i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 08:01, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 58 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16:00, 20-04-2002 
FM 97.7 Partner rádió, Frekvencia Moduláció
22.00- 04.00
A műsorba:
írhatsz sms- t: 06 20 550- 18- 99
v. telefonálhatsz: 06 76 503- 977
Jó vételt!!!

Post subject:
PostPosted: 01:26, 21-04-2002 
ujonc

Skanner in da house!!!!!!!!
Respect Partner Radio & Boris ; G

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:27, 21-04-2002 
ujonc

Stakka & Skynet feat. Afrika Bambaata : Planet Rock

Hajrá Skenna!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07:45, 21-04-2002 
ujonc

yeyeye>partner radio nagy királyság!
big up to the kecskemét bass kru!!

május 3 ha minden igaz
>Ozzi Skim Jok(y) Hena és Skenna<

ugyan úgy a partner radión a -FREKVENCIA MODULÁCIÓBAN-

Pisz!

--------------:......

lee rekviem kurva fasza volt főleg kezdésnek + az a pmt remix is nagyon ottan volt a szeren!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:05, 21-04-2002 
Skanner& Lee nagyon ott vannak.Max respect Nekik...
Jövőhéten is zsír lesz... Skanner már leírta a menüt:)

Post subject:
PostPosted: 17:13, 23-04-2002 
Ápr 26. ( PÉNTEK)
Víztorony, Kecskemét
Break és Bass minden mennyiségben!!!
Chiefs: Erká & Midlow
+ < Hena, Boris, Rusty, G > a.k.a K.Bass Crew

Másnap + Phantom Beats in La Ventura, Bp.

Check it out!!!

Post subject:
PostPosted: 23:58, 24-04-2002 
Huhhh!

Kezdett megfáradni a KMÉT topic, úgyhogy előkapartam...

ami kifelejtődött a topicból:
Nagy tenx Cadiknak amiért 12.-én beugrott a rádióba játszani, és Zeek- et is behozta!
Big Up Palkó& Zeek!!!

Post subject:
PostPosted: 03:06, 25-04-2002 
solarcube

dramma: ...."Azért az gáz, hogy a kecskemét bass lerakta az alapokat, az exile soundz pedig beleült a készbe.... asszem ez nem túl fair dolog, bár nem tudom milyen a viszony a két csapat között."....

Erről csak annyit, hogy C és én alapitottuk a KecskemétBass-t is, mi szerveztük az első néhány bulit, a Hena csak "beleült a készbe..." és kiturt onnan minket. (nemhiába az exile soundz név)

Csak a tisztánlátás miatt...

ui: adj a Tóth-nak szállást, kitúr a házadból. :]
ui2: next party -> május 24. PALOTAI nomeg a többiek. respect...

(\___/)
(='.'= )
(")_(")

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:20, 25-04-2002 

üdv mindenkinek! én még új vagyok itt, szóval bele kell rázódnom!örülök, hogy kmét is beindult!!!gondolok itt a toronyra, na meg a partner rádióra!egyszerűen öröm hazamennem kmétre, és ez állati jó!egyébként mennyien vannak mostanában a víztoronyban?mert én csak az első kettőn voltam! gondolom azért már nagyobb a létszám! szerintem, (bár ez még lehet,hogy korai), de nem kéne csak a toronyra korlátozni ezt a fajta zenét!pl. ott van pl a Kilele(amstel), szerintem harapna rá az a közönség is. persze nem a legdurvább zúzásra gondolok, hanem meg lehetne pengetni lágyabb húrokat is!bossanova, garage!!!,dub, jungle stb...bár ez a tulajokon múlik. a partner rádióról meg csak annyit, hogy a legjobb, ami történhetett kméttel!!! hajrá kanada!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:08, 30-04-2002 
Kedves Reza!

Ha Ti valóban akkora ászok vagytok C- vel, akkor miért csak a poros Kecskeméten csillogtatjátok meg tehetségeteket? Ha jól tudom miután Hena " kitúrt " benneteket az ÓRIÁSI kecskeméti szcénából, nem játszottatok sehol. Pedig Budapest elég nagy, nyugodtan szervezhettetek volna ott is bulikat.
Gondolom most ilyen "jól kib****tunk a négy kis kö*****el " érzésetek van. No mindegy szenvedjetek csak a Ti a torony abszolút intoleráns " úrnőjével".( aki mellesleg akkora pénzfüggő, hogy ezt nála jobban csak Mark Renton adta elő, csak ő heroinban utazott).
Végül: a Kecskemét Bass nem jött volna létre, ha nincs BORIS, mivel Ő szervezte az első bulit..... ,és azóta is EMBERI módon viselkedik(értsd: ettől nem lett nagyobb az arca)

Üdv: Tóth Gábor a.k.a "G."

U.i.: egy TÓTH akinek van szállása:)))))

Post subject:
PostPosted: 11:12, 30-04-2002 
Reza: Csak a "tisztánlátás" miatt írtam......

Post subject:
PostPosted: 17:38, 30-04-2002 
droid

Csak a tisztanlatas miatt III. :]

"Ha Ti valóban akkora ászok vagytok C- vel" - hmm ilyet senki nem mondott..
"poros Kecskeméten" - remelem nem komolyan gondoltad.. :]
""jól kib****tunk a négy kis kö*****el "" - ilyet se irtunk, gondoltunk vagy mondtunk soha..

Irasod ezen reszei mire epulnek ??

"Pedig Budapest elég nagy, nyugodtan szervezhettetek volna ott is bulikat." - tokeletesen igaz, ha lenne idonk mindenre szerveznenk is.. Mivel Kecskemetre Meghivtak jatszani minket es nem kellet torodnunk a szervezessel, ezert termeszetesen nem mondtunk es nem fogunk nemet mondani ! A jatszasi lehetosegert Nagy koszonet az Exile Soundz ket kitalalo alapitotagjanak jol ;]

Boris-ra kiterve o tenyleg nagyon jofej es elso bulikban tenyleg o volt aki kecskemeten szerveszte a dolgokat (mivel mi nemlehettunk ott mindig), amiert Nagy koszonet neki !! Koszi Boris !!

A KecskemetBASS mint nev, kifelyezes, partysorozat, bla.. REZA otlete volt, neki koszonheto hogy tortent valmi Kecskemeten !

G. : Teged egy jo, pozitiv embernek ismertelek meg.. Tok jot dumaltunk ott az elso Cadik-os bulin..
Mitol vagy Kitol valtozott meg a velemenyed ? vagy mindig is eliteltel minket valamiert ?
Nekem semmi bajom senkivel ott ! Soha nem is volt ! En meg mindig tarom, hogy te egy jo, pozitiv ember vagy !

A Kecskemeti pratykozonsegtol meg elnezest ha barmi rosszat tetunk volna :]
Szerintem a partyzok ( kecso massive :] ) csak jol jarnak ha van egy egeszseges konkurencia ott. Ezaltal mindenki eldontheti hogy mi a jo neki, oda megy bulizni ahova akar szabadon!

____ Szerintem ez a legfontosabb hogy minden partyzo jol ereze magat.. peace :]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05:01, 01-05-2002 
ujonc

C jól beszélsz, rizpekt...

boris és G nagyon jó arc és nem hiszem,hogy ennek a party témának bármillyen vitával kéne szembesülnie?!!!

egyszerübb lenne az "erőiteket" egyesíteni és így fejleszteni kecskemét elektronikus zenei kultúráját!!
lásd: partner rádió:G és Boris hihetetlen nagy energiáját belefektetve...

sokkal előbbre jutnátok,ha marakodás helllllyett megpróbálnátok kompromisszumra jutni és társakkémt előre haladdni és egymást segíteni!!

bocs az érzelgős dumáért a sok rááááácalmási sőr és peep shows pezsgő megtette a a hatásááááát:))))))

písz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:07, 01-05-2002 
impulsecreator.hu

nincs es megfelelo hatterinformaciok hijan nem is lehet velemenyem a kacskemeti helyzetrol, csupan Hena keresere modositas nelkul tovabbitom hozzam eljuttatott levelet (elnezest kerek, amiert harom nap kesessel, de nem voltam netkozelben)

----- Original Message -----
From: "Killady Hena" <hena@freemail.hu>
To: <ib@drumandbass.hu>
Sent: Saturday, April 27, 2002 6:21 AM
Subject: hena-törtek kecskeméten

Kedves IB!

Légyszíves amit most írok neked, tedd ki a phorumra a
Törtek Kecskeméten közé.Köszi.Kezdem:

Szóval csak hogy mindenki tudjon róla,a Kecskemét Bass
2001márciusában alakult akkoribban még hat fő segédletével.
Az illetékesek Boris, Reza, C, Haze Shabaam és én Hena.
És közzé tennénk hogy az első Kecskemét Bass bulit Boris
szervezte és találta ki egy akkoriban még jó barátjával.
Majd a második bulitól kezdve én Hena szerveztem az egészet
egy Víztorony nevezetű helyen. A srácok akkor még nagyon
jónak találták ezt az egészet. Majd az elkövetkezendő négy
parti után sulyos emberi hiányosságok miatt Reza, C és
Hazeel megszakadt a kapcsolatunk. Nem akartak foglalkozni a
Kecskeméti bulikkal,ezt ők szó szerint így mondták. Nem
tudom mi, leszerveztünk 13bulit, ők meg egyet. Nem hiszem
hogy ez alapján lehetne ítélni. Én nem ültem bele a készbe
mert a készt mi a Borissal csináltuk. Mindenki részéről
maradjunk ennyiben. Köszi mindenkinek aki megért minket, és
kiállt mellettünk. Respect Boris az elsőért. Az
Exileosoknak meg üzenem hogy a készbe ők ültek bele
ürömpofával. És van még egy pár jó csapat Kecskeméten, akik
a Toronyban szeretnének bulikat szervezni. Hát csak tessék
vesszenek össze nyugodtan de mi nem akarunk a butulásban
részt venni. Ugyanis a mi célunk az hogy bizonyos rétegeket
fogékonnyá tegyünk más rétegek elfogadására is. Erről
ennyit. Szerintem mindenki csinálja azt amit tud és ahogy,
becsületessen. Reza§C igaz a mondás:"Aki másnak vermet ás
maga eseik bele,,. Na látod. Hát akkor.
És köszi mindenkinek aki elfogad minket. Üdv:Hena.

worrior.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:03, 01-05-2002 
Tisztázzuk! Én RÜHELLEM ezt a KIBASZOTT NAGY SZARKAVARÁST ebben a szcénában!!! Én csak arra vágyom, hogy építgessem, fejlesszem ezt a kultúrát a magam kis eszközeivel ( amik meglehetősen szerények sajnos ). Elegem van az aláfúrós emberekből minden szinten. A dilettáns, irigy balfékek fogják szétcseszni azt a kis kultúrmagot amit eddig NORMÁLIS, EMBERI MÓDON viselkedő arcok összeraktak. ( ebbe nem biztos, hogy én is beletartozok! ) Ez nem csak Kecskemétre vonatkozik hanem erre az egész rohadt országra. a legszörnyűbb, hogy már én is felveszem a kesztyűt, és írom a fórumra a faszságaimat amiből megint csak a vita lesz. Többet nem teszem, mert ez nem én vagyok!!!

IB: kösz, hogy kitetted Hena levelét
LEE: tenx a lojalitást:)

ÜDV: G

Post subject:
PostPosted: 15:10, 01-05-2002 

Először is cső mindenkinek!
No,hát akkro beszálok egy picit én is az észosztásba:
a helyzet az,hogy én képtelen vagyok átlátni azt,hogy msot ki baszott ki kivel,meg hogy kinek nagy az arca és kinek nem,sőt,már bocsánat de én szarok az egészre.
Nem értem hogy egy ilyen kisvárosban mint kecso,miért kell basztatni egymást hülye dolgok miatt.Én nem állok egyik oldalra sem,és nem is fogok,az biztos.személy szerint mind a két csapatot nagyon tehetségesnek tartom,és nagyon sajnálom hogy az energiáikat ilyen mocskos dolgokra kell elpazarolni.
Nem mondom azt hogy legyetek puszipajtások,de legalább ne baszogassátok fojton egymást.Mindenki megy a saját útján sé kész,elég nagy a széthúzás igy is a "mi kis rétegünkben",faszé kell rombolni mégjobban az egészet.
Szerintem mind a két csapat nagyon jól csinálja azt amit csinál,szimpatikus mindkét próbálkozás és azért mindekinek nagy-nagy respect.remélem ennek az egész cseszegetésnek lassan vége lesz már...
Végül sok sikert mind a KB-nek,mind az ES-nek,mert mindenki megérdemli.
üdv,meg béke mindenkinek:LÓ

ui:ha valakit megbántottam volna most akkor bocsi,de már nekem is k* *** * *****m az egésszel...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:45, 02-05-2002 
solarcube

nos:

1. tényleg elnézést, de Boris-t kihagytam a szervezői névsorból, ezért remélem nem haragszik rám. sorry mégegyszer.

2. csipkeborok vessző

3. nem akarok, akartam, fogok... senkit kifikázni vagy ilyesmi. nem voltam kbass bulin nyár óta ez igaz. csak annyit hallottam róla amit az ottaniak mesélnek.

4. az Exile Soundz nem a mi "most aztán visszavágunk" ötletünk volt. január 1.én, egy az első buli óta is nagyon jó barátom, Szefos Norby felhívott, hogy indítanak egy bulit Kecskeméten és szeretnék ha mi is játszanánk ott.

5. G: remélem azért eszedbe jut az is, hogy amikor arról volt szó, hogy szivesen játszanátok KBass-en azt mondtuk c-vel, hogy ok, kihagyjuk a következőt, hogy Ti is zenélhessetek.

6. én (sőt az egész "e.s.") nem vagyok ellenetek, sőt örültem volna ha nem csak Boris jön el a bulinkba. Ő tényleg nem változott semmit. Elhívott jazz koncertre, normálisan eldumáltunk...stb. Nem értrem, hogy ez Veletek miért nem megy.

7. annyit mondok, hogy haggyuk abba ezt az idétlen fikázást és folytassuk az igényes zene terjesztését. mindenki a maga útján, a lényeg, hogy a közönség jól érezze magát és oda menjen ahova szeretne, nem pedig oda ami van. tőlem ne is várjatok több beirást ezügyben. értelmetlen.

8. mégegyszer kösz, hogy ennyien eljöttetek (még Szolokról is)!

május.24. PALOTAI + es /torony/

(\___/)
(='.'= )
(")_(")

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:41, 03-05-2002 
Kedves Reza!

1. A bulitokra azért nem mentem, mert éppen dolgoztam a rádióban.

2. Én nem akartam " betúrni " magam a K. Bass- ba, mert úgy éreztem, hogy a breakbeat lemezeimmel én ott nem tudnék mit kezdeni, mivel akkoriban a K. Bass full D&B orientált volt.

3. Rusty és én azért kerültünk bele, mert a Usual Suspects " BULITOK " után úgy volt, hogy Bal- ék lesznek a vendégek a Toronyban, Ők viszont nem biztos, hogy díjazták volna a jelenléteteket a történtek után. Teljesen véletlenül kerültünk bele ebbe a körbe.

4. Szefós Norbiról csak annyit, hogy fingja sincs erről az egész kultúráról, és számára a dárenbézen kívül szóba sem jöhet más style a partyn. Gondolhatod milyen JÓL esett mikor azt mondta, hogy elkorcsosítottuk a bulikat:)))

5. A legjobb az volt amikor Szefi barátunk le slágerbrékbitezte az épp forgó Bushwacka lemezt ( Monster ) !!!!:)

6. A Fikázást én sem szeretem, de ezt már lentebb leírtam!

7. Erről ennyit, ha gondolod hívj fel ha erre jársz, van mit átbeszélnünk!!!

Peace: G

Post subject:
PostPosted: 11:34, 03-05-2002 
solarcube

meglesz. remélem tisztázzuk a helyzetet. :)
/amen/
peace: .reza.

(\___/)
(='.'= )
(")_(")

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:53, 03-05-2002 
droid

siyaztok!na ez nekem full új volt hogy ti fúrjátok egymást! én szolnokról lejövök bulizni azért mert baráti a hangulat, pénteken van, és aránylag normális arcokkal lehet partyzni(kivéve a nemmabarnult agyongyúrt óriásokat, akiket nem is értem mit keresnek itt) én voltam ES és KB-es bulin is yo volt és ami érdekes majdnem ugyanazok az arcok, akik nem tehetnek az egészről és szerintem a havi két party amit ketten összehoztatok simán elfér kecskeméten. csak miattunk közönség miatt gondolkozattok el van e értelme a fikázásnak!

siya ló hallottam mixytől hogy nem jössz 24-én mert vizsgázol, hát akkor ünnepeljük meg!
respekt az igaz arcoknak!

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 58 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]