Post subject: Re: SPACE IS CALLED: Africa Hitech (AUS), Shigeto live (US)
Posted: 05:39, 17-06-2011
Misspent Music
shigeto live-ja szepen begyakorolt es elore felepitett musor volt, amit valoban feldobott es izgalmassa tett a szettben pontosan elhelyezett elo dobolos reszek africa hitech pedig hozott mindent, ami basszus (beleertve a nem keves dzsungelt is!), a durvan megfogyatkozott kozonsegnek ("tul eros" a hajo programja...) is hajnalig zeneltek
Posted: 06:04, 17-06-2011
pokemon
Őrült jó kis este volt!
Kár, hogy mindig csak hajnali egy körül indulnak be a bulik. Függetlenül attól, hogy hétköznapra esnek vagy hétvégére. Mindegy. Van hova fejlődni. Ahogy várható volt, jól és izgalmasan szólt. Ha a propa beatek massive basslinenal támogatva, jó hang rendszeren dübörögnek, én már zsebre vagyok téve. Így is esett. Plusz fontos, hogy lehessen lángoló öngyújtót libegtetve csujogatni és legyen kocsmapult! (Mondjuk én egyszerű srác vagyok. Szolidak az igényeim) Ez is teljesült.
Shigeto szettjére különösen kíváncsi voltam. A korszerű live actekkel egyik bajom, hogy hiába tépi le a fejemet a sound, ha színpadképet egy laptop mögött minesweeperező arc jelenti. Szerencsére mire oda jutottunk ez már legkevésbé sem érdekelt. Magával ragadt a flow. A dobszólós rész érdekes volt. Egy kis jazzt lopott az estbe, bár akár ki is hagyhatta volna. De legalább megizzadt a közönség elismerésért...
Africa Hitech ügyesen adagolta afrikát és a hi-techet. Geci jó volt na! Rég mulattam ilyen jól! Aki ilyen-olyan okkal nem jött el, annak csak azt tudom mondani: aláírom hétköznapra esett és a kiafaszomaza afrikahájtek. Sőt mindenki meg lesz csinálva zeneileg pénteken ésvagy szombaton, aki a hajón óhajt diszkótáncot ropni, de ezt a bulit igazán bánhatjátok!
Volt egy pont, mikor arra gondoltam: Az élet 118 BPM alatt kezdődik és ahogy öregszem egyre jobban tetszenek az olyan zenék, melyekre bizonyos cool méltósággal lehet bólogatva dülöngélni, de aztán jött a jungle-blokk...
A Végső Igazság az, hogy az ember sohasem lehet elég öreg egy jó kis jungle-blokkhoz!
Posted: 15:02, 17-06-2011
impulsecreator.hu
Joined: 13:20, 22-05-2003 Posts: 9589 Location: in my neighbourhood
junglere is lehet meltosaggal bologatni, felezve
africa hitech szettje nagyon kellemes meglepetes volt (nem lett volna az, ha meghallgatom buli elott a boiler roomos szettet, eh), foleg a jungle blokk miatt, meg azt hittem tobb muveszkedes lesz es csak elvetve tancoltatas
amugy akarmennyire is imadom mostanaban az a38 hangcuccat (a ket evvel ezelotti outlook utan a masodik legjobb dolog, amit a fulem kap), muszaj megjegyeznem, hogy nekem neha egyszeruen mar tul hangos, meg fuldugoval is
Posted: 15:07, 17-06-2011
Misspent Music
gergo wrote:
amugy akarmennyire is imadom mostanaban az a38 hangcuccat (a ket evvel ezelotti outlook utan a masodik legjobb dolog, amit a fulem kap), muszaj megjegyeznem, hogy nekem neha egyszeruen mar tul hangos, meg fuldugoval is
tobbektol is ugyanezt hallottam. sztem is sok volt bar fura volt mert foleg az elejen ereztem igy amikor hatul voltam, kesobb kozeptajon/elol kevesbe zavart, nem tudtam most kiigazodni ezen
issssssszonyú hangos volt. igen, én is legalább 15 embertől hallottam. szerintem shigetot többek közt ez tette szinte élvezhetetlenné. én pl a legnagyobb részén inkább kint álltam, de eleinte africa hitechnél is félve merészkedtem előre.
aztán africa hitech alatt már nekem is csak néha-néha volt feltűnő. (de egyébként nekem a deadboy-jackmaster alatt is túl hangos volt és már előre félek a girl unit miatt is - bár igazán csak akkor halálos ha éppen valaki eq-vitézkedik és csak a magas szól 10mp-ig - az már tényleg súlyos károkat okoz) szóval erre szerintem is jó lenne lényegesen több figyelmet fordítani a jövőben... máskülönben 5 év múlva már nem tudjuk meghallgatni az új pritchardokat.
africa hitech óóóriási volt! mondjuk én azt hittem élő lesz (mint ahogy azt itt is mondta a38 captain - ) de egyáltalán nem bántam, mert így igggazán színes lett a paletta. én nagyon örültem, hogy spacek is itt volt, jó volt látni/hallani! Ami a junglikat illeti, én őket általában véve nem igazán szeretem, de azokat kivéve mindent nagyon élveztem. hn négy körül épp azon gondolkodtam, hogy jé grime még nem is volt, erre beütött kettő-három. szóval azt is kaptunk - pipa. a footworköknek is nagyon örültem, pár africa hitech/pritchard kedvenc sajna kimaradt (pl footsteps) de minden nem férhet bele. az egyértelmű csúcspont nekem az a 3-4-5 ropogós hudson mo volt, (az egyik ráadásul footwork volt jól hallottam? kíváncsi leszek az ep-re, vicces lesz) olyan jót régen nem ugráltam, mint a cypress philre amit hargi ki is kutatott nekem gyorsan - igazi hudmo féle stadion anthem.
(erősen gondolkodom rajta, hogy kifizetek egy sziget napijegyet hudson mo miatt... annak ellenére, h már kétszer láttam. eszméletlen.)
király lenne ha az ilyesmi eseményeknek lenne egy ennél jóval kisebb klubja, ahova jól beszorulhat az energia.... picit furcsa érzés, hogy senki nem lép a lábamra már nem tudom hanyadik buli óta... ez persze egyértelműen a szervezők hatáskörén kívül áll. ahogy mondani szokás, ez van, ezt kell szeretni. és szeretjük is.
Szóval KÖSZÖNJÜK a szervezőknek, meg mindenki másnak is, aki már x éve is próbálta pritchet elhozni (meg azoknak is, akik tartották a hangulatot még a vége fele is). jó hogy sikerült!
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum