Háj!
(törni vagy nem törni.. . ez itt a kérdés?:)
én a constant+nuclear technoban pont azt bírom, hogy van benne groove. a hangosító srácok viszont zúznak, és ott funkhiány is fellép néha....
Szolnokra kell techno is. nem bírnánk el 2rendezvényt, és tényleg nem az a helyzet hogy nehogy kevesebben legyenek, viszont így ennek az egész elektronikus témának egy (szinte) minden oldalról bemutatott képét tudjuk visszatükrözni. (csak annyi h. a detroiti arcok közül is, vmint naccsomó techno producer is vígan vállalja electro, és break múltját.) azért mondom hogy szinte minden oldalról, mert (de ezt már mindenki tudja rólam) itt két dolog sosem lesz.
hamarabb lesz hardcore techno buli

, mint hogy progresszív house és trance legyen a partin.
tényleg nem lenne szép kétfelé szedni a dolgokat, ez egyenlőre egységesnek tűnik, viszont ha olyan helyet találunk akkor meg lehet oldani a 3 helyszínt.
sztem a DST névvel ne bajlódj mert van az egésznek egy graffes breakes fekete misztikája és az általad játszott stílushoz is jobban passzol, én azt hittem egy freqnasty vagy beastie boys rajongó ír.
laura köszi a bíztatást, igyexunk.
heló c!: 1ébként ez a 2. party ahol techno is van, minimál az régóta van (kobold) mert minimálmániások vagyunk),
eddig mindenki lelkesedésből csinálta, és jó érzés volt hogy 1év munka után mindenki tud 1-2 lemezt venni, ha mást nem is.
nem amiatt van techno hogy többen jöjjenek, több pénz, mert én nem vagyok pénz fan, hanem amit fent levezettem (nekem is volt techno lemezem -na jo 4 éve vettem az uccsót) de igazán az eklektika a fontos (nekem legalább is, de sokak közülünk így vannak vele.)
ja, majd kuldom lo-val a cd-t, remélem tecceni fog, a tietek ott van!
ja, mindenkinek: arra törekedjetek, hogy a pénz ne cél, hanem eszköz legyen.