i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 12:02, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 53 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 23:05, 25-03-2002 
level boss

ilyen info is van, h ne kessen le senki semmit:

22.00 - palotai
00.00 - matt black (coldcut)
02.00 - <b>koma + bones</b>
04.00 - lee coombs

nem 100% csak amit hallottam...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:07, 26-03-2002 

10-ből 10 pontos party, nagyon rendben volt minden!

a zene, a visual, az emberek, a hely, a kidobók, a wc, a hang, de az árak sem voltak a szokásosnál magasabbak...

részletesen mondja el más, én megyek aludni :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:05, 26-03-2002 

hogy is szokták mondani,aki lemaradt,kimaradt?forditva is jo,mindenesetre bekerült a top 5be..örülnék minden évben egy ilyen szülinapnak,thx! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:55, 26-03-2002 
pokemon

a total science után azt gondoltam, hogy azt nehéz lesz felülmúlni, de gyerekek, ez a party, hát ez valami mocskosul jó volt!!!
én kb. 3/4 11-kor érkeztem meg a helyszínre, akkor palotai és mango izzították a hangulatot, nagyon jók voltak, a csellós meg az mc szintén.
coldcut alatt a vetítés volt a legdurvább, az, hogy kb. ezredmásodpercekre pontosan illeszkedtek a képek a zenéhez
koma & bones még akkor is lelkesítették a közönséget, amikor már lee coombs vette át a pultot. én őszintén szólva erre vártam, az egy dolog, hogy a többiek is kellemes meglepetést okoztak, de hogy a lee coombs leadta a crystal remixet, atyaúristen, hát azt hittem meghaltam és a mennybe kerültem. :))
ráadásul apuék is leadták a buli elején, amolyan "étvágygerjesztőnek"...

a társaság is tökéletes volt, sok jó arc, kevés odatévedt ember. mondjuk 4e ft-ért az ember már meggondolja, hogy tényleg megéri e ez neki ennyiért... nos azt kell mondanom, nekem simán megérte! gratula a cinetrip brigádnak, a hely is nagyon jó, igazi party-aréna!
azt azért meg kell jegyeznem, hogy rohadt hideg volt benn, de én inkább táncolok kabátban, minthogy agyonpácolódjak...
a partyvonat viszont egy gyilkos présgép, volt nagy összebújás :)

szóval, ha ezt kihagytam volna, most nagyon bánnám!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:59, 26-03-2002 
pokemon

ennél kimerítőbb beszámolót nem tudok írni, nem tudok számcímeket sorolni, ezt rábízom a profikra. én csak az elégedett (de nagyon elégedett) közönség vagyok. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:34, 26-03-2002 
ujonc

Ebben az évben még nem voltam ennyire jó partyn:) Mi lesz még ezután?! A kötelező sörös körökön kívül NEM bírtam abbahagyni a táncot:), Borisz Jelcin erőt adott:))) a kivetítőről.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:43, 26-03-2002 
pokemon

meg tony blair! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:17, 26-03-2002 
ujonc

Egyébként most feltűnően kevés volt a "18-on aluli szétcsapott" kategóriából. Vagy csak nekem nem tűntek fel?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:21, 26-03-2002 
level boss

ha en kihagytam volna, egy percig se sajnaltam volna.. illetve igen, mert elolvasnam itt h milyen volt, es sajnalnam.. ugyh jo h ott voltam..

jo tudom, h ez magyarorszag de azer' a hang, a bufe, a helyszin szerintem hagyott maga utan kivanni valot..

azt pedig, h a fellepok fortelmesen alulmultak a varakozasaimat, sajat hibamnak tudom be..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:19, 26-03-2002 

Loid!

Tény hogy lehetett volna melegebb a tánctéren, lehetett volna a bejutás kicsit gördülékenyebb, lehetett volna nagyobb választék és gyorsabb kiszolgálás a büfében. Lehetett volna kevesebb "sláger" de mindezek ellenére úgy érzem hogy mind a helyszín, mind a közönség kiváló volt. Nagyon jó parti volt... :)
Nekem Matt Black nem jött be egyedül, kuszának éreztem, nem volt sztem a szettnek eleje, közepe majd vége, szal nem volt felépítve. Sokszor még mixelni is elfelejtett :( Ő volt nálam az egyetlen negatívum, a többi olyan volt amivel együtt lehetett élni és bulizni napsütésig :)))

Üdv,
Gergoke

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:37, 26-03-2002 

Loid!

Tény hogy lehetett volna melegebb a tánctéren, lehetett volna a bejutás kicsit gördülékenyebb, lehetett volna nagyobb választék és gyorsabb kiszolgálás a büfében. Lehetett volna kevesebb "sláger" de mindezek ellenére úgy érzem hogy mind a helyszín, mind a közönség kiváló volt. Nagyon jó parti volt... :)
Nekem Matt Black nem jött be egyedül, kuszának éreztem, nem volt sztem a szettnek eleje, közepe majd vége, szal nem volt felépítve. Sokszor még mixelni is elfelejtett :( Ő volt nálam az egyetlen negatívum, a többi olyan volt amivel együtt lehetett élni és bulizni napsütésig :)))

Üdv,
Gergoke

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:54, 26-03-2002 

heh, mi a tanulság?

tánczenét csak partyn szabad hallgatni, akkor nem fogod megunni a slágereket sem :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:35, 27-03-2002 
breakbeat.hu

matt volt itt a jó
gergoke nem figyelt eléggé

HypnoBlog / Facebook / MySpace / Twitter

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:04, 27-03-2002 
original nuttah

minden iszonyat jó volt! abszolut legjobb audiovizuál élményem eddig! amit ez a vj juxta meg matt black műveltek.. szavakkal nem lehet visszaadni! ezt látni kellett! ÚÚ

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:42, 27-03-2002 

bocsánat, valamiért kéccer ment el a post... valamit lámáztam :))

lehet hogy én nem tudtam befogadni matt-et, az elejét addig követtem, amíg el nem kezdődött a rasta szekció... :) ez a zene nálam sajnos nem talál befogadóra... :) tény hogy az eleje nagyon jó volt és nagyon együtt volt a kép és a hang... és csatlakozom a jelcin rulezz táborhoz :D

Üdv,
Gergoke

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:39, 27-03-2002 
insgraphizm.com

Ez a party eszement jo volt, minden fellepovel egyutt, az elejétől a végéig, kiveve mattblack közepét. Még mindig fáj a hátam annyira jo volt...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:23, 27-03-2002 

Nos, alapvetően meghatározó élmény volt a rémes hideg. - én kevésbé szeretek kabátban táncolni, mint izzadni - sajna, lefog a sok réteg, meg szar érzés fázni, nem tudtam elengedni magam.
Matt Black alulmúlta az én várakozásaimat is (főleg miatta mentem el), a reggae ütemek, a bárzene feeling, szóval... Pedig olyan jól kezdődött: revolution dzsungel!!! Pogó ezerrel. És a vége: Mr Scruff. Csak ami köztük volt...
Koma&Bones azt hozta, amit vártam, picit jobban örültem volna, ha az agyam tekergetése helyett buli lévén a lábaimat pörgették volna.. amúgy profik voltak és láttam, volt aki tudott ugrabugrálni is, úgyhogy ...
Lee Combsnak csak az elejét hallottam-jól kezdett az arc - csak sajna az elejétől ott voltam, úgyhogy a totális befáradás állapota alakult ki fél ötre, amikor távoztunk - sajna.
Ami a legnagyobb pozitívum volt: Palotai + Mango, majd + csellóördög Berci, majd + Busa -hogy mekkora hangulat kerekedett belőle!!! Vettük az egészet videóra - vasárnap elég nagyokat flesselgettünk, és már mentem volna vissza táncolni - hiába, a befáradtság meg a hideg bezavart, na de kipihenten - ezért vasárnap este szinte megismételtük az egészet!:). Azért persze hatalmas köszönet és gratula a szervezőknek a mutatós helyszínért - a négy vászon valamelyikét a hely bármely pontjáról lehetett látni - Cinetrip-trip!:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:03, 27-03-2002 
level boss

hmm.. :) hat az elejen a kep meg a hang azer' volt nagyon egyutt mert konkretan a revolution videoklipjet vetitette juxta.

nekem pont az fajt a koma+bonesszal, h elmaradt az agytorna, csak a buta mulatos duftat eroltettek, arc-en-ciel, criminal elements orchestra es a tobb flr funkhouse..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:11, 27-03-2002 

Hát igen, egy "másállapotú" barátom folyton a kiállásokat várta!:))) Nekem meg úgy tűnt, túl sok van belőlük és túl hosszúak. A Matt Black után arra gondoltam, hogy ezek után valami nagyon másnak, nagyon pörgősnek kell jönnie ahhoz, hogy felébredjek - és jött is, csak nem akkora - túlságosan sokáig vártam és fáztam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:26, 27-03-2002 
droid

sztem kaki volt, bár én ott se voltam:)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 53 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]