reni wrote:
sosem kedveltem a mutogatosokat
viccet felreteve, nyilvan meg tudom csinalni, ha kell, (ahogyan meg is tortent mar, hiszen van otthon ;)), csak nem tartozik eppen az elvezetes dolgok koze szamomra az osszekotogetes, es hat nem vagyok megelhetesi dj, ha vmi nem esik jol, nem csinalom..
ugyanigy a katalogus kerdes
nyilvan megvannak az elkepzeleseim, hogyan kellene megcsinalnom (reszemrol ugyanolyan rendszer egyebkent, mint lemezeknel) es mivel nem csak uj zeneim vannak digitalisan es nem is csak azokat akarok jatszani, a megoldasod e teren szamomra nem udvozito
de hogy visszaterjek az eredeti gondolathoz, maga a digitalis katalogizalas nem nyujt olyan elvezetet, mint a lemezeket pakolaszni, my bad
egyebkent oszd csak az eszt nyugodtan tovabb, hiszen ugylatom te mindig tudod az abszolut igazsagot laca (mint a posztod, amire reagaltam), en szegeny pedig csak azt varom, hogy elmagyarazd

szamomra a masfel perc "baszakodas" kivaljta azt, hogy utana a digit releaseket is tudom "vinlykent" porgetni.
a megelhetesi djzest nem ertem hogy jon ide de majd jol elmagyarazod.
nem ertem a regi zenek katalogizalasanal mit ertesz, azokat most is jatszod cdrol, tudod hogy hol keresd a cdt.
igy a serato konyvtarban is lehet keresni, ami tizedmasodperc alatt megtalalja a keresett tracket, szoval ez megy egyszerubb
is mint cdt keresni.
es a timecode tovabbra sem valtja ki a lemezeket, hanem a cdre ad egy alternetiv "vinyl" megoldast.
amire pedig gondoltam, hogy az ev vicce a bekotes miatt nem hasznalom az arra vonatkozott, hogy sokkal tobbet ad
mint amennyit elvesz a 1-2perc bekotes, ami idovel rutinna valik.