Mike-nak igaza van. Én pl. azért megyek egy buliba hogy végig táncoljam az egészet - ha birom -, meg tök jó még nézni is ahogy mások is ropják - főleg az édes kislányok.... még ha 14 éves is

.... Már nagyon unom ezt a fiatalok fikázását ... nem a korukkal van a gáz ... meg vannak gázos arcok XX.-on túl is .. off...
A Mátrix nekem zeneileg nagyon tetszett - lehet azért mert nem nagyon ismertem a zenéket amiket pakolt - Ed Rush meg hát ... csak jót tudok róla mondani : jól kever, jó számokat és érzi a közönséget - mondjuk az aláírás kéregetők keverés közben zavarták (volt egy srác aki a kis kamerákat elkezdte elhajtogatni hogy odaférjen a keze a tollal meg a lappal ... arrrrghh ... ) de ha lett volna közönségtalálkozó - ahogy Debrecenben is van - akkor ott le lehetne tudni az ilyesmiket (mondjuk a felépés után dedikálhatnának a Dj.-k .. mert mint láttuk igény az van rá ... Meg egy haverok is begyüjtöttek két aláírást, nekem meg nincs

- a legyezős kislány is leállt a legyezéssel miután Matrix rákarcolta a nevét a legyezőjére

oda lett a légkondink az este végére)..
Marczi meg írta hogy nem jött be neki a hagulat ... Szrintem meg pont frankó volt a hangulat - persze lehet hogy Én vagyok a gázos az állandó kézlóbálgatással, meg kiabálással -, de TeeBee-n pont ettől lett frenetikus a buli

))) . Ha tényleg gáz mindenkinek akkor takarékra állítom magam Storm-on - még mielőtt rámszakadna az IPC AdidasDroid Killah and Fika Team - és támasztom majd a pultot és bólogatok ahogy illik

))))
Végeredményben nagyon nagyon nagyon jó bulivolt - de eddig nállam az év bulija a TeeBee marad... de hol van még az év vége ...
BLAderuNnaz-nak további hasonlóan magas színvonalú bulikat kívánok - szedjétek meg magatokat megérdemlitek

- csak a bejutást oldjátok meg pls. Ühüm erről jut eszembe az elővételesekkel iszonyatra ki lett b.szva mert aki a helyszinen vette meg a jegyet - vagy abban a sorban állt - az sokkal hamarabb bejutott mint mi akik a VIP sorban nyaltuk meg a harcit... 1 óra 55 perces bejutási idő egyéni rekordom ... Nem lehetett volna megoldani pl. hogy mondjuk a Chill Out terembe 21:00-tól lett volna szolid zene, közben a korán érkezők eltapsoltak volna egy tonna lét a pultnál kávéra meg ilyenek és nem a kijáratnál fagytak volna szanaszét, meg nem is duzzadt volna fel a sor 22:00-re annyira ha egy kicsit korábban kezdik el beengedni az embereket ... De lehet hogy ez direk pont így a jó és csak Én találok ki ilyen baromságokat ...
Na béke ... Ha meglesz a parti beszámoló akkor nem fogom ilyen rövidre

))))))