jonnyk wrote:
mondja már meg nekem valaki h a dub phizix n skeptical ft strategy - marka című trekkjében ki vagy kik is valójában a strategy. mer van a broke n english squadból az aki future cut - broken english című trekkjében mc-zik (rohadt nagy zene). de van ez a trió is Tony Crooks, Evren Omer meg Freshtrax állítólag ők dolgoztak dub phizix-el a
http://www.rolldabeats.com/release/soulr/soul_r052/ szerint, asszem ezt elhibázták. youtube-on rákerestem a dub phizix - the editor-jére ami szintén strategyval készült, ott téleg a broken english-es hangja van. az outlook festival postolta a markát facebookon és oda írta strategy mellé h broke n english amit amugy kétlek mer sokkal erőszakosabb hangja van és nem ilyen raggabeütésű, ez inkább fox-nak a hangja, a narrows eyes-ban inkább őrá hasonlít a stílusa is. már azt sem tudom mivan, nehéz is volt megfogalmazni ezt az egészet, lehet hülye vok de világítson fel valaki kérem!

szerk. megnéztem vagy 10szer és összehasonlítottam őket, hát kinézetre tényleg ő lesz strategy meghát csak nem rosszul tölti fel exit records vagy maga dub phizix youtubre-ra. csak nagyon összezavart engem eza rolldabeatses dolog meg az h nem a tipikus strategy mc-zős hangján nyomja....
szeretem rolldabeatset de sajna nagyon sok hibájuk van...lehet véglegesen áttérek discogsra!
Omer & Croox producerek voltak a Strategy tagjai, hardcore trackeket csináltak a kilencvenes évek elején, többek között DJ Freshtraxszel, aki késöbb rendes tag lett. Néhány Strategy releasenek van Omer & Croox remixe. Mondjuk nagyon régen volt, és igencsak más kategória mint Dub Phizix, akikhez semmi közük.
Kétlem, hogy a B'n'E-es MC Strategy a kiskölök-koron túl lett volna akkor.

Az ö hangját hallod a Markán és a Narrow Eyes-on is. Kicsit másként van keverve, de nyilvánvalóan ö az.