.: Péstéé :. wrote:
maxsel wrote:
gergo wrote:
http://recorder.blog.hu/2012/02/16/megturt_kategoria_partihelyzet_a_west_balkan_utan
erdemes elolvasni ezt az interjut, mindenfele nyali nelkul mondom, hogy nekem erdekes volt latni, hogy valdin kivul az osszes szervezo a zenet "mellektermekkent" kezeli
jó cikk, sok érdekességgel, stb., csak ennek fényében én pl. nem nagyon tudom hová tenni a Bladerunnaz & Otherside present: TC (UK) & ZOMBOY (UK) bulit meg Madd-et
(ok, látom, special jum up set) és a Robotrockot egy line up-ban...
pedig elég nyilvánvaló a cél
számomra ez a cikk kicsit olyan lett, mint mikor egy filmet korhatárosra vágnak - jó lenne, ha véletlenül kikerülne egy uncut változat. most egyre inkább úgy tűnik, hogy a klubozás ny-európai nagyvárosokban egy valamennyire működő és fenntartható dolog, itthon és a régióban átlagosan pedig mind a szervezői mind a felhasználói oldalról csak épphogy életben tud maradni. nem egyszer mondtam le kajáról egy rendezvény miatt, de nem mindenki ilyen perverz - ma pedig tudom, hogy valójában minimum 1000-el többet kellene fizetnem, amikor elmegyek meghallgatni valakit. eddig a sirám, ugyanakkor a jó kérdés, hogy van-e alternatíva, és pontosan mi az... vannak pozitív fejlemények, pl ha valaki saját hangrendszert épít és saját dj/live motyót vesz, az számomra ilyen. egyszeri nagy kiadás, de hosszú távon behozza/behozhatja az árát, ill. az élmény is megfizethetetlen. ;) a régi/új helyekre is kíváncsi leszek.