i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 21:08, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 102 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 10:11, 29-01-2002 
droid

RESPECT EGER

Pénteken egy nagyon jó helyen, egy nagyon jó hangultaú buliban lehettünk Egerben - ThnX minden egri arcnak. A Malibu egy igen igényes partyra király több termes pince ... van olyan ugye tánctér meg van olyan hely ahol le lehet ülni és lehet beszélgeni - és nem üvölt a zene - meg van egy terem ahol vannak bent játékgépek - flipper (Jeee) meg autóverseny.

Na de erről bővebben a beszámolóban ...

Köszi mindenkinek a vendéglátást ... és feb. 22-én megyünk megint massive-kodni ...

"Hogy mit igen azt nem muszáj tudni,
Azt kell tudni hogy mit nem!"
Nádasdi Kálmán

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:17, 29-01-2002 
ujonc

Király volt. Hirtelen csak ennyi jut eszembe, de talán elég is ennyi. 2kékpontosok: miért fogyott el ilyen hamar az ásványviz a pezsgőtabikhoz ? ennyire rájártak? :) amugy respect 2 kékpont

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:46, 30-01-2002 

big up minden közreműködőnek és minden megjelentnek! a buli sztem is hangulatosra sikeredett! ha neuro is ugy akarja, hamarosan frissülnek az eu.agria.hu -rol letoltheto zeneim.
(drum'n'bass és lesz még dub meg trip-hopos dolgok)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:53, 30-01-2002 
metalhead

havoc:nem nagyon engedtek a bufe miatt, h legyen ingyen asvanyviz...amit ittal az is csak pult alol volt ;P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:43, 30-01-2002 

nekem is minden elismerésem hologroove-nak és az összes egri dj-nek. ez komoly és nem a nagy ivi miatt:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:27, 04-02-2002 
ujonc

gyertek el a következő bulira, infó a neten, flyereken. Ami a flyerekről lemaradt: scratch parádé, ingyen süti, mixcd osztás éjfélkor (Hologroove), és Neuro ünnepi beszédet tart éjfélkor az EU 4. születésnapja alkalmából.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:51, 07-02-2002 
metalhead

péntek.cadik.más. info@partyajanló!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:17, 11-02-2002 
ujonc

Nagyon rendben volt a pénteki parti. (egy két apróságtól eltekintve). Remélem nem csak én gondolom igy

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:58, 11-02-2002 
metalhead

a ceremoniamester Zeek volt. a masikat nemtom...o amugy is keveset mondott. Zeek angolul kuldte foleg(sztem)...amugy Cadik meg ace volt!olyan nu_skool kezelest tartott a vegen, h leultem a kajhara tole...
eu szulinap yol sikerult.sok ember.remek hangulat...yo djk...hajra!
;]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:34, 11-02-2002 

Hello!

Ja ja a party nagyon sulyos volt. Aki nem jott az banhatja :)
Mp:: milyen aprosagokrol van szo?

udv
::noel::

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:32, 12-02-2002 
ujonc

Aranyos sztori: Zeek megkérdezte, van e kedvem kipróbálni magam a mikrofonnál. Mondtam, én nem tudok angolul. errő ő: Miért, szerinted én tudok ? :)))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:47, 12-02-2002 
ujonc

Hát akkor egy nagy pacsit így utólag innen Szegedről a szülinaposoknak:) mi is 2 évesek leszünk március idusán, a jó ötleteket meg koppintjuk tőletek ezerrel, a partiélet (országos) színvonalának emelése érdekében:))) nemtom, ki lesz a 2 napos buli fő attrakciója, de ha Neuro ráérne végre, meg nem megy Bécsbe;>, akkor sztem mindenki örülne neki:))) hallja -e kend?:))) az fix, hogy lesz 1 break meg 1 dobbasszus nap, további infók Sadánál, mert én most el vagyok veszve az általános iskolások angolra okításának meg a szerelem édes berkeinek rejtelmeiben, és nem vagyok igazán képben partiügyekben:) UFF

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:19, 12-02-2002 
ujonc

Herbart: a szegedi útnál elférek a pecódban én is ? Hiányzik az a kis szuper lakás:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:23, 12-02-2002 
ujonc

Noel: hova lett a maradék torta ? Megettétek? - ez az egyik apróság.... :) Zeek egyébként tényleg jól nyomta.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:07, 13-02-2002 
ujonc

Herbs: kösz a meghívást! :)) Ott a helyem az már biztos, szóval számíthattok rám 100%-ban!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:25, 22-02-2002 
droid

Itt egy kis visszaemlékezés:

AP & EU pres. Bladerunnaz Night
@ 2002.01.25.
Helye: Malibu klub, Eger
Fellépett:
Noel,Neuro,Holoogroove( egerundergrund)
Stealth,Size9 (bladerunnaz)
Mc Mango (tilosradio)

Elég hamar telt Egerig az út vonattal és azt hiszem hogy megérte, mert kis város kis drum and bass buli de legalább új hely új arcok és egy tonna új barát :).

Megérkezésünkkor emlékből közelítettük meg a belvárost, mert reméltük valahol ott kell keresnünk a Malibut. A belvárosi sétálóutcán egy bennszülött kislány pórbált útba igazítani minket. De mikor elkezdte mondani hogy itt balra ott jobbra aztán fel meg egy parkolón át, valami nagyon bamba fejet vághattam mert azt mondta:
- Jobb lesz ha elkísérlek benneteket.
Szóval rendesen lekísért minket addig a sarokig, ahonnan már egy szellemi fogyatékos is odatalált volna a helyhez.
A bejárat egyből egy lépcsővel kezdődik és kb 20 méter kell menni be meg lefelé hogy eljuss a kasszáig. Ez szerintem mindenképpen előnyös mert a massive arcok addig sem fagynak kockára kint a hidegben télen. Mondjuk ma nem volt az a nagy tömeg mert volt a Más Klubban egy ingyenes Drum and Bass buli ami sok vendéget elszívott azért (No comment). Rögtön a buli elejére érkeztünk ahol Neuro melegítette breakbeat-tel a közönséget. Két pár elég feltűnően nyomta a denszelt a placcon - amúgy hozzánk képest elég kispályások naaaa :))))) - kiderült hogy a Dizsiből áttévedt hivatásos táncosok. Hát nem tom' hogy a IIO-Rapture-re hogy táncolnak de itt elég rendesen nyomták, főleg a csajok ... Jeee ... Gyors ismerkedés a helyi arcokkal, ami nem is ment nehezen mert itt mindenki nyílt csávó ... A közös téma meg adott volt a ZENE meg a Buli meg a .... csajok ;) . Cuccunktól megszabadultunk, és végigmértük a helyet. Ami kábé úgy néz ki mintha három borospincét egybenyitottak volna - elvégre Egerben vagyunk. Az egyik ilyen pinceteremben van a tánctér, a másikban most a drog prevenciós Party Service - de itt az AirBag bulin Chill terem volt berendezve - a harmadik meg egy játékterem, versenyautóval meg Flipperrel ... Jeeeeee ...
Neuro néha fel-fel rakott a pultban egy egy nuskool is és egy idő után Hollgroove is megjelent a pultban aki már a dob basszus remek Dj-je. Noel is pakolt pár lemezt de róla sajnos teljesen lecsúsztam - bocs -, csak a táncparketten futottunk össze táncolás közben :P. Jah azt kell mondjam hogy Egerben a keverési technikában magas a léc. Egy kicsit pofátlanul bemutattam a véletlenül nálam lévő C4C - Soulj-át, nem kellett kétszer mondani és már pörgött a lemez és mindenki érezte. Ekkor már azért rendesen ment a boogie.
Ekkor érkezett meg a Blade különítmény és Mango, akik ahogy jöttek úgy el is húztak, de csak át a Más Clubba, hogy szórólapozással egy pár ember átcsaljanak a Malibuba. Miután visszajöttek a marketing körútról, Twilight, Stealth és Size9 álltak be a pultba és kezdték el áldásos tevékenységüket. A szigorú Jungle alá Mango szolgáltatta szöveget, ami szerintem kell az ilyenfajta zenék alá. A fő műsorszámra a közönség feldagadt vagy 150-200 főre, és igen lelkesen nyomták reggelig a buli végéig ami Egerben reggel 5 órát jelent.
Azt hiszem megérte az út, mert egy kicsit másak a vidéki bulik mint a pesti nagy partyk, itt kevesebb - vagy szinte nincs is - gázos arc, viszont az emberek ugyan úgy jól érzik magukat, és nagyon de nagyon lelkesek.

Nádasdi Kálmán

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:29, 22-02-2002 
droid

A vége össze lett csapva ..
Sorry .. De oka van, amit nem publikálok ...

Jöhet a sav meg ha teccik akkor se fog vissza magad :]

Ma meg Más Club és a Digital Monkeys szolgáltatja a talpalávalót kb 1-től ...

Nádasdi Kálmán

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:57, 22-02-2002 
ujonc

jee Szafi! Me ste jössz megint?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:34, 22-02-2002 
droid

Persze ... :)

Nádasdi Kálmán

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:02, 25-02-2002 
ujonc

A péntekről : régen éreztem magam ilyen jól. a szokásosnál kevesebben voltak, de nekem ez bejött, nem birom a nagyon nagy tömeget. Kellemes, barátságos, otthonos légkörben zajló kis buli volt szerintem.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 102 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]