Csasztok!
Én nagyon bírom a dbt, de már 1 jó ideje nem voltam ilyen jellegű partyn,mert számomra egy bulin nem csak a zene a fontos hanem az emberek is akik körülvesznek.Szerintem elég toleráns ember vagyok, meg nem is vagyok öreg(19) ,de valahogy a db bulikon az arcok felfogása talán fogalmazzunk úgy gyerekes?
Én is drogozom, mert számomra akkor teljes egy party, meg nem akarok befáradni, ugyanis van hogy egész napi meló után tudok csak lejutni.DE ha szar a zene akkor semennyi drog sem segít.Általában figyelem ki játszik,de csak annyit vonok le belőle,hogy ropható zenét ad vagy olyat ami a tánctéren nekem nem jön be.Nem kell ahhoz enciklopédiának lenni hogy élvezd amit hallasz,ha viszont azt se vágod hol vagy akkor tényleg csak a cucc miatt jársz.Olyan arcok mindig lesznek akiket a földről kell összekaparni, de minél többen dőlnek ki annál keményebb a zene.

Akik minden héten ezt csinálják magukkal azok előbb utóbb eltűnnek a bulikról vagy visszafogják magukat, vagy mentővel mennek haza.

Személy szerint megmaradtam az ősnél party szempontjából:TECHNO
És lehet fikázni mert leszarom, de egyetlen nem alkalmi rendezvény van ami mindig megéri a pénzét: SPACE.
Ott nem nézi ki senki a másikat, pedig a legkülönfélébb emberek vannak, és ettől lesz színes és megunhatatlan.Ma már 1 db bulin nem látni mást csak oldskulba nyomuló 15-max24 év korú apuci pénzén bulizgató fiatalokat.Ez nekem uncsi.Szeretem látni amikor a 40-200kg-ig, a 16-50 évesig,feketétől a fehérig, gengsztertől a diplomás tanárig mindenki ugyanattól érzi jól magát.A TECHNOtól +kinek ami kell hozzá.

A "gyár"ban(má az sem az sajna) ott van az a szeretetfeeling ami beleng mindent, az az igazi LÁV,PÍSZ,UNITY.Számomra ez veszett el a db bulikból.Örülnék ha megtalálnátok, mert kibaszott jó zene ez a dárenbéz, vagy hogy is híják.

)))