Ed Rush első két fellépése között kérlek szépen csupán az történt, hogy az underground dnb-bulik szépen átmentek tini-divat-rendezvénybe! Időközben átéltünk egy neojungle revolúciót, amire már pont ráuntunk volna, ha nem jön a még unalmasabb neurofunk... De Te kérdezted

)
A dubplate-ről meg az a véleményem, hogy ha tudsz nekem mutatni egy olyan felvételt, ami a mastert illetően rendben van legalább annyira, mint a Chi-kiadványok (Optical-ról, Tipper-ről stbstb. ne is beszéljük...), akkor azt mondom: jó,van értelme azon évődni, hogy jaj-jaj, nem tudok olcsón dubplate-et vágatni. Viszont szerintem nem ezzel kellene foglalkozni, inkább arra kellene törekedni, hogy megvásárolni minél több aktuálisan kijött zenét. Ne érts félre Vuktro, de én szerintem még korai dubplate-re gondolni. Ha kiszámolod, hogy egy dub elvisz egy egész albumnak az árátj, akkor én inkább játszom a saját zenémet CDR-ről, és mellette megveszek még három maxit. Nem az a lényeg, hogy én, én, én, és én, mert ez az én zeném. Nem. A lényeg, hogy minden party-n szórakoztatni tudjuk a közönséget, nem baj ha nem a saját zenédre táncolnak, az a baj ha nem táncolnak egyikre sem. A party a fontosabb, mert az emberek akkor fognak ismét eljönni, ha jól érezték magukat.
Szerintem a beszámolót meg be kellene osztani: külön személynek kellene írnia a breakbeat, a dnb, a techno és a chill részről, aztán én vállalnám egybegyúrni, ha elkülditek emilben. Ezt azért mondom, mert én nem igazán vagyok képben techno-ban, és a dnb-szakírói képességeim felől is vannak kétségeim.
//////////
Személy szerint én egyébként ezt a vízalatti világot most hanyagolni fogom, mert ilyen q hidegben szerintem 100 a tüdőgyuszi, azmeg senkinek sem hiányzik ugyebár, így nekem sem.