Sok ember sokféle véleményét olvastam már eme topic alatt,különösen tetszik Reza beírása...Reza tanórákat tarthatna fikázásból és rágalmazásból...
Ha így állunk...
Írok egy pár dolgot, hátha az Exile-csicska emberek öntudatukra ébrednek.
1. Norbi, a partyszervezőjük több fültanú jelenlétében a követekezőket mondta a Kecskemét Bass legutóbbi partyján:"Azért szervezek Kecskeméten d&b partyt, hogy ne kelljen feljárnom Pestre bulizni!" Ja...én azt hittem, a közönségének szervezi a bulikat...
2. Shatter és barátai gyakran fikázzák a KBass tevékenységét. Itt és most leírom mindenkinek, hogy egy olyan csoport fikáz, amelynek "best-dj-i" jó rendesen átkúrták tavaly a partyarcok fejét. Hogy miről is van szó? Nos, 2001. nyarának végén Rezáék feladata lett volna, hogy a Bladerunnaz aktuális partyjára szponzort találjon. Ígértek szép összegeket és a végén mi lett belőle? A USUAL SUSPECTS vendégszereplése nem az eredetileg meghirdetett helyen (Budakeszi reptér) történt és biztos nem azért, mert Balék jobban szeretik a Vigadót... Ennyit Rezáék hihetetlen szervezőkészségéről. Az egészben az a neveteséges, hogy az Exile Bal-t és Safair-t akarja a közeljövőben meghívni...

)) Komolytalan.
3. Szefós Norbi szerint a Kecskemét Bass elkorcsosítja a d&b-t. Ajjaj, Norbi... Elég szűk a látóköröd. Szerinted a tört ritmus egyenlő a drum and bass-szel? Szerintem nem. És légyszi nehogy azt mondd, hogy a Fingerlickin' alsóbbrendű, mint a Renegade Hardware...Ez nem elkorcsosítás, ez ismertetés! Szerintem egyáltalán nem gáz, ha a partizó nem csak zúzda d&b-t hall 9-10 órán keresztül, hanem esetleg nu skool-t vagy épp egy kis techno-t.
De ha te úgyis csak fikázni tudsz, miért vagy ott minden KBass bulin???
4. Nehogy azt higgye az Exile Soundz, hogy csak úgy lesöpörheti a KBass-t a porondról. Nagy meglepetések következnek nemsokára,garantálhatom. Überelhetetlen meglepetések...
Figyeljétek a plakátokat!!!