottam, de ez a bíró tévedett ide is oda is...
Van Persiet kár volt játszattni, fejben nem volt ott. Már az első ütésért simán ki lehetett volna állítani, igaz nem volt egy nagy pofon, de ennyi rutinnal tudhatná h a bírók erre harapnak. Az meg, h nem hallotta a sípszót hát elég kérdéses...ha valóban nem hallotta volna 1az1ben ráviszi a kapusra és begurítja, nem az, h ellövi félvárról...
Ez a meccs rajta és Fabregason ment el, azis sarkazgat a 16os előtt :shock: , nem tudom mire számított.
Számomra azis kérdéses, h az arsenal egyáltalán képes lett volna e a híresen jó támadó focijára. Oké, h defenzív a taktika, de amikor gólokat kellett volna rúgni akkor sem tudtak átmenni a félpályán...
Egy jó manchester talán képes elverni ezt a barcat, talán...

Profile  

PostPosted: 00:15, 10-03-2011 
souljah

lali aka krisztián wrote:
igen, minden évben nyomnak valakit ezek a buzi bírók. újpest, vasas, emtéká, fradi, debrecen, milán, inter, barca, reál, anderlecht, szpartak moszkva, vlagyikakvkaz. :D abban megegyezhetünk, hogy dani alves a barca legférgebb játékosa, szimulál meg meghal a pályán ha ránéznek, de szerintem igenis odaütött, sárga. nem kell ahhoz k.o. hogy sárgát érjen, focipályán focizni kell nem pofozkodni meg hadonászni mint egy droid a panaceán :D
mondjuk az, hogy 20 percig nem kapott szabadot az arsenal nem meglepő, általában szabálytalanságot nem a labdás ember követi el :D

te olvasol is? az ütést nem vitattam sehol és mintha azt is írtam volna valahol, hogy nem a bírón múlott... de azt azért még abszolút elfogultan (mint például te) is illene észrevenni, hogy igenis a bíróknak ki van adva, hogy melyik csapat továbbjutása a preferált. ez egy üzlet és a Barcelona nagyobb üzlet, mint a legtöbb csapat. még egyszer megismétlem, hogy ennek ellenére nem ezért jutottak tovább.

Profile  

PostPosted: 00:16, 10-03-2011 
souljah

nando? wrote:
Arsenalnak szorítottam, de ez a bíró tévedett ide is oda is...
Van Persiet kár volt játszattni, fejben nem volt ott. Már az első ütésért simán ki lehetett volna állítani, igaz nem volt egy nagy pofon, de ennyi rutinnal tudhatná h a bírók erre harapnak. Az meg, h nem hallotta a sípszót hát elég kérdéses...ha valóban nem hallotta volna 1az1ben ráviszi a kapusra és begurítja, nem az, h ellövi félvárról...
Ez a meccs rajta és Fabregason ment el, azis sarkazgat a 16os előtt :shock: , nem tudom mire számított.
Számomra azis kérdéses, h az arsenal egyáltalán képes lett volna e a híresen jó támadó focijára. Oké, h defenzív a taktika, de amikor gólokat kellett volna rúgni akkor sem tudtak átmenni a félpályán...
Egy jó manchester talán képes elverni ezt a barcat, talán...

a Manchester csak essen ki a rákba :)))

Profile  

PostPosted: 01:55, 10-03-2011 
partiarc

ettől a tottenham-milan meccstől többet vártam ...

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250 ... 286  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]