i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:40, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 96 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13:13, 03-11-2002 

A Hyperes szupersztárDj-k története: Volt most egy "kölökne" agusztusban a Tiszapüspöki strandon egy Goa+Techno bulija (ki is volt plakátolva)!! A techno részre meg volt hívva DJ Hotix meg Igordo... (nem tudom leírni..:))) Ketten elkértek volna 130000 Ft-ot!!!! A Goa rész elég jól működött, de a techno részen alig táncoltak, mert várták az 'Isteneket"!! Ekkor benyögte az egyik, hogy ők nem játszanak ilyen körülmények között, ilyen szar hangcucc meg fénytechnika mellett, ilyen szar közönségnek!!!!! Mondták a srácnak, hogy adja oda a lóvét nekik és mennek haza!! Csak az volt a gáz, hogy a srácnál nem volt 130 rongy!! Erre Hoti ugrasztotta az egyik grizlijét a kocsiból és elég rendesen megfenyegették a srácot!! Elvitték az összes bevételt + még srác tartozik valamennyivel nekik!!! És ezt mind úgy csinálták, hogy még föl se mentek a DJ púltba!!! Azt hiszem itt megfogalmaztam mi a Hyper és a CK között a különbség!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:14, 03-11-2002 
metalhead

Háj!
(törni vagy nem törni.. . ez itt a kérdés?:)

én a constant+nuclear technoban pont azt bírom, hogy van benne groove. a hangosító srácok viszont zúznak, és ott funkhiány is fellép néha....
Szolnokra kell techno is. nem bírnánk el 2rendezvényt, és tényleg nem az a helyzet hogy nehogy kevesebben legyenek, viszont így ennek az egész elektronikus témának egy (szinte) minden oldalról bemutatott képét tudjuk visszatükrözni. (csak annyi h. a detroiti arcok közül is, vmint naccsomó techno producer is vígan vállalja electro, és break múltját.) azért mondom hogy szinte minden oldalról, mert (de ezt már mindenki tudja rólam) itt két dolog sosem lesz.
hamarabb lesz hardcore techno buli :), mint hogy progresszív house és trance legyen a partin.
tényleg nem lenne szép kétfelé szedni a dolgokat, ez egyenlőre egységesnek tűnik, viszont ha olyan helyet találunk akkor meg lehet oldani a 3 helyszínt.
sztem a DST névvel ne bajlódj mert van az egésznek egy graffes breakes fekete misztikája és az általad játszott stílushoz is jobban passzol, én azt hittem egy freqnasty vagy beastie boys rajongó ír.
laura köszi a bíztatást, igyexunk.

heló c!: 1ébként ez a 2. party ahol techno is van, minimál az régóta van (kobold) mert minimálmániások vagyunk),
eddig mindenki lelkesedésből csinálta, és jó érzés volt hogy 1év munka után mindenki tud 1-2 lemezt venni, ha mást nem is.
nem amiatt van techno hogy többen jöjjenek, több pénz, mert én nem vagyok pénz fan, hanem amit fent levezettem (nekem is volt techno lemezem -na jo 4 éve vettem az uccsót) de igazán az eklektika a fontos (nekem legalább is, de sokak közülünk így vannak vele.)
ja, majd kuldom lo-val a cd-t, remélem tecceni fog, a tietek ott van!

ja, mindenkinek: arra törekedjetek, hogy a pénz ne cél, hanem eszköz legyen.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:18, 03-11-2002 
metalhead

tuttu--csü-cicsü-cicsü-tutu-csü

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:29, 03-11-2002 

agyalás a semmiről...csak techno meg drum and bass?!?hol éltek srácok???egyiket sem lehet bírni kb 5 percnél tovább...főleg ,ha csak a "zúúzda,zúúz-da,zúúzda"megy..:)
nucleaire:"abálás"(ez kell nektek,yee!bár szerintem igazi zúzást egyikőtök sem hallott életében:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:22, 04-11-2002 
metalhead

tisztel dr Hakar Lenny

sztem te vagy nem voltál ott, vagy elkéstél vagy nem olvastad el hogy mi itt miről beszélünk. a line up 1. felét 1ébként minimál, 2step garage és breakbeat tette ki.
a kisteremben meg volt live electro, scratch és nu jazz+deep house
de nagyon orulok, hogy végre olvastam egy olyan ember sorait, aki már hallott igazi zuzast....
ha megvan az aphex twin sonaros fellépése, akkor ajánlom azt hallgasd meg mert az maga A zaj. de sztem ne uberelgessunk, inkább áruld el: mi volt a célod ezzel a beszólással? (de most komolyan)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:57, 04-11-2002 
metalhead

de azt végképp nem értem, h. a dnb-t miért a drumandbass.hu címen fikázod (én sem megyek fikázni a trance.hu-ra)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:23, 04-11-2002 
Dub Phase

2 hakarleni: Meséjjé má' valamit az igazi zúzásról, bunkókám! Mert szerintem is neked foggalmad nem sok van, hogy mi volt szombat este, Soulnokon. Akkor meg mi a francnak mondasz véleményt? Egyébként ha tudnád, hogy milyen "múltja" van a CK tagoknak, akkor nem mondanál ilyen hülyeséget, hogy nem tudjuk, mi az igazi zúzás (réges-rég egy messzi galaxisban...), részemről nem tagadom, hogy ott voltam egy pár nagyobb dnb-partin ---- régen....
Itt senki nem állítja, hogy csak zúzda-dnb és zúzda-techno kell a bulira. Viszont azokat a likvid-neo-dnbfanokat sem igazán tudom respektálni, akik megtagadván a zenéjük múltját, váltig állítják, hogy ők mennyire csak a High Contrast-ot szeretik, és minden annál keményebb dnb-track elmehet a szemétkosárba, mer' az most nem trendi. Műmájerkedés. Mindig az egyensúly a lényeg, egyik se legyen se túl kevés, se túl sok.

2 Implant: Tényleg? Szerinted a DST név kifejezi a zenémet? Hm, tökjó! Én eddig azt hittem, hogy nem, de ha Te mondod... Én eddig olyan idétlennek tartottam, merthogy senki sem tudja megjegyezni ("Mi? Micsoda? drs, dts? DST? Mit jelent ez? ... satöbbi") No sebaj, majd még átgondolom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:31, 04-11-2002 
metalhead

miccóná hozzá DST, ha meglenne mixelve az 1. celofán mix cd????
(mondjuk jovo 7 vagy azután)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:26, 04-11-2002 

:)

implant:Richard Sonaros fellépését még nem hallottam...
...sőt,eddig még egyetlen bulitokon sem voltam jelen(de el tudom képzelni,hogy kb.milyen lehetett:)
...viszont nekem is és mindenkinek van múltja:)
...a scratch nagyon jó stílus,szeretem :)
egyébként sorry a beírásért,de olyan jó,hogy ti mindíg ilyen komolyan vesztek mindent és lebunkózzátok a másikat,tök jó,hogy vagytok:)őüdv!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:17, 05-11-2002 
metalhead

aki kotekedik, annak mondhatunk akarmit, haggyad szabi.
:(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:28, 05-11-2002 
Dub Phase

H'akkor Lenny, várunk sok szeretettel.! Figyeld ezt a szájtot, aztán nemtom mikor lesz a köv. Ugorj be egy sörre, akkor talán majd képben leszel hogy mit is fikázol annyira nagyon. Ha meg még akkor sem fog tecceni, akkor meg nagyon sajnálom.:( Egyébként ne hidd, hogy olyan nagyon szívünkre vettünk a beírásoddal együtt: részemről le vagy zárva.

Vuktro! Már úgy érted, hogy ÉN toljam össze?:) Részemről rendben a dolog, de PC-s mikcelést nem vállalok, adj két Pio-t, összerakom én Neked. Úgye egyébként a mi "műveinkről" van szó? Vagy nem?:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:00, 05-11-2002 
impulsecreator.hu

Már egyre jobban szégyenlem magam, hogy itt lakok Jberényben, egy köpésre Szolnoktól, és még nem voltam CK bulin. Remélem egyszer ráveszem magam/magunkat/ hogy elmenjek/elmnejünk/...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:14, 05-11-2002 
metalhead

DST: figyu, én arra gondoltam hogy megbuherálom mixre készen a cuccot otthon és b2b-ben felveszunk egy mixet ott nálam, wincsire. Aztán én behozom, és írom a cdket.

mentalien: tényleg nem vagy messze, remélem egyszer rászánjátok magatokat, legközelebb dec.ben lesz buli, ugyhogy izzítsátok a hallójárataitokat... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:14, 08-11-2002 

Kib*szott jó buli volt,nekem nagyon tetszett!
Kösz Viktor és mindenki még!
Cső,
mésza.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:21, 08-11-2002 
Dub Phase

De Viktor, én mondom, hogy PC-n nem tudok keverni hatékonyan, pedig próbáltam már. Szóval akkor hogyan rakjuk össze?

Mentalien! Gyertek, jó lesz megin', sőt - mint mindig - még jobb és jobb!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:17, 08-11-2002 
metalhead

DST(akkor is!:) ) :lemján, azt meg rílbe veszi fel a pc.
a trackeket meg majd utána feldaraboljuk.

mésza, kösszetntyű, de ez "ön nélkül nem jöhetett volna létre" (pindur közhely)
ja, elvittem G-éknek kecsóra a cd-t, ugy tudom a Summert ugyis ki kellett volna írnod (mondták), meg majd hozz cd-t és felnyesem neked is audioba....
písz meg bréx

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 96 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5

All times are UTC + 2 hours [ DST ]