i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 19:42, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 58 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:42, 03-05-2002 
Ashley,

Sajnos az a nagy para, hogy KMÉT még nem tart ott, hogy elbírna havi két komolyabb bulit.
Ez az igazság. Ráadásul a többség dobbasszus párti, ezért érthető, hogy olyan partira mennek, ahol csak drum&bass szól, első vinyltől az utsóig. A K. Bass bulik nem ilyenek , az E. S. bulik pedig igen. Konklúzió levonható asszem...

ÜDV: "G."

Post subject:
PostPosted: 08:49, 04-05-2002 

Kedves G!

"Sajnos" valószinűleg igazad van abban hogy a többség dobbasszuspárti.De szerintem ez nem azt jelenti hogy kecsó nem bírna el két komolyabb bulit.
Ugyanis szerény véleményem szerint a két banda bulijai nem összehasonlithatóak.
Szerintem aki nem csak a zúzdát szereti az simán el fog menni a Ti bulijaitokra is.Csak a gond az hogy a breakbeat-nuskool vonalnak még sokkal kevesebb a híve van mint a dnbnek.De idővel ez is ki fog alakulni,bizom benne.
Én mindenesetre ezek után is látogatni fogom mindkét bulit,ez biztos.És szerintem vannak még ezzel igy egy páran...
No,peace mindenkinek,éljen a ZENE

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:04, 04-05-2002 
Hi Lov-ver!!!

Igaz- Igaz! Éljen a ZENE! Tudod sajna a legutóbbi bulink bukott rendesen. Pedig lehívtunk két emberkét is ( Midlow&Erká). Persze a keménymag ott volt, amit nagyon szépen köszönünk is Nekik!!! Tehát Ló barátom jelen pillanatban nem úgy áll a dolog,hogy párhuzamosan futhatna két partysorozat.:( Én lennék a legboldogabb ha menne a dolog. Egyébként sztem is két külön világ a két crew, és a partik is.

Üdv: "G."

Post subject:
PostPosted: 17:06, 04-05-2002 
droid

siyaztok!
számomra érthetetlen, hogy a közönség miért ilyen konzervatív. szóval nemcsak dárenbész van! sőt!
biztosíthatlak én is titeket, hogy mindkét partyt egyforma rendszerésségel látogatom majd. és a verseny a fogyasztónak is jó! de bekell látnotok, hogy együtt sokkal többre képesek lennétek.
na lov-ver tanuljál most, hogy 24-én ne kelljen!
én meg invitálom az embereket szolnokról.
yok legyetek!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:54, 10-05-2002 

Elsőzör is,

Hello G barátom!

Hát igen,hallottam hogy a midlow-s buli nagyon bebukott.Ezt sajnálom,és számomra érthetetlen.
Sajnos én sem tudtam elmenni(-no money problem -),de nem hiszem hogy a többi 100 ember is emiatt nem ment volna el...
mert ugye ha azt mondjuk hogy a dnb-nek nagyobb a közönsége mint a breakbeat dolgoknak,akkor ezen a bulin igencsak a dobbasszusok kerültek az előtérbe...
no mind1,vagyis nem mind1,no de hagyjuk...
Egyébbként mikor lesz a köv. KB buli és ki lesz,remélem arra el tudok menni...
Ja,és júni 22-én nem jöttök pacha-ba,lesz pilgrem apánk...nagyon jóóó lenneee elmenniiiiii:)))
No,kívánok neked minden jót meg a BS-nek is

2th:
Ashleykém!

Hát az a palotai biztos para szerintem,nemcsak a vizsga miatt,hanem azért is mert túl sok minden lesz júniustól,s sajnos választanom kell,mivel még mindig van nomoneyproblem ezé' nem mehetek mindehova.lesz ugye adamfjmajik+pilgremapánk+zedfesztivál aztán a "fatert" majd hallom itt is,ha eljutok....
no,szijóka

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:24, 10-05-2002 

Na hi!
Én voltam Midlow bulin, és nem lehet azt mondani, hogy túlsúlyban volt a dnb. Ami 1általán nem probléma, mert szerintem a partykultúra halálát jelenti az, amikor az emberek a változatosságot /KB: breakbeat, good looking, dnb, techno/ lecserélik az egész estés monoton reszelésre, zúzásra stb... /példát nem írok, mert úgyis mindenki vágja.../ Nem a dnb-el van bajom, csak azzal a szűklátókörűséggel, ami képes és szervez egy egész estés dnb-zúzdát. Meg azokkal, akik inkább azt választják egy KB buli helyett.
Akik nem voltak ott az Erká, Midlow bulin, azok sajnálhatják, Erká hihetetlenül jó zenéket játszott, Midlow pedig hála Technical Itchnek irdatlanul kemény trackeket.
Tehát: VÁLTOZATOSSÁG!!!
A közfelfogásban élő dnb tehát nem volt túlsúlyban, ugyanakkor már Boris Good Looking-os szettjére is lehet/ett volna/ ám jót bulizni. Kár, hogy kevesen voltunk. Na majd legközelebb.
Béke!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:16, 15-05-2002 
impulsecreator.hu

Sok ember sokféle véleményét olvastam már eme topic alatt,különösen tetszik Reza beírása...Reza tanórákat tarthatna fikázásból és rágalmazásból...
Ha így állunk...
Írok egy pár dolgot, hátha az Exile-csicska emberek öntudatukra ébrednek.

1. Norbi, a partyszervezőjük több fültanú jelenlétében a követekezőket mondta a Kecskemét Bass legutóbbi partyján:"Azért szervezek Kecskeméten d&b partyt, hogy ne kelljen feljárnom Pestre bulizni!" Ja...én azt hittem, a közönségének szervezi a bulikat...

2. Shatter és barátai gyakran fikázzák a KBass tevékenységét. Itt és most leírom mindenkinek, hogy egy olyan csoport fikáz, amelynek "best-dj-i" jó rendesen átkúrták tavaly a partyarcok fejét. Hogy miről is van szó? Nos, 2001. nyarának végén Rezáék feladata lett volna, hogy a Bladerunnaz aktuális partyjára szponzort találjon. Ígértek szép összegeket és a végén mi lett belőle? A USUAL SUSPECTS vendégszereplése nem az eredetileg meghirdetett helyen (Budakeszi reptér) történt és biztos nem azért, mert Balék jobban szeretik a Vigadót... Ennyit Rezáék hihetetlen szervezőkészségéről. Az egészben az a neveteséges, hogy az Exile Bal-t és Safair-t akarja a közeljövőben meghívni...:))) Komolytalan.

3. Szefós Norbi szerint a Kecskemét Bass elkorcsosítja a d&b-t. Ajjaj, Norbi... Elég szűk a látóköröd. Szerinted a tört ritmus egyenlő a drum and bass-szel? Szerintem nem. És légyszi nehogy azt mondd, hogy a Fingerlickin' alsóbbrendű, mint a Renegade Hardware...Ez nem elkorcsosítás, ez ismertetés! Szerintem egyáltalán nem gáz, ha a partizó nem csak zúzda d&b-t hall 9-10 órán keresztül, hanem esetleg nu skool-t vagy épp egy kis techno-t.
De ha te úgyis csak fikázni tudsz, miért vagy ott minden KBass bulin???

4. Nehogy azt higgye az Exile Soundz, hogy csak úgy lesöpörheti a KBass-t a porondról. Nagy meglepetések következnek nemsokára,garantálhatom. Überelhetetlen meglepetések...
Figyeljétek a plakátokat!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:19, 15-05-2002 
impulsecreator.hu

Ja, félreértés ne essék, nem vagyok KBass-tag.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:29, 30-05-2002 
ZED! Fesztivál
2002. 06. 26- 30, Kecskemét

06.26. Partner Rádió Sátor
Kecskemét BaSS Night
Skeam / Subscope rec. /
Hena
Rusty
"G."

06.27.
Multi Café
"G." ( Nu- Jazz set )

06.28.
Multi Café
Meat Katie ( UK )
Ludmilla
Kevin
Naga
"G."

06.29.
London Elektricity ( UK )
Palotai
Cadik
Mango

Ezenk kívül Samuel L. Session, Slacker meg csomó zenekar!!!!!

Jó Szórakozást!!!

Post subject:
PostPosted: 14:18, 06-06-2002 
droid

Sal!
Remélem megbékül a nép és a Zeneszerető Emberek Demonstrációján találkozunk!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:12, 07-06-2002 
piper

London Electricity?????????????!!!!!!!!!!!!

gyerekek nagy királyok vagytok

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:54, 02-07-2002 
impulsecreator.hu

Kíváncsi vagyok, hogy ha a Zed helyett Soltész Rezső, Lagzi Lajos, Harangozó Teri , Komár Laci koncertje ment volna, akkor hány felháborodott, nyugalmából, álmából felzavart
lakó hívogatta volna az önkormányzat forródrótját...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:56, 05-07-2002 
Ultra' Barátom!

Osztom a véleményedet! Sajnos ebben az országban ez van..., és még ez is lesz egy darabig ( sztem min 50 év )
Viszont a közönségnek maximális tiszteletem a kitartásért, és a türelemért!!!A szakmának is, ugyanis nem egy zenész pörgött a kollégái koncertje , dj szettje alatt, MOSOLYOGVA!!!
Ezt NAGYON JÓ VOLT LÁTNI!!!!

Post subject:
PostPosted: 02:13, 30-07-2002 

Helló KecskemétBass. Osiris vagyok Szolnokról. Mi újság veletek? Szolnokon tök halott minden. Nincs buli se.
Boris: feltöltöttem új trackemet dnb.hu-ra: Leslie Butcher - Airborn. Hallgasd meg.

Bye!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:35, 30-07-2002 

Tsá Mésza!Itt is halál unalom van szelében:)))Majd letöltjük a zenédet,meghallgatjuk.Mofli üdvözöl.No,szép nyarat,tsá

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:15, 28-08-2002 
Hi Everybody!

Egy kis pletyka!!!
Szóval, azt hallottam, hogy állítólag nyílik Kecskeméten egy lemezbolt. Bővebbet nem t'ok róla, de állítólag lesz d&b, break, hip-hop is, vinylen!!!
Várom má' nagyon.

Ha valaki tud róla vmit írja be ide please!!!

Post subject:
PostPosted: 19:21, 29-08-2002 
metalhead

Ti itt nagyon sokat veszekedtek.
Így nem lehet egyről kettőre jutni.
Rakjátok össze a KBt az ES-al.
Tudom hogy nem könnyű, de csak tipp.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:30, 30-08-2002 

Implantnak igaza van.Cső Viktor,tökre mennék a mentetlenbe,kár h egyszerre lesz a két buli.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 58 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 2 hours [ DST ]