Pantaloon wrote:
a nincs nagy igény részére kitérve, talán azért nincs mert
valahogy ez a RYN vonal nincs igazán túl promozva, túl hypolva, nem ismeri
"senki" az előadókat csak amikor már jönnek kishazánkba, és még rátesz a dolgos hétköznap
ebben igazad is van meg nincs is.
hol legyen tulhypeolva, ha nincs media, ami beengedi, es itt most elsosorban radio/tv-re gondolok.
ujsag sem nagyon van, ami ilyesmivel foglalkozik, a new noiseban probalkozunk, ott voltak temaba vago kritikak, ajanlok.
de kis tulzassal egy kezemen meg tudom szamolni a magyar dj-ket is, akik 'bass music'-kal foglalkoznak, ezzel a juke vonallal meg cadikon kivul talan senki
ezen kivul marad az internet es a flyerek, mimas.
pl a budapestbassmusic.hu blogot is ezzel a szandekkal hoztam letre vagy a bladerunnaz es a budapestbassmusic fanpagen is van ilyesmirol szo.
www.budapestbassmusic.huwww.facebook.com/budapestbassmusicde akkor csinaljunk egy rogtonzott ajanlot cimszavakban:
magyar djk
- cadik, mentalien, ba10, aafro, c0p, eyto, mheola & matzuga (garage es jackin house), hip hop-osabb megkozelitesben ozon, takeshi, mr.hi, vanis (Bounce estek szerdankent a Fogashazban) vagy a 'gettozene' iranybol a ghetto bazaar csapat, glitch vonalrol a headshotboyz vagy dublic, wondawulf (csak hagyjak vegre abba a remixek remixelest)
ha kihagytam valakit, akkor elnezest.
kulfoldon ez a kozeptempos mindenbol meritunk vonal viragzik, igy most olyanokat emlitek, akik tudom, hogy jonnek a nyaron es erdemes utanuk nezni emiatt:
mark pritchard aka africa hitech aka harmonic 313, girl unit, mosca, julio bashmore, ben ufo, pangaea, loefah, scratcha dva, pearson sound
mixeket toluk erdemes bezsakolni a mar emlitetteken kivul: addison groove, kingdom, xxxy, fantastic mr fox, jamie xx, joy o(rbison), jackmaster, bok bok, l-vis 1990, appleblim, chrissy murderbot
kiadok: swamp 81, numbers, night slugs, hessle audio, mad decent, ramp, black acre, brainfeeder, hyperdub
interneten olvasnivalo, hallgatnivalo
www.xlr8r.comwww.factmag.comwww.mixcloud.com/FACTMixArchivewww.kultblog.huwww.boilerroom.tvsoundcloud.com/hyponik-com
www.facebook.com/pages/The-Benji-B-Show/123820380988797www.rinse.fmcore.thomaslaupstad.com - sok rinse es benji musor archiv meg egyeb mixek
nmbrs.net/filter/mixes
ha kellokepp nyitott vagy es nem korlatozod magad egyfele zenei iranyzat hallgatasara, akkor szerintem nagyon ra lehet erezni erre a vonalra. es neha megeri tulelni egy penteket mondjuk egy jackmaster utan.