|
Na kezdem a lényeggel ezalatt a party alatt megjártam a mennyet és a poklot a Pecsában. És most üzenem a Pecsa üzemeltetőinek (nem a Tilosra és az I&I-ra gondolok nekik nagy respeckt: David-Krisztián), hogy bekaphatják a faszomat és végleg lejáratták magukat e szememben. NEGATÍVUMOK: 1. az IN-KALosok már a bejáratban darabokra szedtek. Tették ezt mindazért mert egy lánnyal mentem be és ilyenkor meg kell mutatniuk, hogy ki is a Johny a "házban". Valamint ilyen részletes átmotozást mint amit műveltek velem, azt még a rendőrség sem merte velem megcsinálni, pedig volt már szerencsém pár tucatszor megismerkedni a rendőri vendégszeretettel. Nem tudom, hogy honnan vehették azt a mindenható biztonságiak, hogy egy kolumbiai drogbáro érkezik a Pecsában az én szerény személyemben. 2. Bejutok, a cuccott nem találták meg nálam. Körbenézek mindenhol In-Kalos gecik mászkálnak és ijuságvédelmis polóban hülyegyerekek tömkelege. 3. Reggeli fél 4, a lány partnerem teljes kikészült ezért tekerek neki egy "gyógyító cigit" elkezdjük szívni erre 2 barom állat inkálos "kitessékel" a teremből és a rendőrséggel fenyeget. Kiröhögöm őket és "véletlenül" rájuk rúgok egy pezsgősüveget, erre lábonrugnakés kidobnak. 4. Kidobnak a picsába a Pecsából, ami előtt találkozok egy haverommal akivel jöttem partizni, mint kiderül őt is kidobták a biztonságiak, csak előtte lefújták gázsprayvel és összeverték. Megpróbáljuk feldolgozni az eset, és leülünk, hogy tekerjünk egy spanglit. Erre mi történik, beáll mögénk egy piros Opel Astra, és kiszáll belőle 4-5 darab civil ruhás rendőr, majd vidám nevetgélések közepette befáradnak a Pecsába. Na itt szakadt meg bennünk valami. Ezeket a sorokat most nem azért irtam, hogy magamat sztároljam vagy sajnáltassam, hanem azért, hogy mindenki lássa, hogy milyen állapotok uralkodnak még mindig a honi underground szcénában. Hát ezért nem jutunk soha előbbre a partykultura terén.
(Ajánlom e sorokat minden partyszervezőnek, és partyarcnak). Más: A színpadon táncoló újgenerációs hyperunderground egyének osztálytalálkozója lehet, hogy egyes emberek számára elfogadott, mások számára ellenszenves. Én megpóbálom ezt már önmagamba torelálni, mert a színpadon táncoló, egyéni showt előadó lány közel áll hozzám, és múltkor megmagyarázta nekem, hogy neki -és ezek szerint másoknak is- ez az élete, és csak igy érzi jól magát. És még valami: A kisteremben táncoló lány aki vörös pulloverben, fekete nadrágban és "nem deszkás cipőben" volt, valamint Magdolnának hívták de azt hiszem, hogy BABInak becézték. Kérlek jelentkez, szeretnék neked mindent megköszönni és szeretném ott folytatni ahol este abbahagytuk. HA VALAKI TUD VALAMIT ERRŐL A LÁNYRÓL AZ KÜLDJÖN NEKEM EGY E-MAILT. (Nem leszek hálátlan a segítővel szemben). MAX RESPECKT: DAVID, TITUSZ, KRISZTIÁN, OZI/JOKER, BABI, DEZSŐ, RED, LÖFI ÉS MINDENKINEK AKI OTT VOLT VELEM VÉGIG A KISTEREMBEN KISTEREMBEN. Emberek a kisterem végig verte a nagyot. Éljen az
ACIDHOUSE,DUBTECHNO, NUSKOOLBREAKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|