i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 23:23, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 220 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19:03, 01-12-2001 
based on bass

Má bocs, de a másik: "csak azé cuccoznak mer gondjaik vannak és csak igy tudnak túllépni rajta pár orára"
Mivan?? Milyen iszonyatosan nagy gondja van egy 14 éves gyereknek??
- Hú basszus hétfőn suliba kell mennem és még nincs kész a házim, meg azé yó volna ha a cucc is kimenne addig.
- Jővő hétre a hájperszpészre is kéne anyáméktól húzni egy kis zsetont, me drága a beugró, meg valamivel azé ott is pörögni kell me a zene az kevés...
Másrészt nem a 18+ party a megoldás. Én valahol tolerálom a srácokat. Mert ők csak azt érzik, hogy valahova nagyon szeretnének tartozni. A szüleiket nem tolerálom, már amelyik tudja, hova jár a kölke.
Pisz!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:11, 01-12-2001 
original nuttah

spawn::simán igazad van, de ha visszaolvasol ezt már 124x kb kitárgyaltuk. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:14, 01-12-2001 
based on bass

Ejj télleg.....Off:)))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:30, 01-12-2001 

Köszönjük butchernek, hogy ilyen szépen rávilágított a dolog lényegére, és remekül alátámasztott érvekkel érvelt ellen.
pogee rspct, bár nem tom, hogy nagyobb prob.-k lennének, mint egy átlagos "embernek"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:40, 01-12-2001 
droid

"csak azé cuccoznak mer gondjaik vannak és csak igy tudnak túllépni rajta pár órára..Ilyenkor (amikor ezen a szinten vannak) minden rulz meg nice.."
jajj neeeeeemár. mindenhonnan ez folyik, csomóan ezzel magyarázkodnak. egyszerűen nevetséges. nem maga az, hogy egy 14 évesnek milyen nagy gondjai lehetnek az életben, mert oké, lehetnek (nekem is voltak), ezt senki sem tudhatja, csak az adott személy saját maga. és én is részben azért megyek partizni, mert arra a pár órára teljesen kikapcsolja a gondokat, egyszerűen határtalan boldogságérzés kerít hatalmába, és ez általában a parti után is tart (--> könnyebben viselem azt a bizonyos nehéz életet, stb.) és hogy mi okozza ezt a boldogságérzést és a felszabadultságot? úgy hívják: zene. ez az én 'drogom'... viszont egy esetleges 18+as partiból (még egy pár hónapig) én is kimaradnék. sokan meg bejutnának akiknek hasonló a hozzáállásuk, mint az általatok fikázottaknak (najó, tigrismamuszt meg mikiegérkesztyűt még nem láttam 20onévesen :), de a drog szerintem nem áll meg ennél a bűvös 18as határnál... sőt. :( ) de ez már megint csak lerágott csont, kár tovább ragoznom :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:39, 02-12-2001 
droid

korn: ha olyan jól érezd magad, akkor miért vágsz minden partin olyan képet, mint aki savanyú lócitromba harapott? :]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:31, 02-12-2001 

Csasztok!
Én nagyon bírom a dbt, de már 1 jó ideje nem voltam ilyen jellegű partyn,mert számomra egy bulin nem csak a zene a fontos hanem az emberek is akik körülvesznek.Szerintem elég toleráns ember vagyok, meg nem is vagyok öreg(19) ,de valahogy a db bulikon az arcok felfogása talán fogalmazzunk úgy gyerekes?
Én is drogozom, mert számomra akkor teljes egy party, meg nem akarok befáradni, ugyanis van hogy egész napi meló után tudok csak lejutni.DE ha szar a zene akkor semennyi drog sem segít.Általában figyelem ki játszik,de csak annyit vonok le belőle,hogy ropható zenét ad vagy olyat ami a tánctéren nekem nem jön be.Nem kell ahhoz enciklopédiának lenni hogy élvezd amit hallasz,ha viszont azt se vágod hol vagy akkor tényleg csak a cucc miatt jársz.Olyan arcok mindig lesznek akiket a földről kell összekaparni, de minél többen dőlnek ki annál keményebb a zene.:)Akik minden héten ezt csinálják magukkal azok előbb utóbb eltűnnek a bulikról vagy visszafogják magukat, vagy mentővel mennek haza.:)Személy szerint megmaradtam az ősnél party szempontjából:TECHNO
És lehet fikázni mert leszarom, de egyetlen nem alkalmi rendezvény van ami mindig megéri a pénzét: SPACE.
Ott nem nézi ki senki a másikat, pedig a legkülönfélébb emberek vannak, és ettől lesz színes és megunhatatlan.Ma már 1 db bulin nem látni mást csak oldskulba nyomuló 15-max24 év korú apuci pénzén bulizgató fiatalokat.Ez nekem uncsi.Szeretem látni amikor a 40-200kg-ig, a 16-50 évesig,feketétől a fehérig, gengsztertől a diplomás tanárig mindenki ugyanattól érzi jól magát.A TECHNOtól +kinek ami kell hozzá.:)A "gyár"ban(má az sem az sajna) ott van az a szeretetfeeling ami beleng mindent, az az igazi LÁV,PÍSZ,UNITY.Számomra ez veszett el a db bulikból.Örülnék ha megtalálnátok, mert kibaszott jó zene ez a dárenbéz, vagy hogy is híják.:))))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:39, 02-12-2001 

Hú lehagytam valamit:)
Elítélem azokat az embereket akik attól többnek vagy jobbnak érzik maguknak hogy nem drogoznak, vagy ez alapján ítélnek meg valakit anélkül hogy ismernék őt magát.Ez a mentalitás számomra a rasszizmussal egyenértékű.
Most már tényleg abbahagytam.Vége

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:05, 02-12-2001 
droid

márpedig én egyáltalán nem nézem jó szemmel, hogy te drogozol és ezzel simán tönkrevágod a partyt, mert már fémdetektorokon kell átnásznom, mire bejutok, a heréimet is félrehajtogatják a motozó bácsik és állandóan rendőrségi razziával vágják ketté a bulit, nem beszélve arról, hogy a közvélemény mivel azonosítja a dnb partit és ha megemlítem nekik, hogy ilyenekre szoktam járni, máris furán néznek rám. aztán az olyanokat nem is említem, mikor egy 85cm átmérőjű pupillával rendelkező kölök beletérdel/könyököl az oldalamba 5 másodpercenként és neki áll feljebb, ha odébb rakom...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:44, 02-12-2001 
partiarc

sitko:buszke lehetsz magadra,csak igy tovabb!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:53, 02-12-2001 
original nuttah

herbe::te is rendkivül intelligens vagy,hogy nem érted.
biztos neked is rengeteg gondod van neked is, ezért csinálod.

shitko::hát igen. ez a probléma, hogy már a macifelsős gyerekes formák jutnak az emberek eszébe, ha dnb bulira gondolnak.
pedig nem csak ők járnak ám bulizni!!!
igaz igen nagy százalékban vannak jelen.
de a maradék közönséget ugyanugy zavarják, mint mondjuk téged! hidd el, nekünk is nagyon gáz ez!!!
ettól viszont nem fogom hanyagolni a dnb bulikat, mivel én főleg a zenéért megyek oda, ill a haverok társaságáért, akik közt kb 1 ilyen forma sincs.

valóban nem a korral van a probléma. hanem a korhoz nem megfelelő viselkedéssel.

a drogról meg annyit, hogy nyugodtan csináljon bárki bármit amit akar. tudom én is, hogy jó az, de ne fogják már arra, hogy szar az életük!!!
ez eszméletlen téves mentalitás!
ha csinálja, csinálja az élvezetért, ne azért, mert ettől jó lesz a life.
ha vki erre magától nem jön rá, az már eleve hibás.
ha vki akar, drogozzon, magánügy.
de akkor tényleg magánügy legyen!!!
ne rontsák el vele az én partymat is, hogy infantilis hülgyegyerekek lesznek tőle!
mert onnantól az én dolgom is!
valamint ne a drog miatt járjon bulizni, meg ne függjön tőle az élete!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:02, 02-12-2001 
original nuttah

azt meg nem gondoltam volna, hogy ennyire gáz a felfogásuk ezeknek!
innentől no tolerancia!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:46, 02-12-2001 

Ah hat én nemtom.
En ha meglátom a mikiegeret, max röhögök rajta.
Meg ha hűdenagyonkészenvagyok lánykát : le*rom. Ha meg valaki belekönyököl az oldalamba, elhajtom onnan.
Figy butcher ezeken itt szvsz nem sokat tudsz változtatni. A troidokak fel kéne adni házinak a topikot, hogy tanuljanak belőlle :)
Szerintem nagyobb gáz ha mikiegér hangon nyögnek be valamit egy számba. -> hu kellemetlen tud lenni :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:46, 02-12-2001 
based on bass

Sitko! Akkor ha nem esik negyon nehezedre megkérlek szépen, maradj is a Space-n és ha van egy kis befojásod a klónhadseregnél csábíts magaddal vissza egy párat a pisz, láv, junitibe. Valóban jobb lesz ott nektek...
Köszi...S

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:59, 02-12-2001 
original nuttah

halo::nem akarok rajtuk változtatni.
inkább eliminálni kéne őket dnb partykról.
tabizni máshol is tudnak.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:01, 02-12-2001 
original nuttah

ebből meg nem hiszem hogy tanulnának...
szerintem mi vagyunk a szemétládák, ezért direkt nem azt csinálják, amit itt mondunk...
a tolerancia meg már nem müxik.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:02, 02-12-2001 
droid

eliminálni nem fogod őket: a szervezőknek sem érdeke, hogy kevesebben járjanak bulizni. egy idő múlva majd leszoknak a dnb-ről, találnak valami még durvábbat [valaki feléleszthetné a gabbát] és akkor megmarad a régi, jó keménymag.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:03, 02-12-2001 
original nuttah

na ezt a folyamatot kéne kicsit meggyorsitani... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:06, 02-12-2001 
droid

ok, bucsi, csináljatok gabbát! :] a hive-tibi-stratus vonalon most úgy is nagyon mennek az őrült szinti vagdalkozások. :]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:08, 02-12-2001 
original nuttah

héj droidok!
a hardcore-ra jobban bejön a tabi!

:)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 220 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]