waki wrote:
a het vicce
Dubstep Hungary 2010-2011 release megamix by Firedog
http://soundcloud.com/dubstep-hungary/dubstep-hungary-2010-2011 
Kedves waki!
A Dubstep Hungary név egy soundcloud groupnál született meg, mivel soundcloudon nem volt magyar group. Majd szerettük volna ezt tovább fejleszteni, hogy közösségként segíthessük egymást kollabolgassunk, tanácsokat adjunk, kapjunk, ezért csináltunk egy azonos nevű facebook groupot. A név nem egy állapotot,hanem egy programot tükröz. Madd-et és Matt-U -t személyesen hívtam meg, mivel gyakran panaszkodnak, hogy a fiatalok nem akarnak tanulni,gondoltam itt a helyük,sokan akarnak itt tanulni. Válaszra sem méltattak. Sajnálom, hogy rólad megfeledkeztünk, de mielőtt olyat állítasz, hogy nincsenek nagy nevek,előbb kérlek tájékozódj. A releasen megtalálható 10 néven kívül még vagy 100-an vannak a groupban és azt hiszem néhányuk ezt sértésnek venné. Pl a Dj, aki behozta az országba a dubsteppet és az első magyar dubstep bakelit artistja. A group mindenki előtt nyitva áll, szeretettel várlak. Egy éve dolgozunk keményen, ha ez neked vicces, az a te munkamorálod tükrözi, ezt nem kommentálom. Azt, hogy a zenék szarok, szintén nem kommentálom, nem vagyok annyira ostoba, hogy azt higgyem ízléskérdésekben egy személyes vélemény bármit is számít.
Üdv: Kakuk Péter (Dubstep Hungary "alapító") Mivel ez közvetített üzenet, ha válaszolni szeretnél:
distopiamusic@live.com