Kösszi mindenki nek a lelkesitő ámenekért!bocsi de nekem csakhetente 1szer adodik lehetőségem(biztosan)arra hogy gépelé üljek!
Nehogy azt higgyétek hogy csak ennyire foglalkozunk csak a dologgal :
Kövi buli:május 14 SZERDA !!(bocs marla de nem a te érdemed) most is lesz vendégünk:
-dj zoom (b.pest)dnb
-dj "noname"(győr) hipp-hopp
+a szokasos fellépők(frequency)
A szerdátazé probaljuk meg mert hátha a "rossz drogolányisok"is eljutnak eme szent helyre!!és hallhatják a 21.század zenéjét!!
dancing queen????? persze egy mix változatra kellene gondolni(dnb) ,és ténnyleg feltudja kúrni az embert ,de szerintem egy kicsit gyerekessen hallaccana egy ijen bulin!
A győri djcsávó elég jó zenéket szokott rakni,és reméljük el is tud jönni!!
Amugy ez a más zene beinnyektálása már régota jelen volt mint gondolat,csak azt mindenki elfelejti h.a mai világban minden a kapcsolatokon mulik,így ez is.Ha nem ismersz olyan embert aki ilyen zenével foglalkozik,akkor nem is tudod elhívni!de hála ....nak(nekem.csak nem akartam arcozni)már megvan a kontakt!!
Bocs marla de szerintem semmi közünk egymáshoz,és én nem családi hanem magánéleti problémát irtam,és azt is csakazé me megszoltad a csík fáradt szemeimet!Én nem beszolni és leugatni akarlak,csak ha ilyen lányok is vannak mint az exb.nőm akkor lehet(nemhiszem)hogy megértenél!csak egyenlőre nekem esnek szarul a dolgok és nem neked---ezé nem kéne beleszolni vagy az exemet kéne leoltani a bulikrol ha ilyen!!!!Miss marla!!!!
hagyjuk!!
A részeges metafora amugy pozitiv és azé használtam eme jelzőt me asszem ez a neve!!!
Ha valakinek van kedve ,ideje,pénze ,azt szeretettel várjuk Győrben a Mekka Cafee-ban pénteken 26.án,de ha nem akkor gyeretek el máj.14-én a V.zárba!
Igen!(marla)ezzel a névnaposdival nekem kicsit kivan a f.szom,de már irtam h.nekem csak hetente 1szer van a kezem alatt gép,így nem én irogatom ezeket az internetre!de higgyétek el nekem h. fontos a plakát,csakazt meg kell tervezni,le kell adni ,ki kell nyomni,és ki kell ragasztgatni:ez nem a munka miatt szar mert szivessen csinálom,de ehhez is gép kell,meg sok-sok idő!!de igy-ugy megcsináljuk.Néha jol,néha nem,néha nem rajtunk mulik!!de én kitartok amig lehet!
Persze mi is gondoltunk már nagyobb szabásu fesztivál féle bulira a közeljövőben ,denehéz helyet,idöt,annyi pénzt szerezni,találni,ami egy ilyen bulihoz kell!ja és ottvan a dübörgő basszus amit csak a mifülünk kedvel,az idösebbeké már kevésbé!
OKÉ!
Ezeket meg lehet csinálni!De ki fogja a befektetőnek garantalni a befektetett tőkéjénk visszakaparintását ,esetleges profit megszerzését?????
Senki!!!
Sajnos az egész erről szol,és nem tudunk mit tenni!
Hiába a PÉNZ az Úr!!!
na nem akarok mindenkit lehúzni ezzel a témával,és minden egyes faja ötletet,helyet vagy akármi,írjatik meg nekem a
d23.@freemail.hu-ra
Köszi az eddigi közremüködést,és a továbbra is jeeeeee!
by:sZuLa