i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:59, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4548 posts ]  Go to page Previous  1 ... 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228  Next
Author Message
 Post subject: Re: -= gamerzone =-
PostPosted: 00:28, 03-05-2012 
metalhead

noit wrote:
reza, azt nem simán rushnak hívják amiről beszélsz?

szerintem arra gondol, de a 10. percnel kicsit elkesett vele :D

Profile  

PostPosted: 11:36, 03-05-2012 
solarcube

noit wrote:
reza, azt nem simán rushnak hívják amiről beszélsz?

Lehet starcraft körökben ugy nevezik, WOW-ban annó mikor rajtaütéses megmozdulás volt raiden (semmi csapdázás, kiteolás, csak fuss oda és üss amit látsz), akkor csak ZERG-nek hivták a taktikát a leaderek mindenhol, utalva az SC faj-ra :)

Amugy meg azthittem a mutaliskeket zergling-nek hivjak, elnezes tudatlanságomért ::]

(\___/)
(='.'= )
(")_(")

Profile  

PostPosted: 12:49, 03-05-2012 
partiarc

hát, wowból már valószínű nem fogsz áttérni SC-re, szóval nem mondom, hogy még bepótolhatod a lemaradást :)

Profile  

PostPosted: 14:08, 03-05-2012 
original nuttah

jezusom de lassu jatek :fog:
csak a dawn of war :D
The Emperor knows, the Emperor is watching.

Profile  

PostPosted: 14:35, 03-05-2012 
metalhead

Kirov wrote:
jezusom de lassu jatek :fog:
csak a dawn of war :D

200 apm korul dolgoznak a prok. ja, eleg lassu :)

Profile  

PostPosted: 17:23, 03-05-2012 
pokemon

Kirov wrote:

:slayer:

I walk again...a god amongst mere mortals.

mostanaban a botaniculaval jatszom, mokas gameplay, amanita designtol megszokott kep- es hangminoseg :thumbsup:

Profile  

PostPosted: 08:32, 04-05-2012 
solarcube

noit wrote:
hát, wowból már valószínű nem fogsz áttérni SC-re, szóval nem mondom, hogy még bepótolhatod a lemaradást :)

nem wow-ozok joideje :) de ettől függetlenül az sc szerü játékok sose kötöttek le...
"építs valamit, nyerd meg a pályát. és kezd ujra az egészet a következőn egy kis plusszal"...

nemszeressem :)

(\___/)
(='.'= )
(")_(")

Profile  

PostPosted: 11:00, 04-05-2012 
metalhead

reza wrote:
noit wrote:

nem wow-ozok joideje :) de ettől függetlenül az sc szerü játékok sose kötöttek le...
"építs valamit, nyerd meg a pályát. és kezd ujra az egészet a következőn egy kis plusszal"...

foleg hogy ujrakezdesnel meg "kis plusz" sincs :D

Profile  

PostPosted: 17:22, 04-05-2012 
son of nitrous

Image

Profile  

PostPosted: 16:33, 05-05-2012 
solarcube

waki wrote:
reza wrote:
noit wrote:

foleg hogy ujrakezdesnel meg "kis plusz" sincs :D

ugyértem, hogy a második pályán már épithetsz 1el több mindent YEAH :badthumbs:

(\___/)
(='.'= )
(")_(")

Profile  

PostPosted: 18:17, 05-05-2012 
original nuttah

jó,de az a single player rész...csak bemelegítés az igazi veretésre,plusz legalább van mire építeni a sztorit.a többség az online gaming miatt nyomja.

Profile  

PostPosted: 18:28, 05-05-2012 
metalhead

ja multiban mindig ugyanaz adott, max a map mas. ezekbol neked kell kitalalni (vagy ellesni a proktol) a megfelelo build ordert az adott ellenfel es strategia ellen, stb.

Profile  

PostPosted: 11:30, 07-05-2012 
solarcube

jo, de idövel már kb ugyanazt tolod kis változtatással, és vagy tevagy gyorsabb/ugyesebb vagy az ellenfél nem? vagy min függ a stratégia? (tudom MMO-ban is ezvan de ott fejlödik a gear, és a nehezsegi szint pl)

a bázis adott, XY mennyiségű ásvánnyal, aki a gyorsabb kezű az építésben az nyer nem? bemagolod, hogy kell 2 banyasz, aztan 500asvanynal tudsz pl barrack-ot, aztan még 4 banyasz, közben van elég pénz ásót fejleszteni meg vasvillát... és ez van mindig, nem?

bocs, de nem toltam vagy 10éve ilyennel, és csak a youtube videokbol tudok itélni... ezek kérdések inkább tőlem, nem beszólások a játékra :) vagy random mennyiségű ásvány van elhelyezve és menni kell területeket foglalni? Látod mit csinál az ellenfél, vagy egy sötét folt minden a területeden kivül?

Csak azért vagyok kíváncsi, mert nekem monotonnak tünik; még az online rész is egymás ellen... De lehet van valami amit nemlátok a játékban; ami ottartja a gamereket... mert vannak sokan

(\___/)
(='.'= )
(")_(")

Profile  

PostPosted: 12:55, 07-05-2012 
original nuttah

igen,az eleje nagyrészt az,hogy a bemagolt billentyűkombinációkat betolod,és nyilván mindegyik fajnak más az erőssége,így utána már fajtól függő,hogy mit kell tenni.miután lett egy minimális sereged,akkor megint érdekes lesz,mert lehet bőszen taktikázni...van,aki ebben ügyesebb,más meg gyorsabban építi ki a bázist meg fejleszti fel az egységeket.

amúgy nem csípem az online multit real time stratégiákban,nekem túl nagy rész belőle a kapkodás meg a rohanás - én kikapcsolódásból játszom,nem azért,hogy ínhüvelygyulladást meg agyfaszt kapjak :D - így hát maradt a körökre osztott stratégia :)

Profile  

PostPosted: 15:51, 07-05-2012 
metalhead

reza wrote:
jo, de idövel már kb ugyanazt tolod kis változtatással, és vagy tevagy gyorsabb/ugyesebb vagy az ellenfél nem? vagy min függ a stratégia? (tudom MMO-ban is ezvan de ott fejlödik a gear, és a nehezsegi szint pl)

a bázis adott, XY mennyiségű ásvánnyal, aki a gyorsabb kezű az építésben az nyer nem? bemagolod, hogy kell 2 banyasz, aztan 500asvanynal tudsz pl barrack-ot, aztan még 4 banyasz, közben van elég pénz ásót fejleszteni meg vasvillát... és ez van mindig, nem?

bocs, de nem toltam vagy 10éve ilyennel, és csak a youtube videokbol tudok itélni... ezek kérdések inkább tőlem, nem beszólások a játékra :) vagy random mennyiségű ásvány van elhelyezve és menni kell területeket foglalni? Látod mit csinál az ellenfél, vagy egy sötét folt minden a területeden kivül?

Csak azért vagyok kíváncsi, mert nekem monotonnak tünik; még az online rész is egymás ellen... De lehet van valami amit nemlátok a játékban; ami ottartja a gamereket... mert vannak sokan

persze bemagolhatsz egy build ordert egy bizonyos faj ellen, de mi garantalja hogy mukodni fog az o build ordere ellen? semmi. az egesz arrol szol, hogy elkezdesz valamit, majd folyamatosan alkalmazkodsz az ellenfelhez, megprobalod "leolvasni" (scoutolsz), hogy epp mire keszul, es az ellen a megfelelo lepeseket megtenni. ugyebar minden unit-nak meg van adva h mi ellen jo es mi ellen gyenge pl.

de pl terran vs terran ugy dontesz, hogy gyorsan expelsz a jatek elejen (uj bazist hozol letre) a nagyobb bevetelre tegyel szert. kozben egy katonaddal bejutottal az ellenfel base-ere es eszreveszed, hogy az ellenfel starportjan (repulo egysegeeket gyarto epulet) tech lab van (egy kiegeszito), ami valszeg azt jelenti, hogy az ellenfel banshee-ket keszit epp (lathatatlan helikopter). ezert leallsz a tank gyartassal picit, leraksz egy engineering bay-t, ami altal rakhatsz le missile turreteket a kristalyokhoz, meggatolva az ellenfelet, h leszedje a workereidet. mivel tudod, hogy erre koltott el csomo penzt, valszeg ground unitjai kevesbe lesznek + a home base biztonsagban, igy fogod es ramesz es lezuzod. kb igy ell elkepzelni egy game-et _nagyon_ leegyszerusitve.

aztan magasabb szinten meg direkt csinalnak ilyeneet, hogy megtevesszenek es te elbaszd azt az extra asvanyt arra a missile turretekre feleslegesen, stb. :)

Profile  

PostPosted: 22:26, 07-05-2012 
solarcube

ahhh értem... jolhanzik igymár. érdekes sakkjátszma :)

ennek ellenére maradok az XP hajkurászásnál, és az ideális spellrotáció magolásnál :_)

(\___/)
(='.'= )
(")_(")

Profile  

PostPosted: 23:23, 08-05-2012 
solarcube

Image

(\___/)
(='.'= )
(")_(")

Profile  

PostPosted: 00:46, 09-05-2012 
droid

ha mar pvprol van szo: League of Legendsel jatszik valaki innen?
gondolatok rola?

Profile  

PostPosted: 15:11, 09-05-2012 
partiarc

nevör hörd ofit

Profile  

PostPosted: 15:14, 09-05-2012 
metalhead

dmtr wrote:
ha mar pvprol van szo: League of Legendsel jatszik valaki innen?
gondolatok rola?

en meg soha nem jatszottam vele, de tudom hogy nagyon felkapott most
szoktam nezni sc2 versenyekrol streamet es neha egy eventen van LoL is, ahol lattam mar 70.000 viewert is egyszerre :D szoval valamit biztos tudhat

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4548 posts ]  Go to page Previous  1 ... 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]