i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 23:39, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 272 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 11:57, 27-02-2001 

Igaz, igaz Májki, amit moncc, de azéert azt te is elismerheted hogy ez a hely nem a 14 éves , szétnyomot kis hülyegyereknek való. (remélem te nem ilyen vagy:))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:57, 27-02-2001 
ujonc

tudtätok hogy regebben az extasy-t,empathy-nek is hivtäk!!nem kamu!
elhiszem hogy beekizve könyen együt lehet erezni minden partisöpredekkel,de mäs ällapotokban iszonyatosan idegesitöek,nincs mit tenni!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:10, 27-02-2001 
soulproof

nemtom mér gáz annyira a sok hülye arc, én kifejezetten örülök ha az emberek hülyén néznek ki és be vannak tolva, legalább nem lógok ki a sorból

különben is tökvicces körbenézni, amikor végigpásztáz egy fénysugár: micsoda arcok vannak. vagy jobb lenne az öltöny nyakkendő svédasztal style?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:33, 27-02-2001 

2baarbargirl: noth' problem:} de ahogy észrevettem, ruhatár+sorbanállás gondja csupán annak nem volt, aki nagyon korán vagy nagyon későn ért le...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:46, 27-02-2001 

Tudom hogy én leszek kb a hatvanadik ember aki ezt leírja, de azért ez a több mint kétórás várakozás a bejutásnál nagyon gázos volt. Már így utólag aztmondom hogy azok jártak jobban akik a helyszínen vették meg a jegyet, igaz hogy + egy ezressel többe került, de ők bent voltak max 20 perc alatt és nem fagytak szarrá. De én azt mondom hogy a buli mindenért kárpótolt, szerintem ez egy nagyon király party volt. Mondjuk az nem tetszett hogy elég sok 15-16 év körüli kiscsávó meg kiscsaj rohangált a bulin. Mért nem lehet a minimum korhatárt legalább 18 évnél meghúzni? Na mind1. Mindezek ellenére megérte elmenni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:52, 27-02-2001 
ujonc

mi kb. pontosan 5 perc alatt jutotunk be,pedig fel 12 ra ertünk oda!
Ki mondta hogy elöre vett jegyel nem lehet bemenni a mäsik sornäl?Senki!
tenyleg csak mi voltunk ilyen elelmesek,na mindegy ha mindenki azt teszi akkor ott is oräkat ällunk!(aki mer,az nyer!)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:00, 27-02-2001 

Igaz, ez a hely nem a 14 éves , szétnyomot kis hülyegyereknek való.
Mike pörög. Mike kifárad. Mike bemegy a vécébe. Mikeot letámadják hogy smároljon le egy túlekizett kiscsajt.
Mikenak ilyenkor lesz elege.
18 years and over...
peece

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:02, 27-02-2001 
tactile

a kérdés már csak az hogy Mike bevállalta-e?
: ))))

-majd most ha megnézi a buli képeit rájön élete újabb baklövésére.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:05, 27-02-2001 

Nem, ilyeneket nem engedek meg magamnak.
Komolyan.
peece

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:05, 27-02-2001 
droid

Mike-nak igaza van. Én pl. azért megyek egy buliba hogy végig táncoljam az egészet - ha birom -, meg tök jó még nézni is ahogy mások is ropják - főleg az édes kislányok.... még ha 14 éves is :).... Már nagyon unom ezt a fiatalok fikázását ... nem a korukkal van a gáz ... meg vannak gázos arcok XX.-on túl is .. off...

A Mátrix nekem zeneileg nagyon tetszett - lehet azért mert nem nagyon ismertem a zenéket amiket pakolt - Ed Rush meg hát ... csak jót tudok róla mondani : jól kever, jó számokat és érzi a közönséget - mondjuk az aláírás kéregetők keverés közben zavarták (volt egy srác aki a kis kamerákat elkezdte elhajtogatni hogy odaférjen a keze a tollal meg a lappal ... arrrrghh ... ) de ha lett volna közönségtalálkozó - ahogy Debrecenben is van - akkor ott le lehetne tudni az ilyesmiket (mondjuk a felépés után dedikálhatnának a Dj.-k .. mert mint láttuk igény az van rá ... Meg egy haverok is begyüjtöttek két aláírást, nekem meg nincs :( - a legyezős kislány is leállt a legyezéssel miután Matrix rákarcolta a nevét a legyezőjére :) oda lett a légkondink az este végére)..

Marczi meg írta hogy nem jött be neki a hagulat ... Szrintem meg pont frankó volt a hangulat - persze lehet hogy Én vagyok a gázos az állandó kézlóbálgatással, meg kiabálással -, de TeeBee-n pont ettől lett frenetikus a buli :)))) . Ha tényleg gáz mindenkinek akkor takarékra állítom magam Storm-on - még mielőtt rámszakadna az IPC AdidasDroid Killah and Fika Team - és támasztom majd a pultot és bólogatok ahogy illik :)))))

Végeredményben nagyon nagyon nagyon jó bulivolt - de eddig nállam az év bulija a TeeBee marad... de hol van még az év vége ...

BLAderuNnaz-nak további hasonlóan magas színvonalú bulikat kívánok - szedjétek meg magatokat megérdemlitek :) - csak a bejutást oldjátok meg pls. Ühüm erről jut eszembe az elővételesekkel iszonyatra ki lett b.szva mert aki a helyszinen vette meg a jegyet - vagy abban a sorban állt - az sokkal hamarabb bejutott mint mi akik a VIP sorban nyaltuk meg a harcit... 1 óra 55 perces bejutási idő egyéni rekordom ... Nem lehetett volna megoldani pl. hogy mondjuk a Chill Out terembe 21:00-tól lett volna szolid zene, közben a korán érkezők eltapsoltak volna egy tonna lét a pultnál kávéra meg ilyenek és nem a kijáratnál fagytak volna szanaszét, meg nem is duzzadt volna fel a sor 22:00-re annyira ha egy kicsit korábban kezdik el beengedni az embereket ... De lehet hogy ez direk pont így a jó és csak Én találok ki ilyen baromságokat ...

Na béke ... Ha meglesz a parti beszámoló akkor nem fogom ilyen rövidre :)))))))

"Hogy mit igen azt nem muszáj tudni,
Azt kell tudni hogy mit nem!"
Nádasdi Kálmán

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:10, 27-02-2001 

Szafi: Hands UP rulez.
ha én dj lennék, minél jobban örjöngene a tömeg annál jobban élvezném..:)
A tudtukra kell juttatni hogy élvezzük amit csinálnak, ergo: hands up!
peece

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:18, 27-02-2001 

Ja a party tényleg magas színvonalú volt minden szempontból szerintem: a fények, a hang rendszer (talán túl hangos is volt), a Dj szettek, nekem speciel nagyon tetszett a video projektor (most jártam először a complexben). Remélem hogy a Bladerunnas még sok ilyen jó partyt szervez csak ezt aparát hanyagolják ami a bejutásnál volt... és akkor szerintem mindenki boldog lesz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:26, 27-02-2001 

No such thing as "too loud"...
peece

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:29, 27-02-2001 

Ok tisztában vagyok vele hogy nincs olyan hogy túl hangos, ez nem kritika akart lenni, inkább dícséret. Egyébként meg a magán szoc problémám de leírom már: nagyon elszállta fülem, ma reggel még fül-orr-gégészeten is jártam vele. de azt mondják rendbe jövök ha minden igaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:21, 27-02-2001 
droid

soul...: én is max. 20 perc alatt bejutottam a másik soron. Igaz a bejáratnál vissza akartak fordítani, de ezt csak a jegyárus lányok akarták, az izomgyurik nem engedték átküldeni a népet a másik sorhoz. Ja és a ruhatár is max. 5 perc lehetett. Mongyuk mi már 10 körül ott voltunk, de a tömeg láttán inkább iszogattunk a járgányban, majd amikor ritkult a sor gyorsan benyomultunk. Ez kb. fél éjfélkor volt :-) Szóval nekem ilyen parám sem volt. A zene király volt, a fiatal lányok is szépek voltak, csak túl komolyak. Nem értem miért kell egész este szigorú tekintettel járkálni ? Ja és a jópár dnb majmon csak röhögtünk. Főleg hajnalban a VIP bejáratnál a csukott ajtóval szenvedőkön, akik nem hitték el, hogy zárva van :-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:08, 27-02-2001 
droid

Mindegy hogy mi volt kár volt belepiszkálnia... Leközelebb lehet hogy a tűt teszik arrébb :)))

"Hogy mit igen azt nem muszáj tudni,
Azt kell tudni hogy mit nem!"
Nádasdi Kálmán

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:08, 27-02-2001 
droid

Hajnal felé az egyik autogramm kérő jány előttem mutogatta a barátnőjének, hogy neki milyen szép aláírása van a HASÁN. :-))))))))))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:11, 27-02-2001 
original nuttah

30 évig nem fog furodni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:40, 27-02-2001 
impulsecreator.hu

Bepötyögné valami informáltabb emberke, hogy mikor születik meg végre a hőn áhított party-beszámoló?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:41, 27-02-2001 
impulsecreator.hu

Hogy kaphatta a hasára? Valaki a nyakába vette?

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 272 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]