|
nos:
1. tényleg elnézést, de Boris-t kihagytam a szervezői névsorból, ezért remélem nem haragszik rám. sorry mégegyszer.
2. csipkeborok vessző
3. nem akarok, akartam, fogok... senkit kifikázni vagy ilyesmi. nem voltam kbass bulin nyár óta ez igaz. csak annyit hallottam róla amit az ottaniak mesélnek.
4. az Exile Soundz nem a mi "most aztán visszavágunk" ötletünk volt. január 1.én, egy az első buli óta is nagyon jó barátom, Szefos Norby felhívott, hogy indítanak egy bulit Kecskeméten és szeretnék ha mi is játszanánk ott.
5. G: remélem azért eszedbe jut az is, hogy amikor arról volt szó, hogy szivesen játszanátok KBass-en azt mondtuk c-vel, hogy ok, kihagyjuk a következőt, hogy Ti is zenélhessetek.
6. én (sőt az egész "e.s.") nem vagyok ellenetek, sőt örültem volna ha nem csak Boris jön el a bulinkba. Ő tényleg nem változott semmit. Elhívott jazz koncertre, normálisan eldumáltunk...stb. Nem értrem, hogy ez Veletek miért nem megy.
7. annyit mondok, hogy haggyuk abba ezt az idétlen fikázást és folytassuk az igényes zene terjesztését. mindenki a maga útján, a lényeg, hogy a közönség jól érezze magát és oda menjen ahova szeretne, nem pedig oda ami van. tőlem ne is várjatok több beirást ezügyben. értelmetlen.
8. mégegyszer kösz, hogy ennyien eljöttetek (még Szolokról is)!
május.24. PALOTAI + es /torony/
_________________ "Save me a kiss for the morning..."
(\___/) (='.'= ) (")_(")
|