i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 17:29, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1301 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 66  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 23:27, 16-04-2002 

Hal mindenkinek!Az a gondolat motoz már egy jó ideje a fejemben, hogy mi lenne, ha ezeket a bulikat kicsit "szerveznénk" is. Gondolok itt arra,hogy nem intéződne el a plakát-reklámban és nem csak 1 sima, "olyan-mint-a-többi" bulik lennének???Nem tudom én se, mire gondolok konkréta, de bízom benne, hogy már más is érezte rajtam kívül, hogy EZ ÍGY kevés...hogy lehetnének ezek a bulik sokkal, de SOKKAL jobbak is...és szerintem itt előkerül egy olyan kérdés, amivel talán nem mindenki fogy velem 1etéteni...Mert szernitem 1 buli elsősorban attól jó, hogy vannak ott emberek.Minél többen, annál jobb, persze csak egy bizonyos határig. A szombati Vesztegzár szardíniás-doboz érzésnek már nem sok pozitív kicsengése van.Vagyis nem jó.Rossz.Ilyesmi....ööö...
És hogy ezeken legyenek emberek-mondjuk úgy 50...100 ember(max), az kell, hogy ők ott akarjanak és ott tudjanak lenni.Az akarjanak valami olyasmi-ahogy kíszűrtem utóbbi időkben végzett mini-közvéleménykutatásombol-, hogy az a buli emlékezetes legyen. Imádom azt a zenét, amit játszunk, de azt elismerem(mert TÉNY), hogy a népek nagy része nem olyan kifinomult :))) izlésű,mint mi.Vagyis én szivesen hallgatom órákon át, hogy pu-pám-pu-ru-pum-pám, sőt!még aludni is olyan jó rá:))), de talán nem a többség. És itt jön számomra a dilemma, hogy vajon mennyire populista az, ha 20-30% közönségnövekedés miatt nem CSAK dárenbész szól, vagy nem csak a magát nagyon komolyan vevő dnb???
Én még mindig azt mondom, hogy néha 1-1 Dancing Qeen nagyot lökne a hangulaton, valamennyire emlékezetessé tenné a partyt is és nem lenne annyira monoton.Azt kéne elérni,hogy minden bulira azt mondják késöbb: aztakurva!
Hogy ezt látvánnyal, hangokkal, más zenékkel érjük el, mindegy, azt hszem, de most elsősorban a zenéről van szó. És ha ez a dolog képes lenne megmzdítani kb.100-120 embert, akkor a pénteki napról is tárgyalhatnánk a veszteggel.Ami egyenlő ismét akárhány százalék biztos jelenlévő, mert másnap nincs suli.És itt a második rész, az ott tudjon lenni. Mert bármelyik hétköznapi nap gáz. A kodolányisok ok, de a Westben sem taposták halálra egymást...Én nagyon nem szeretném "eladni" az eszmét:))), de ha jó bulikat akarunk, akkor valahol tennünk kell arról , hogy el tudjanak jönni és el is akarjanak.És ami nekünk jó, az nekik talán túl sok nagyobb adagban...És a jó DJ soha nem önmagának játszik...perasze a sterby-féle totál-trendy vonal se az igazi...de biztos, hogy van 1 épelméjü középút, vagy ösvény , vagy mi.
Persze ez csak egy akcióterv, egy ötlethalmaz( Jerry Mekgájer(tököm tudja, hogy írják))t is ezért rúgták ki:)))
, konkrét dolgok nekem is csak ritkán jutnak eszembe:)
És ez ugye nem csak a Frequency-bulikra vonatkozik-hanem az összes ándergráund mozdulásra is.
izé...ennyi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:05, 17-04-2002 
droid

ebben a valtozatossagban lehet valami!! mert enis oda vagyok meg vissza a frequency fele vonaltol de nem mindenki ilyen mint mi nehanyan. de azert megsem dancing queen kene:) mondjuk talan kezdetnek vmi konnyedebb uk garage-re bemozdulnanak az emberek. de lehetne meg hip hop (nem gengszter zoli:), dancehall neha egy kis breakbeat is. bar ilyen kiterjedt lemezparkja max naganak cadiknak meg az apunak van:))

monacoi allampolgarsag
:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:07, 17-04-2002 
droid

de mindenesetre max respect a frequencynek meg a tobbi szervezo csapatnak a varosban!!!:)

monacoi allampolgarsag

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:03, 17-04-2002 

Endris:
Hidd el nagyon sokaknak van az országban több stílusra kiterjedő lemezparkja. Hadd ne említsek neveket.
Viszont felvetésed állja a helyét, tényleg nem csak d'n'b létezik, mint partizene.....stb, stb.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:32, 17-04-2002 

Hát banyek!Ha mindenki csak a messiást várja és a kánaánt....akkor úgy járunk mint a keresztrefeszítettek!!...meg hát mindig csak ez a KÉNE...!!!Mi lenne ha nemcsak dumálnánk a lehetséges jobblétről,...s néha kinyáladzzznánk pár plakátot...mee attól nem lössz jobb ám!?!!
Ötletek!!ötletek!...aktívkodjunk!Én asszem vagyok abban a szerencsés szituban hogy a Vesztegzár főnökét kicsit piszkálgathatom,...s talán egyszer kétszer átcsusszanhatna az a csüti nap szerdára!Kezdetnek talán nem rossz megmozdulás részemről vagy nem?!Bár ha nincs mivel érvelnem a Varginál...akkor hiába erőlködök srácok!!KAPSZULA!!..mi lenne ha valami programmot is kitalálnátok,a szokásoson kívül...gondolok itt mittoménmire.szépségverseny,tombola...höhöhöNa jó,most én is ötlethiányos vagyok,de valamit gyorsan ki kell fundálnunk különben nagy szarban a freqensy!!..s mi rajongók is!
rossebb.inc:hanyagoljuk ABBÁékat!...monnyuk tényleg nem ártana ,némi csalogató,más zenei stílus a plakátokra nyomtatva!...hisz a NÉP kapva kap az új dolgokra!...és szula:ez nem abban nyilvánul meg hogy minden héten más névnapját ünnepeljük/lásd:Leó/...máá bocs!
Vissznya... ,lehetne valami olyasmit csinálni ami még nem volt itt a királyok városában...mégis felér egy Flörtös habpartival!!Pl ,:én úgy tudom rengeteg fel nem fedezett Dj van itt,s más városkában,akik szívesen megmérettetnék magukat másokkal...csak nuku lehetőség!...Asszem ezt híjják DJpárbajnak...tudjátok,sok sok lemezjáccó,soksok kéz egymásra hangolva...bámuló közönség...meg ilyenek!!Futhatna a "21-dik század kimittuggyamit"-ként a pááry!S ezzel a megoldással máris OK lenne a zenei stílusok keveredése,...s mindenki azt csinálhatná amit szeret,...s még a közönség is megkapná a "magáét"!!
persze itt jön az hogy ki mit tud produkálni!?!Meri vagy nem meri!? ...megéri a gyakorlást vagy inkább csak zenélgettek "csík szemekkel" ,és családi problémákkal takaróztok!/megint bocs szula!De ez akkor sem...!/Bocs ...Ja meg mittomén!/

..aztán nem kell rám hallgatni ha van jobb ötlet!DE:a nyár csak szarabb lesz...meleg lesz és balatonpestvelence fííling!Az embereket most kell megfogni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:01, 17-04-2002 
droid

hát marla... te mindent megtettél, hallod?
oly rendes lenne tőled, ha zserdára átrakadnád a bulikat!!!mindig csak kéne+++++kéne, de mikor jelenés van, sehol a nagyszájuak. netudd meg mijen csaták voltak elhagyott irodaházak, baráccságmozi...helyekért, de ezekröl nem kell beszélni.sztem a back2back más djkkel nem jönne össze. gondold már át, milyen az, mikro vis inkább mirok, de a legpontosabban mikor 2dj kever, az egyik tekeri, addig a másik kapszulás(mehehe) üvegböl osztja az ekiket...szarfoshugyafosszarszar!!!
mi pl hányszor ajánlottuk ,hogy vetitunk szívesen, he???kismillioszor. nem kellett. értsétek meg, itt soha nem fognak kinőni a házibulikbol ezek. drogdrogdrogdrog aztán egyenesbejön a cicamicapinapicsa!!!aki mostanában csöppen bele a dönöböbe, ezt érzi itt, hogy eza menő rgo nem fog betérni akár egy pénteki partira sem, tiszta szórakozás kizárva!!! meg kell probálni mindent, és tudjátok hogy mi ebben mindigis partnerek voltunk. a nyarat megint rosszul látod. ha jo szervezése van a bulinak, akár máshonnan is leutatznak az emberek egy diszes fellépőcsárda miatt, ha jól vannak informálva rola, mivel nyáron nincs kötött prog. a drumandbass a tizenéveseknek szól!!!ja és nem vok atyauristen, csak máshogy látom a dolgokat.ezek zserint te lehetnél akár a 7fejű sárkány, vagy szüz mária, akár.
robival teljesenegyetértek. freq bulik naon huznak, de sztem line up azér kellene. multkor nézegettem officeban lemezeiteket. oly kellemes darabok vannak köztük, simán lehetne játszani öket. v akkor mia a francnak hordozzátok?
endris:kapsz majd meglepit, tod arrol amirol beszéltunk, hogy többen töltsenek le:)))pesti bulival majd később
g

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:07, 17-04-2002 

Van számotokra egy nem hivatalos infom. Május 1-én (szerdán) az emlegetett helyen ismételten Bergi, Kork, Naiv (breakbeat, jazzy breaks, nu jazz, drum n bass, minimal house). Egyenlőre ennyi tűnik biztosnak, meg hogy ez is ingyenes lesz persze, de a műsorváltozás jogát fenntartjuk. Amint biztos lesz a dolog, természetesen jelentkezem. Minden Jót!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:08, 17-04-2002 
droid

szerintem a "dj parbaj" tokjo otlet!!!!

a plakatolas meg ahogy szula mondta a veszteg dolga ugyhogy ebben nem lehet tul sokat tenni...

goma:te meg nemtom mit harcolsz itt a drogok miatt? ez hozzatartozik a "partykulturahoz"... felesleges emiatt parazni.
a kozonseg remenybeli novekedese meg egyutt jar majd a felhigulassal is!! tobb ember kozott tobb gaz arc lesz...
szoval tokeletes party nincsen:)))
persze azert van olyan ami megkozeliti azt a szintet:))

monacoi allampolgarsag

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:12, 18-04-2002 

goma:ha jobb ötleted van monnyad, de addig nekem ne negatívkodjál,mee ezzel a hozzáállással még faludiscót sem nyitnék a helyedben!
Félretéve...a vetítés ok...de nem műsor..alzó kevés ahhó hogy ragadjanak rá a népek!
A drogok...hát igen,azt sajnibajni nem mi fogjuk meghatározni ,hogy ki mit szedjen be a bulikon!...elvégre mi csak a a "kórus" vagyunk a templomba,...és nem az ostyaosztogató!!
üdv:szent Marla... höhö

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:18, 18-04-2002 

goma:ha jobb ötleted van monnyad, de addig nekem ne negatívkodjál,mee ezzel a hozzáállással még faludiscót sem nyitnék a helyedben!
Félretéve...a vetítés ok...de nem műsor..alzó kevés ahhó hogy ragadjanak rá a népek!
A drogok...hát igen,azt sajnibajni nem mi fogjuk meghatározni ,hogy ki mit szedjen be a bulikon!...elvégre mi csak a a "kórus" vagyunk a templomba,...és nem az ostyaosztogató!!
üdv:szent Marla... höhö

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:20, 18-04-2002 

...hozzászólás duplaklikkel..höhö

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:31, 19-04-2002 
ujonc

láttátok ezt?

Sunday Melange a Ribillió kavézóban ápr 21, május 5 17h-22h
vasárnap esti ejtőzés - jazz & breaks

házigazda dj Crimson (CrimsonPony)
vendége: PenguinSSystem (Méhkasaula)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:38, 21-04-2002 

A május 1-ére ígért Bergi-Kork-Naiv buli elmarad!!! Illetve áttettük május 19.ére. Ez egy vasárnapi nap, de másnap, pünkösd hétfő lévén, nem lesz se munka, se suli. Bízom benne, hogy kedves elektronikus tánczenekedvelő barátaim azért tartogatnak majd kellő energiát a hétvége harmadik napjára is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:43, 21-04-2002 

Ahoy,népek!Gyerted Edrásra,mer jó lesz!
De tényleg....
:)))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:54, 22-04-2002 
droid

te uristen mennyien lesznek ott ha meg fehervarrol is jonnek fel?:D

monacoi allampolgarsag

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:35, 22-04-2002 

ja, Home nem igazan nagy, Technical itchen is jo sokan voltak, hatmeg ezen mennyien lesznek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:54, 23-04-2002 
ujonc

Kösszi mindenki nek a lelkesitő ámenekért!bocsi de nekem csakhetente 1szer adodik lehetőségem(biztosan)arra hogy gépelé üljek!
Nehogy azt higgyétek hogy csak ennyire foglalkozunk csak a dologgal :
Kövi buli:május 14 SZERDA !!(bocs marla de nem a te érdemed) most is lesz vendégünk:
-dj zoom (b.pest)dnb
-dj "noname"(győr) hipp-hopp
+a szokasos fellépők(frequency)
A szerdátazé probaljuk meg mert hátha a "rossz drogolányisok"is eljutnak eme szent helyre!!és hallhatják a 21.század zenéjét!!
dancing queen????? persze egy mix változatra kellene gondolni(dnb) ,és ténnyleg feltudja kúrni az embert ,de szerintem egy kicsit gyerekessen hallaccana egy ijen bulin!
A győri djcsávó elég jó zenéket szokott rakni,és reméljük el is tud jönni!!
Amugy ez a más zene beinnyektálása már régota jelen volt mint gondolat,csak azt mindenki elfelejti h.a mai világban minden a kapcsolatokon mulik,így ez is.Ha nem ismersz olyan embert aki ilyen zenével foglalkozik,akkor nem is tudod elhívni!de hála ....nak(nekem.csak nem akartam arcozni)már megvan a kontakt!!
Bocs marla de szerintem semmi közünk egymáshoz,és én nem családi hanem magánéleti problémát irtam,és azt is csakazé me megszoltad a csík fáradt szemeimet!Én nem beszolni és leugatni akarlak,csak ha ilyen lányok is vannak mint az exb.nőm akkor lehet(nemhiszem)hogy megértenél!csak egyenlőre nekem esnek szarul a dolgok és nem neked---ezé nem kéne beleszolni vagy az exemet kéne leoltani a bulikrol ha ilyen!!!!Miss marla!!!!
hagyjuk!!
A részeges metafora amugy pozitiv és azé használtam eme jelzőt me asszem ez a neve!!!
Ha valakinek van kedve ,ideje,pénze ,azt szeretettel várjuk Győrben a Mekka Cafee-ban pénteken 26.án,de ha nem akkor gyeretek el máj.14-én a V.zárba!
Igen!(marla)ezzel a névnaposdival nekem kicsit kivan a f.szom,de már irtam h.nekem csak hetente 1szer van a kezem alatt gép,így nem én irogatom ezeket az internetre!de higgyétek el nekem h. fontos a plakát,csakazt meg kell tervezni,le kell adni ,ki kell nyomni,és ki kell ragasztgatni:ez nem a munka miatt szar mert szivessen csinálom,de ehhez is gép kell,meg sok-sok idő!!de igy-ugy megcsináljuk.Néha jol,néha nem,néha nem rajtunk mulik!!de én kitartok amig lehet!
Persze mi is gondoltunk már nagyobb szabásu fesztivál féle bulira a közeljövőben ,denehéz helyet,idöt,annyi pénzt szerezni,találni,ami egy ilyen bulihoz kell!ja és ottvan a dübörgő basszus amit csak a mifülünk kedvel,az idösebbeké már kevésbé!
OKÉ!
Ezeket meg lehet csinálni!De ki fogja a befektetőnek garantalni a befektetett tőkéjénk visszakaparintását ,esetleges profit megszerzését?????
Senki!!!
Sajnos az egész erről szol,és nem tudunk mit tenni!
Hiába a PÉNZ az Úr!!!
na nem akarok mindenkit lehúzni ezzel a témával,és minden egyes faja ötletet,helyet vagy akármi,írjatik meg nekem a d23.@freemail.hu-ra
Köszi az eddigi közremüködést,és a továbbra is jeeeeee!
by:sZuLa

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:07, 23-04-2002 
droid

14-e az kedd!!! akkor 15 lesz? nyaron egyebkent vmi szabadteri buli lenne nagyon utos de inkabb nem almodozom:)

monacoi allampolgarsag

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:47, 23-04-2002 

nyaron, ill suli vegen csurgon lesz majd vmi, kint es bent is majd informalok mindenkit

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:19, 24-04-2002 
droid

én má nemis irok semmit

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1301 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 66  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]