Itt egy kis visszaemlékezés:
AP & EU pres. Bladerunnaz Night
@ 2002.01.25.
Helye: Malibu klub, Eger
Fellépett:
Noel,Neuro,Holoogroove( egerundergrund)
Stealth,Size9 (bladerunnaz)
Mc Mango (tilosradio)
Elég hamar telt Egerig az út vonattal és azt hiszem hogy megérte, mert kis város kis drum and bass buli de legalább új hely új arcok és egy tonna új barát

.
Megérkezésünkkor emlékből közelítettük meg a belvárost, mert reméltük valahol ott kell keresnünk a Malibut. A belvárosi sétálóutcán egy bennszülött kislány pórbált útba igazítani minket. De mikor elkezdte mondani hogy itt balra ott jobbra aztán fel meg egy parkolón át, valami nagyon bamba fejet vághattam mert azt mondta:
- Jobb lesz ha elkísérlek benneteket.
Szóval rendesen lekísért minket addig a sarokig, ahonnan már egy szellemi fogyatékos is odatalált volna a helyhez.
A bejárat egyből egy lépcsővel kezdődik és kb 20 méter kell menni be meg lefelé hogy eljuss a kasszáig. Ez szerintem mindenképpen előnyös mert a massive arcok addig sem fagynak kockára kint a hidegben télen. Mondjuk ma nem volt az a nagy tömeg mert volt a Más Klubban egy ingyenes Drum and Bass buli ami sok vendéget elszívott azért (No comment). Rögtön a buli elejére érkeztünk ahol Neuro melegítette breakbeat-tel a közönséget. Két pár elég feltűnően nyomta a denszelt a placcon - amúgy hozzánk képest elég kispályások naaaa

)))) - kiderült hogy a Dizsiből áttévedt hivatásos táncosok. Hát nem tom' hogy a IIO-Rapture-re hogy táncolnak de itt elég rendesen nyomták, főleg a csajok ... Jeee ... Gyors ismerkedés a helyi arcokkal, ami nem is ment nehezen mert itt mindenki nyílt csávó ... A közös téma meg adott volt a ZENE meg a Buli meg a .... csajok ;) . Cuccunktól megszabadultunk, és végigmértük a helyet. Ami kábé úgy néz ki mintha három borospincét egybenyitottak volna - elvégre Egerben vagyunk. Az egyik ilyen pinceteremben van a tánctér, a másikban most a drog prevenciós Party Service - de itt az AirBag bulin Chill terem volt berendezve - a harmadik meg egy játékterem, versenyautóval meg Flipperrel ... Jeeeeee ...
Neuro néha fel-fel rakott a pultban egy egy nuskool is és egy idő után Hollgroove is megjelent a pultban aki már a dob basszus remek Dj-je. Noel is pakolt pár lemezt de róla sajnos teljesen lecsúsztam - bocs -, csak a táncparketten futottunk össze táncolás közben

. Jah azt kell mondjam hogy Egerben a keverési technikában magas a léc. Egy kicsit pofátlanul bemutattam a véletlenül nálam lévő C4C - Soulj-át, nem kellett kétszer mondani és már pörgött a lemez és mindenki érezte. Ekkor már azért rendesen ment a boogie.
Ekkor érkezett meg a Blade különítmény és Mango, akik ahogy jöttek úgy el is húztak, de csak át a Más Clubba, hogy szórólapozással egy pár ember átcsaljanak a Malibuba. Miután visszajöttek a marketing körútról, Twilight, Stealth és Size9 álltak be a pultba és kezdték el áldásos tevékenységüket. A szigorú Jungle alá Mango szolgáltatta szöveget, ami szerintem kell az ilyenfajta zenék alá. A fő műsorszámra a közönség feldagadt vagy 150-200 főre, és igen lelkesen nyomták reggelig a buli végéig ami Egerben reggel 5 órát jelent.
Azt hiszem megérte az út, mert egy kicsit másak a vidéki bulik mint a pesti nagy partyk, itt kevesebb - vagy szinte nincs is - gázos arc, viszont az emberek ugyan úgy jól érzik magukat, és nagyon de nagyon lelkesek.