a total science után azt gondoltam, hogy azt nehéz lesz felülmúlni, de gyerekek, ez a party, hát ez valami mocskosul jó volt!!!
én kb. 3/4 11-kor érkeztem meg a helyszínre, akkor palotai és mango izzították a hangulatot, nagyon jók voltak, a csellós meg az mc szintén.
coldcut alatt a vetítés volt a legdurvább, az, hogy kb. ezredmásodpercekre pontosan illeszkedtek a képek a zenéhez
koma & bones még akkor is lelkesítették a közönséget, amikor már lee coombs vette át a pultot. én őszintén szólva erre vártam, az egy dolog, hogy a többiek is kellemes meglepetést okoztak, de hogy a lee coombs leadta a crystal remixet, atyaúristen, hát azt hittem meghaltam és a mennybe kerültem.

)
ráadásul apuék is leadták a buli elején, amolyan "étvágygerjesztőnek"...
a társaság is tökéletes volt, sok jó arc, kevés odatévedt ember. mondjuk 4e ft-ért az ember már meggondolja, hogy tényleg megéri e ez neki ennyiért... nos azt kell mondanom, nekem simán megérte! gratula a cinetrip brigádnak, a hely is nagyon jó, igazi party-aréna!
azt azért meg kell jegyeznem, hogy rohadt hideg volt benn, de én inkább táncolok kabátban, minthogy agyonpácolódjak...
a partyvonat viszont egy gyilkos présgép, volt nagy összebújás
szóval, ha ezt kihagytam volna, most nagyon bánnám!