Végre ismét itt
nem magyarázkodom, csak lehet, hogy félreérthetően írtam
de én nem ültem hallotti tort a dnb felett(most is simon v rain cluds/polar mixét hallgatom, ami egész ügyes zene:) , csak magával a parti kultúrával van bajom, az, hogy zavaros
nincs kialakult kép az emberek fejében, nincs agy általános etikett ami teljes mértékben hozzá kellene, hogy tartozzon a bulizáshoz, még a drogot is lehet konszolidáltan kezelni
a fejetlenség aggaszt
téll'eg pozitív, hogy ilyen erős bázisa alakult ki ennek a zenei műfajnak belhonban, csak egy hirtelen széles körököben elterjedt anarchikus káosznak vagyok a szemtanúja
miért kell olyan real magyar módra ezt is túlzásba vinnünk(már lassan pesten minden sarki kocsmában a dnb-re fognak bulizni a fiatalok)
pont a túlzások miatt fog az egész kultúra összeomlani,
mintha egy nagy csürjhe lenne ez az ország, mindenki megy mindenk után, a tömeg magába szippantja a tömeget,
itt mindenből divat lehet, csak megfelelően kell promotálni?
már megint offtopic vagyok
sorry
azért remélem még nem utáltok
2nanotech:
nem vagyok depi(nem tudok írni, annyira picik a billentyük, hogy mindig félreütök, és már vagy 10 perce gépelem ezt a szöveget, wazzer
csak a volt csajom miatt bánkódom
(már a magánéletemet is kiteregetem?)
nu, nem baj, hamarosan meglesz a st. germain album, és izmosan befordulhatok
ami a dnb-t illeti, a dimbes dombos tájakon végig vezérlő módszer lenne a legalkalmasabb a boogizásra, ívet kell adni egy éjszakának, és meg kell tisztelni a dj-t, hagyni kell, hogy vezessen a zenével
és ha jól tekeri a korongot, akkor az adott pillanatban tökéletes lehet a zúzás is, és a lazulós hip hop is, csak legyen érzés, hitelesség a zenében és akkor ezer százalékosan asszimilálódnak az adott trackek
kingpeace mindenkinek