i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 14:25, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 171 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19:03, 10-02-2001 
ujonc

a végletek közt mozgunk
sergio újfent halotti beszédet mond a dnb sírja fölött, ati's meg se lát se hall egy igazi totemimádó

blanco di gaia azt nyilatkozta, hogy a house zene abszolúlt kiüresedet, eldivatosodott, nagyon ritka az értékes zene, a különböző stílusok közül szerinte igazándiból a dnb-ben van még leginkább fantázia, csak az nem az ő műfaja

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:37, 10-02-2001 
ujonc

nanotech > Teljesen egyetértek, itt bizony össznépi globális depresszió szimptómái forognak fenn. A magam részéről komlyan foglalkozom a gondolattal, hogy (magyar módra) önkezemmel vessek véget nyomorult életemnek, különösen annak fényében, hogy egy ilyen nagy formátumú és széles körben elismert személyiség haragját hoztam a fejemre, mint atis.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:12, 10-02-2001 
impulsecreator.hu

ggeri: te onzo geci :))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:35, 10-02-2001 
ujonc

Úgy látom ati's nem kapta meg a szokásos nyugtatóadagját, és már kezd közveszélyes lenni!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07:01, 11-02-2001 
ujonc

jungleb: Jól van, hagyok neked is belőle egy kicsit...;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:07, 12-02-2001 

Ezt a Dom&Rolandon mondta valaki nekem a mosdóban, de teljesen eggyetértek, hogy "a Drum&Bass a legszabadabb műfaj" és tényleg.
Semmilyen más zenei ágazat nem ad lehetőséget ilyen hatalmas mozgáskultúrára, ilyen mértéktelen változatosságra a zenében és ilyen sokszínü rajongó táborra.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:09, 12-02-2001 
ujonc

Végre ismét itt :)
nem magyarázkodom, csak lehet, hogy félreérthetően írtam
de én nem ültem hallotti tort a dnb felett(most is simon v rain cluds/polar mixét hallgatom, ami egész ügyes zene:) , csak magával a parti kultúrával van bajom, az, hogy zavaros
nincs kialakult kép az emberek fejében, nincs agy általános etikett ami teljes mértékben hozzá kellene, hogy tartozzon a bulizáshoz, még a drogot is lehet konszolidáltan kezelni
a fejetlenség aggaszt
téll'eg pozitív, hogy ilyen erős bázisa alakult ki ennek a zenei műfajnak belhonban, csak egy hirtelen széles körököben elterjedt anarchikus káosznak vagyok a szemtanúja
miért kell olyan real magyar módra ezt is túlzásba vinnünk(már lassan pesten minden sarki kocsmában a dnb-re fognak bulizni a fiatalok)
pont a túlzások miatt fog az egész kultúra összeomlani,
mintha egy nagy csürjhe lenne ez az ország, mindenki megy mindenk után, a tömeg magába szippantja a tömeget,
itt mindenből divat lehet, csak megfelelően kell promotálni?
már megint offtopic vagyok
sorry
azért remélem még nem utáltok
:)
2nanotech:
nem vagyok depi(nem tudok írni, annyira picik a billentyük, hogy mindig félreütök, és már vagy 10 perce gépelem ezt a szöveget, wazzer :)
csak a volt csajom miatt bánkódom
(már a magánéletemet is kiteregetem?)
nu, nem baj, hamarosan meglesz a st. germain album, és izmosan befordulhatok

ami a dnb-t illeti, a dimbes dombos tájakon végig vezérlő módszer lenne a legalkalmasabb a boogizásra, ívet kell adni egy éjszakának, és meg kell tisztelni a dj-t, hagyni kell, hogy vezessen a zenével
és ha jól tekeri a korongot, akkor az adott pillanatban tökéletes lehet a zúzás is, és a lazulós hip hop is, csak legyen érzés, hitelesség a zenében és akkor ezer százalékosan asszimilálódnak az adott trackek
kingpeace mindenkinek
:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:27, 12-02-2001 
partiarc

hello en is itt vagyok vegre!
-oriza triznyak-
lehet,hogy tenyleg D&B fasiszta vagyok.de tenyleg olyan nagy gaz ha egy DRUMANDBASS partyn CSAK DRUMANDBASS-t akarok hallani?vegyuk pl.a nowsoundot:ugy hirdetik,hogy monthly drumandbass,ugye?akkor most miert lennek masra kivancsi?nem kene megegyszer leirnom,de kenytelen vagyok.>ha kivancsi vagyok masra is akkor elmegyek TILOS partyba!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:37, 12-02-2001 
partiarc

kulonben nem arrol volt szo,hogy az aD&B fasiszta aki csak azt hallgat?nos en szivesen hallgatok mast is.meg1szer:egy drumandbass party ne szoljon masrol es kesz!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:21, 12-02-2001 

Drake Riley: Nagyon szépen mondtad.
Rengeteg más zenét is szeretek,de tízből kilenc alkalommal én is dnb-t hallgatok.Igen,fanatizmus,de ez miért baj???Szerintem gáz csak akkor van,ha valaki már el sem ismeri a többi zenét,mint lehetséges igényes műfajt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:31, 12-02-2001 
ujonc

Sergio: Még 1 régi beírásodhoz: Howie B-n nőttem fel. Most is azt hallgatok. Hallani akarom élőben d:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:54, 12-02-2001 

downset: akkor együttérzek. külön világ:
...Take your partner by the hand
He's a woman, she's a man
What's so hard to understand
Take your partner by the hand
Mona in the promised land
Take your partner by the hand
Keep it simple if you can
Take your partner by the hand..." ahh, nem folytatom, te tudod miről beszélek...switchout

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:06, 13-02-2001 

Valdi igaz,enyhén fasisztoid a kifejezés.
Azt azonban én sem sztem,ha valaki mindent kizáróan drum&bass fanatikus.Arról nem is beszélve,h a DNB elég tág és a "stíluson" belül is van elkülönülés.Pl. aki csak a "zúzdát" szereti,vagy aki csak a "jazzyt" szereti.
Én pl. a "zúzdát" kedvelem,bár egyáltalán nem vagyok DNB-fanatikus.DNB-fasiszta meg végképp nem.
Az,h a drum&bass lenne a legszabadabb stílus,
elgondolkodtatott.Ennek eredménye:sztem nem.
Minden nem fér bele a DNB-be.Pl. a 4/4 nem.
Ugye? Viszont a trance-be a 4/4 mellett is minden belefér.Sztem a trance a lexabadabb stílus.Igaz,nem feltétlenül szeretem minden
ágát,de attól még sztem ez a legnyitottabb stílus.
Bizonyítékként meghallgatandó a renceresen
megjelenő Global Psychedelic Trance kompilésön,amely mindig 2CD és a 2. CD-n én még
soha nem találtam 4/4-es darabot(illetve 2db számot igen,de az elhanyagolható az összes többi mellett,hiszen kurva sok,ha összeaggyuk a tracklisteket),csak törtet,és
abból is a legérdekesebb fajtákat.És az is "trance".Vagy másik bizonyíték a Psychedelic Chillout válogatás. Azon a trackek max. 1/3-a 4/4-es ütemű.Csupa breakbeatre,hiphopra,junglere,jazzre emlékeztető és mégis iszonyúan más ritmusszekció.
És persze nemcsak a ritmusok tekintetében fér bele a trance-be a legtöbbminden,hanem általában minden téren minden,az én észrevételeim szerint.
Aki nemhiszi járjonutána.
A goáról(bár az csak a trance egyik
"vállfaja") inkább el sem kezdek
beszélni,mert
jönnek a Drum and bass "fasiszták" és deportálnak...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:07, 13-02-2001 

Valdi igaz,enyhén fasisztoid a kifejezés.
Azt azonban én sem sztem,ha valaki mindent kizáróan drum&bass fanatikus.Arról nem is beszélve,h a DNB elég tág és a "stíluson" belül is van elkülönülés.Pl. aki csak a "zúzdát" szereti,vagy aki csak a "jazzyt" szereti.
Én pl. a "zúzdát" kedvelem,bár egyáltalán nem vagyok DNB-fanatikus.DNB-fasiszta meg végképp nem.
Az,h a drum&bass lenne a legszabadabb stílus,
elgondolkodtatott.Ennek eredménye:sztem nem.
Minden nem fér bele a DNB-be.Pl. a 4/4 nem.
Ugye? Viszont a trance-be a 4/4 mellett is minden belefér.Sztem a trance a lexabadabb stílus.Igaz,nem feltétlenül szeretem minden
ágát,de attól még sztem ez a legnyitottabb stílus.
Bizonyítékként meghallgatandó a renceresen
megjelenő Global Psychedelic Trance kompilésön,amely mindig 2CD és a 2. CD-n én még
soha nem találtam 4/4-es darabot(illetve 2db számot igen,de az elhanyagolható az összes többi mellett,hiszen kurva sok,ha összeaggyuk a tracklisteket),csak törtet,és
abból is a legérdekesebb fajtákat.És az is "trance".Vagy másik bizonyíték a Psychedelic Chillout válogatás. Azon a trackek max. 1/3-a 4/4-es ütemű.Csupa breakbeatre,hiphopra,junglere,jazzre emlékeztető és mégis iszonyúan más ritmusszekció.
És persze nemcsak a ritmusok tekintetében fér bele a trance-be a legtöbbminden,hanem általában minden téren minden,az én észrevételeim szerint.
Aki nemhiszi járjonutána.
A goáról(bár az csak a trance egyik
"vállfaja") inkább el sem kezdek
beszélni,mert
jönnek a Drum and bass "fasiszták" és deportálnak...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:13, 13-02-2001 

Boccs,nem t'om, miért kétszer jelent meg...
Ja és még egy bizonyíték az előző kijelentésemhez:
- a Rob Maas által mixelt Dirty Trancing
ha valaki meghallgatja itt a közönségből,erősen meg fog lepődni az első 3 szám horribilis
különbözőségén.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:53, 13-02-2001 
soulproof

nem tudom, de megint ezt kell mongyam: lehet hogy én vagyok a hülye, de a dnb szerintem 4/4-es úgy általában. tu-tá-tutu-tá. ez pl. szerintem 4/4

eddig akárhányszor próbálkoztam beatet csinálni mindig 4/4-est csináltam. a könnyűzene leggyakrabban 4/4 nem?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:20, 13-02-2001 
ujonc

Most nem akarok offtopic lenni, de én még a büdös életben nem hallottam 4/4-en kívűl mást bulikon, a dnb annak ellenér, hogy tört még akkor is 4/4(ennek matematikai képlete van és a 16 negyedenként ismétlődő szekciók a legkönnyebben emészthetőek)
a magyar népzene a nagy átlagban 3/4+a keringő, ezekre sokkal nehezebb táncolni, sőt általában a 3/4-re kötött táncok vannak
a lagzi 2/4 és így tovább
de a könnyűzene minden esetben 4/4, nagyritkán alkalmaznak 3/4-et pl Toto stb, akik olyan szinten képzett zenészek és képesek emészthetővé tenni
egy példa 3/4 re(nem szeretem de ezt általában mindenki ismeri) Metallica: nothin' else mothers(asszem ez a címe, bocs ha rosszul írtam)

és má megin okoskodok :) shit

kingpeace mindenkinek :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:25, 13-02-2001 
soulproof

kösz sergio. mégse vagyok annyira hülye?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:30, 13-02-2001 
ujonc

jajaja :)
vagy mi vagyunk a hülyék? :)))))))))))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:31, 13-02-2001 
ujonc

juhúúúúú:))))
és én voltam a századik beíró!!!!
mit nyertem????
egy hangszórót??????
:))))))

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 171 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]