ICR wrote:
sztem meg az ugyanugy elfogult velemeny ha a legrosszabb filmek koze sorolja. tudom h zalus makacs ezzel kapcs, es azt is megertem h nagyon megoszto a film, de az ev legszarabb filmjei koze tenni ugyanugy eltulzott, figyelemfelkelto, nagyotmondo, "hype"-olo huzas, csak negativ. nem kell imadni, nem kell tulertekelni, szeretni sem (en mar elmondtam rola a pozitiv velemenyem), es azt is elfogadom ha ezzel trier-ben nagyot csalodott ki, de ettol messze nem lesz az ev legrosszabb filmje es abszurd a tobbi melle tenni (mely lista nyilvan nem a zs kategoriabol merit, igy kozelebb van az "ev legnagyobb bukasai"-hoz, mint a legrosszabb filmekhez)
es egyebkent zalus rovid indokat sem ertem teljesen:
"Ha egy film nem rendelkezik narratívával, az nem olyan nagy baj, mint az, ha egy film állítólag rendelkezik vele, valójában viszont nem."
szoval itt az a baj h a kritika egy resze elfogadta h van narrativaja? semmilyen negativ v pozitiv hype nem valtoztat egy film (zene, akarmi) valos erteken - ettol ugyanugy lehet jo v rossz
kalap szarozni ra szamomra meg komolytalan velemeny : )
hat bovebben is kifejthetnem, de nemvagyok filmszaki, nem is nezek valszleg annyi filmet mint a tobbseg, ettol meg a velemenyem eppen ugy velemeny ahogyan masoke
ez az a film, ahol nemkivanom pl az - egyebkent fos

- szineszi alakitasrol valo lesulyto velemenyemet reszletezni vagy a sehova se vezeto szetnyujtott semmit orakig elemezni, egyszeruen a szep kepeken kivul ez egy idegesitoen ertelmetlenul nyomaszto barmi
sajnaltam a ra forditott idot
nyilvanvaloan az elvarasokhoz kepest teljesitett szarul ez a film es abban is igazad van, hogy ez nem a legrosszabb filmek listaja, hanem a legnagyobb csalodasok

ettolmeg kurvara egyetertek vele (mar azzal a 4 filmmel kapcsban amit lattam)