i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 19:53, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 128 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 21:43, 12-02-2001 
ujonc

ez egyebkent szamomra teljesen erthetetlen baz+... Milyen vilag ez?? Szopatjak itt az embereket... grrr.

mert jo hogy volt a csavo aki hazudott. de miert? nem csipett teged (?!) vagy az inkal keresett inkabb valakit, aki azt allitja amit kell?
szerintem igen. kiszurtak maguknak es azert volt ott a csavo tanunak, hogy rad tudjanak igazan ilyeszteni.
aki vasarol, az nem adja fel azt akitol... meg akkor sem ha atvertek, mert o is porul jar mint fogyaszto az aktualis torv miatt.

psychonaut fel a fejjel, legkozelebb kuld oket ahova valok...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:45, 12-02-2001 
ujonc

ned
remelem nem lesz legkozelebb :)))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:11, 12-02-2001 
ujonc

igazad van:)
en is remelem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:19, 12-02-2001 
ujonc

szerintem a csavo megijedt es ossze vissza makogott h rasoztak megeroszakoltak lenyomtak a torkan tolcserben meg ilyenek es ehhez kellett egy ember is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:44, 12-02-2001 

Na kezdem a lényeggel ezalatt a party alatt megjártam a mennyet és a poklot a Pecsában. És most üzenem a Pecsa üzemeltetőinek (nem a Tilosra és az I&I-ra gondolok nekik nagy respeckt: David-Krisztián), hogy bekaphatják a faszomat és végleg lejáratták magukat e szememben. NEGATÍVUMOK: 1. az IN-KALosok már a bejáratban darabokra szedtek. Tették ezt mindazért mert egy lánnyal mentem be és ilyenkor meg kell mutatniuk, hogy ki is a Johny a "házban". Valamint ilyen részletes átmotozást mint amit műveltek velem, azt még a rendőrség sem merte velem megcsinálni, pedig volt már szerencsém pár tucatszor megismerkedni a rendőri vendégszeretettel. Nem tudom, hogy honnan vehették azt a mindenható biztonságiak, hogy egy kolumbiai drogbáro érkezik a Pecsában az én szerény személyemben. 2. Bejutok, a cuccott nem találták meg nálam. Körbenézek mindenhol In-Kalos gecik mászkálnak és ijuságvédelmis polóban hülyegyerekek tömkelege. 3. Reggeli fél 4, a lány partnerem teljes kikészült ezért tekerek neki egy "gyógyító cigit" elkezdjük szívni erre 2 barom állat inkálos "kitessékel" a teremből és a rendőrséggel fenyeget. Kiröhögöm őket és "véletlenül" rájuk rúgok egy pezsgősüveget, erre lábonrugnakés kidobnak. 4. Kidobnak a picsába a Pecsából, ami előtt találkozok egy haverommal akivel jöttem partizni, mint kiderül őt is kidobták a biztonságiak, csak előtte lefújták gázsprayvel és összeverték. Megpróbáljuk feldolgozni az eset, és leülünk, hogy tekerjünk egy spanglit. Erre mi történik, beáll mögénk egy piros Opel Astra, és kiszáll belőle 4-5 darab civil ruhás rendőr, majd vidám nevetgélések közepette befáradnak a Pecsába. Na itt szakadt meg bennünk valami. Ezeket a sorokat most nem azért irtam, hogy magamat sztároljam vagy sajnáltassam, hanem azért, hogy mindenki lássa, hogy milyen állapotok uralkodnak még mindig a honi underground szcénában. Hát ezért nem jutunk soha előbbre a partykultura terén.
(Ajánlom e sorokat minden partyszervezőnek, és partyarcnak). Más: A színpadon táncoló újgenerációs hyperunderground egyének osztálytalálkozója lehet, hogy egyes emberek számára elfogadott, mások számára ellenszenves. Én megpóbálom ezt már önmagamba torelálni, mert a színpadon táncoló, egyéni showt előadó lány közel áll hozzám, és múltkor megmagyarázta nekem, hogy neki -és ezek szerint másoknak is- ez az élete, és csak igy érzi jól magát. És még valami: A kisteremben táncoló lány aki vörös pulloverben, fekete nadrágban és "nem deszkás cipőben" volt, valamint Magdolnának hívták de azt hiszem, hogy BABInak becézték. Kérlek jelentkez, szeretnék neked mindent megköszönni és szeretném ott folytatni ahol este abbahagytuk. HA VALAKI TUD VALAMIT ERRŐL A LÁNYRÓL AZ KÜLDJÖN NEKEM EGY E-MAILT. (Nem leszek hálátlan a segítővel szemben). MAX RESPECKT: DAVID, TITUSZ, KRISZTIÁN, OZI/JOKER, BABI, DEZSŐ, RED, LÖFI ÉS MINDENKINEK AKI OTT VOLT VELEM VÉGIG A KISTEREMBEN KISTEREMBEN. Emberek a kisterem végig verte a nagyot. Éljen az
ACIDHOUSE,DUBTECHNO, NUSKOOLBREAKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:47, 12-02-2001 
ujonc

van joguk egyáltalán megmotozni embereket a biztonságiaknak? (vagy ez teljesen naiv kérdés?)

ami engem még zavar az az , hogy mindenki rohadtul közömbös az ilyen helyzetekben, örül, hogy őt éppen nem basztatják, mindenki totál meg van félemlítve, ez az igazi, hamísítatlan, erőjogon alapuló balkáni tempó

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:21, 12-02-2001 
impulsecreator.hu

kedves McNebulo: legkozelebb eleg lesz egyszer is. koszi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:22, 12-02-2001 
ujonc

MCNebulo >
1. Szerintem az inkál olyan mint a bkv, gondolom eldöntötték a legények számára, hogy aznap mindenképp eredményt kell produkálni, és mivel ehhez az átfolyó létszám nem volt elégséges, a helyzetet az alapossággal próbálták ellenpontozni. Ergo mindenki fülledt erotikájú motozáson esett át.
2. Látszott, hogy tré van, minek kellett feltűnő helyen elővenned az anyagot? Akinek vaj van a fején ne menjen a napra. Főleg ne rugdosson üvegeket.
3. A "lány aki közel áll hozzád"nak viszont nem tudom mi lehet a szakmája amennyiben a színpadon táncolás az élete. Ha meg nem az amire gondolok, akkor elég zsenge életkorú lehet, maximum fél éves, ugyanis kb azóta divat a műértő közönség körében a színpadon, radiátoron, ablakpárkányon és éttermi ebédlőasztalokon gumicsizmában, finom eleganciával táncolni.
4. A piros Opel Astrás epizódot meg végképp nem nagyon értem. Mér szakadt meg valami? (kocsi színe/kiszállók létszáma/civilruha/nevetgélés?)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:03, 13-02-2001 

Dom keverési technikája szinte felülmúlhatatlan volt. Baaad. a tagok a szinpadon meg röhejesek.
Midlow te meg kinek képzeled magad???
Megjártad Angliát, meg van egy "klubod", akkor már kioszthatsz mindenkit?
Látom nő az arcod...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:29, 13-02-2001 
ujonc

hee B E A C O N es te kinek kepzeled magad?
es ha majd te is teszel annyit szcena fejlodeseert mint midlow majd akkor nohet neked is, addig legfejjebb a faszod nojjon...
2nd time where NO peecee

:: "I know JAH would never let us down" ::

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:42, 13-02-2001 
ujonc

az inkallal mint intézménnyel személy szerint semmi bajom, a gond azzal van, hogy a pecsában tevékenykedő biztonságiak kb 90%-a totál szalonképtelen, emberi módon érintkezni és konfliktusokat kezelni képtelen verőember
és kicsit jobban előtérbe tolják magukat, mint ahogy az indokolt lenne (persze nekik is kell szórakozni)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:47, 13-02-2001 
impulsecreator.hu

tokeletesen egyet tudok erteni sheriF brada mondandojaval. viszont:
van azert a szervezoknek is nemi felelosseguk. ha azt nezem, hogy a party-ra jarok x szazaleka valamifele illegalis mokat alkalmaz, akkor felmerul a kerdes: vajon egy ilyen 'drogos' nem fizeti-e meg a belepo araval azt a biztonsagot, hogy neki ott benn a helyszinen ne essen semmi bantodasa. felreertes ne essek, en nem vedek senkit, de sok megoldas nincs:
-eljunk illegalitas nelkul kedves barataim (...)
-valtsunk kormanyt, legalizaljunk mindent (...)
-keruljenek a megfelelo penzosszegek, a megfelelo zsebekbe, hogy ne legyen balhe
namost akkor a realitas talajan maradva valasszunk. ja es x helyere lehet helyettesiteni lelkesen. ketjegyu, felszaz feletti szamok elonyben.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:14, 13-02-2001 

Szerintem minden hibát elöször magunkban kell keresni!
Hozzám pl. odajött egy fickó, akit nem csak ezen a partin láttam már, és megkérdezte, hogy mit dobtam
a parti elött? Meg hogy egyébként mit szoktam cuccozni.
A Babámat is megkérdezte effelöl egy csaj.(Életkorra nem hivatkozom!)

A nagy ellenörzések meg azért lehettek, mert ha szemügyre veszitek a jegyet, a hátoldalán nem lehetett
megtalálni a szokásos "nem vihetsz be ezeket, nem csinálhatsz azokat" szöveget! Ez hiba volt, így volt
okuk(???) arra, hogy mindenkit gatyára vetköztessenek. Azt nem tudom, hogy ez esetben mi tudunk-e vmire hivatkozni.(Midlow, te elvileg járatos vagy a partiszervezésben, nem ismered véletlenül ennek a jogi oldalát?) Legközelebb, ha elfelejtik a szöveget, betolhatnánk egy ágyut a partira engedélyt(ágyutartásra) meg majd szerzünk a piacról...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:33, 13-02-2001 
ujonc

szerintem semmi joguk sincs megmotozni, viszont kitessekelni annal tobb...
szal' nem kell neked engedned mar a bejaratnal se h megmotozzanak, csak epp benem engednek...
es mivel nem allami szervezes (hal' istennek;) igy azt engednek be akit akarnak es azt is rugnak ki, tehat eleg kiszogaltatott a helyzet:)

a fenykepek engem is erdekelnenek...
partyvjuutt nem ir senki?
piisz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:15, 13-02-2001 
impulsecreator.hu

1 kor érkeztem a buliba, ezek nemsokkal érezésem után történtek. állok a tömegben, hátul középen. egyszercsak megjelenik két erős, fekete pólós ember, és megragadnak valakit két oldalról, és kiráncigálják. aztán, két perccel később, jönnek megint, most valaki mást visznek el előlem. nézek, nézek: ritkulnak az emberek. lyukak keletkeznek a tánctéren. mi van, mindjárt visznek engem is? nincs félnivalóm, nincs nálam semmiféle cucc, de mégis, mi van ha most kivisznek és jól megvernek?
szóval ha így érzem magam most egy bulin... hát azért elég szar nem?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:43, 14-02-2001 

- psychonaut -
Komolyan együttérzek veled!Ennyit a szervezésről, + a pecsás bulikról!Már régóta nem kedvelem éppen ezért a helyet!Folyton csak para van!Miért??Nem bántunk senkit!Miért nem lehet korrektül leszervezni egy bulit??
Peace&Love

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:10, 14-02-2001 

TÁNC - a magasban
Legjobb tudomásom szerint én pl. nem vagyok fél éves, mégis szeretek olykor - olykor szinpadra, radiátorra,... felállni és ott táncolni! Aki nem probálta az nem tudja milyen látni a táncoló - őrjöngő tömeget és nekik táncolni!!! Mindenki saját maga dönti el, mit szertne és mit nem, ÉN szeretek néha ott fent a magasban táncolni!!!Akár hiszitek - akár nem Euforikus élményt nyújt (nekem)!és szerény személyem tiltakozik a fújozás ellen!!!
Peace&Love

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:33, 14-02-2001 
ujonc

zya: nem onyx felso volt rajtad?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:37, 14-02-2001 

Fel szertném hívni a figyelmeteket 1-2 dologra!
Catlakozva ggeri+sheriF véleményéhez-----

1. A zöld sapkás srácot valószínüleg kényszerítették kidobó barátaink a hamis tanúzásra.Ennél fogva psychonaut akár fel is jelenthetné mind a gyereket- mind a securityt nyilvános rágalmazásért, ill. hamis tanúval való visszaélésért is. Minden jogalapja meg lenne rá. Egyébként ha kényszerítették, a zöld sapkás elég szar lehetőségek közül választhatott. Mert ha nemet mond, valószínűleg az In-Kalosok ott helyben kiosztották volna. Igen esetén viszont psychonaut és haverjai hargját vonja magára, nem beszélve tettének esetleges súlyos jogi következményeiről. Pláne, ha psychonál tényleg van cucc...akkor mit mondott volna a rendőröknek? Hogy hazudott? És ha tanúként őt is beviszik és a vérvétel során kiderül, hogy fogyasztó? Vajon a kidobók tényleg kihívták volna a zsarukat, ha van cumó pszihónál?(kockáztatva saját lebukásukat)

2. Nem tudom,ez az egész PeCsa akció egy razzia lightos verziója volt, avagy egy igazi főpróbája! Mert úgy látom adtok elég okot rá. Mc barátunk sem fogta vissza magát még a fennáló totál gáz körülmények ellenére sem(InKal+Ifj.védelmisek+civil rendőrök)!!!Fogjátok már fel, hogy a rendőrök sem vakok!(és már talán eleget láttak)

3. Ruházat átvizsgálás=zsebeket ki, stb Motozás=levetkőztetnek meztelenre és átnézik a testnyílásaidat is... egyikhez sincs joguk a kidobóknak.(sem vallatni, pláne nem hamis tanú segítségével....)

Asszem ennyi..... PEACE .˙.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:55, 14-02-2001 

- login -
NEM!! :-))
Nem voltam Dom&Rolandon! Meg amugyis mit számít??

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 128 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]