reni wrote:
valdi wrote:
reni wrote:
:roll: hat azert en nagyon bizom benne hogy ebben nincs igazad cutoff
illetve sztem amit itt fejtegetnek az nem is annyira a jo vagy rossz izles kerdese hanem az egyszeruseg,erdektelenseg, igenytelenseg temakore (jelen esetben zenere vonatkoztatva)
ha ezek nem fuggnek ossze az iskolazottsaggal, akkor zarjak be az osszes oktatasi intezmenyt, mert megis mi a fasznak leteznek?
hat egy orvosi egyetemen vagy jogi egyetemen nem osztogatjak a joizlest.
de nem is ez a feladatuk szerintem.
nem hat, viszont az ismeretek bovitese, informaciok kozvetitese igen, es azzal sztem szuksegszeruen egyuttjar hogy az eledrakott es hypeolt szarnal tobbre vagyj
szerintem ez nem fugg ossze.
az emberek lustak (vagy massal vannak sokkal erosebben elfogalva) es sokan megelegednek azzal amit a radiobol kapnak.
koncentralnak mas dolgokra, nem mindenkinek olyan fontos a zene, hogy kutasson utana.
raadasul szerintem sok mulik azon is, hogy mennyi idod van es milyen szuron at kapod az informaciokat. nekem sincs annyi idom, hogy _mindent_ meghallgassak meg utanajarjak, de szerencsere vannak dj-k, radios musorvezetok, akik ezt megteszik helyettem, es nekem csak annyi a dolgom zenehallgatokent, hogy kivalasszam kinek a szelekcioja tetszik.
persze ehhez azert az is kellett, hogy kialakuljon valamifele izlesvilag.
de jo pelda erre a forum vagy mas online megoldasok, mint pl a last.fm, ahol ajanlanak a kedvencekhez hasonlo dolgokat.