i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 18:01, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 594 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 30  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18:18, 11-12-2002 
poszthumusz

ha vkinek esetleg még lenne felesleges jegye az segítsen legyen szíves és hívja fel ezt a számot és a csicsergő női hang tulajdonosának ajánlja fel! THX
06702004175

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:28, 11-12-2002 
poszthumusz

már úgy értem a megfelelő összeg ellenében :)))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:34, 11-12-2002 
kisfröccs

buszok szerintem onnan ahonnan szoktak azaz onnan a buszmegallobol
asszem az 50 es ejszakai megalloja meg ott van a 6 ose is
de ahol latsz embereket tobzodni ott:)

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:53, 11-12-2002 
poszthumusz

ha vkinek esetleg még lenne felesleges jegye az segítsen legyen szíves és hívja fel ezt a számot és a csicsergő női hang tulajdonosának ajánlja fel! THX
06702004175

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:49, 11-12-2002 
metalhead

csicsergő hang muhaa!!!:DDDDD
thx

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:16, 11-12-2002 

van egy db felesleges jegyem. ha érdekel vkit, akkor: 20-396-6044

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:39, 11-12-2002 

ok. elkelt. a szerencsés pedig a csicsergő női hang tulajdonosa:) már ne hívjatok!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:19, 11-12-2002 
ujonc

estfmen azt mondják, h lesznek a rádióban!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05:04, 12-12-2002 
bladerunnaz

latod zsanetth! ezert kell fuldugot hasznalni!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:36, 12-12-2002 
kisfröccs

komolyan kene ma csinalni valamit azzal a tendenciaval, hogy fogj egy home club ot, hivj meg egy par hires dj t, adj el annyi jegyet amennyit nem szegyellsz, vagy inkabb amennyit megvesznek
szal az hogy a 11 es partybuszra nem fertunk fol, hogy 2 orat kellett sorbanallni amibol a vegefelem mar kibaszottul osszenyomtak, hogy a ruhatarnar levegot nem lehetett kapni ugy odanyomtak a pulthoz, hogy annyi ember volt, hogy komolyan mozulni nem lehetett
zene amugy szep es korrekt plusz kurvara orultem midnight nak mert 1000 eve nem hallottam partyn (vagy csak nem emlexem ra)
na most igy hirtelen ennyi...

dzsidzsi wrote:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:36, 12-12-2002 
droid

"Stricly limited number of tickets to ensure your audio&video pleasure"
köhömmm... ez annyira nem valosult meg..q:(
1.5orat kinn es 1 orat a ruhatar elott allni ,es kuzdeni az eletben maradasert nagyon nem poen. Keruljon a jegy 2X 3X ennyibe de konyorgom telleg csak annyi embert engedjenek be amennyit elbír a hely. Egyebkent nagyon jo zenek mentek ,kivalo szetteket halhattunk. A hang tenyleg jo a homeban bar azert kicsit hangos. Conrad a legjobb.
peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:41, 12-12-2002 
droid

"Stricly limited number of tickets to ensure your audio&video pleasure"
köhömmm... ez annyira nem valosult meg..q:(
1.5orat kinn es 1 orat a ruhatar elott allni ,es kuzdeni az eletben maradasert nagyon nem poen. Keruljon a jegy 2X 3X ennyibe de konyorgom telleg csak annyi embert engedjenek be amennyit elbír a hely. Egyebkent nagyon jo zenek mentek ,kivalo szetteket halhattunk. A hang tenyleg jo a homeban bar azert kicsit hangos. Conrad a legjobb.
peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:26, 12-12-2002 
metalhead

mi könnyen bejutottunk mert korán érkeztünk, a fülcsengés nekem is megvan/:)) tömeg tömeg tömeg... sajna marcell kb csak a harakiri blues maradt meg ami az uccsó szám volt szóval ha valaki tud többet akkor kérem nyilatkozzon! Egyébként nagyon jó volt a buli nekem nookie szettje jobban tetszett conrad tökéletes volt! ömmm tb gon végén még rátett egy lapáttal.... fasza volt! ja és sok barát csak sajna a tömeg miatt volta kivel nem is találkoztam ugye minus!!! na kb ennyi ja csak még annyi milyen érdekes hogy most kb negyed nyolckor húzták zenét nem úgy mint ns-en na mindegy....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:40, 12-12-2002 
partiarc

hm. elgondolkodtató vajon megérte-e a szervezőknek többszáz(többezer?) dühös embert összecsődíteni, telekürtölni a fél világot, hogy ó igen a mighty Bukem itt lesz Nektek, gyertek nyugodan. minden második kib.tt lámpaoszloptól kezdve az M1-7es melletti óriásplakátoktól a neten (pl indexen) keresztül egész a metróaluljárókig minden tele volt promócióval. persze ékes angol szólással aztis odavetették hogy szig.korl. jegylétszám, amit szépen ellensúlyoz a helyszínen kapható jegyek ígérete. annak a pár(száz) embernek, aki tudja hogy helyszinen már csak igen kevés lesz, már (rég) ott lapul a zsebében ugyan, de attól még a többiek is elszántak, amit nem is lehet felróni nekik igazán.
a beléptető rendszer külön öröm, azt hiszem marcel live szettjét többen hallhatták volna odakinn, de végülis mindegy lett volna, mert mozogni nem lehetett. hát igen, ahol tömeg van, ott nincs se türelem se kultúra.test feszül testnek, megszünik a szabad akarat, ha szerencséd van jófelé sodornak, s ha kibírod a bejáratig - bejuthatsz.sajna ezzel nem mindenki volt így - mögöttem egy lány igencsak rosszul lett, semmi esélye nem volt kijutni,kis híján sikerült lehánynia is.
a kordon utáni gyönyör a ruhatár maga, a kis ergonómikus sarokkiképzésével, hogy a legtöbben tolonghassanak előtte, és a legkevesebben férjenek hozzá. a haverom csak itt egy álló óráig sz_pta a f_szt [már bocsánat az erők kifejezésekért],mert lehetetlen volt bármiféle közlekedés. így hiába tüsténkednek a ruhatárosok is, ha a _kijutás_ előlük legalább negyedórás művelet!
szóval bejut az ember másfél óra tolongás után full egyedül, és gondolná, hogy még lézengés van, hisz látta mi megy odakint, de a lóf_t! utat vág magának, azt legalább még lehet, dejó. próbál megnyugodni, már bent van, oké, nagy baj már nem lehet, figyeld csak, milyen kurvajó a hang, már Bukem játszik, finomat tol, Conrad is szeren van, hátakkor? hátakkor hering. a kiharcolt talpalatnyi hely bizony rászolgál a nevére, ezrek áramlanak ezerfelé, a nyugis részekre persze mindenki gondosan megáll, hogy aztán egy-egy drop vagy pörgősebb rész hallatán újra mozgásba lendüljenek. adrenalinszint az egeket verdesi, türelem az utolsókat rúgja, itt van Bukem, de b@szhatom! és szegény még csak nem is tehet róla, mert igazán kitett magáért, rewindolt szorgosan (!), meg is érdemelték. jó volt, mégis alig vártam hogy elmenjen, s vigyen magával még párszáz embert. úgy is lett. aki vele együtt lépett le, annak részvétem, igazán ezután fajult bulivá a gruppenszex. nookie bácsi pörgetett is 'kicsit' a dolgon, konrád bácsi pedig egyszerűen elnyűhetetlennek bizonyult : nookie alatt is maradt szövegelni, egész reggel 6ig! a buli egyik csúcspontja volt az echo locationt követő 'ereszd el a hajamat', ez sok kellemetlenséget elfeledtetett hirtelen :], de TB Gon (ha nem tévedek) is pakolgatott némi junglet, amiért soksok pluszpont. egy szónak is száz a vége: erős felhozatal, oltári hang (bár pár dB minusz egészen belefért volna, akkor most hallanék is), és büntetnivaló szervezés. sajnos ez utóbbi dominál, amíg ez ilyen, addig csak sokan leszünk, és nagyon csalódottak - kell ez nekünk? _ez_ kell?
bocsi hogy ien hosszu voltam...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:58, 12-12-2002 
souljah

nagyon jo volt a buli..csak igen "a tomeg"...az katasztrofa volt...a zene nagyon jo volt!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:17, 12-12-2002 
son of nitrous

nem panaszkodhatom,háromfélér' nagyon bebasztam a parkolóban :D

remélem aki benn volt jól mulatott

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:46, 12-12-2002 

Eztaszart....ha valaki nem a 10es busszal jött az bukta marcelt és bukem első fél óráját.... Mi ott voltunk mindkettőn, és bár hihetetlen volt a zene, és marcel live-ja alatt még akár el is lehetett férni, de aztán igazából nem lehetett élvezni a dolgot. Hagyjuk is, soha többé home

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:03, 12-12-2002 
souljah

ltj azt mondot nekem hogy "We will come back again...very soon,very very soon"!az jo lenne.
Nookie meg: "i am here for the first time,and i reeeeeeeealy like it!"...KIRALY!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:28, 12-12-2002 

Az elégedetlenkedőknek csak annyit mondanék, hogy örülhetnétek, hogy itt volt Bukem, Nookie és Conrad. Csak az nem érezte jol magát, aki nem akarta. Nem mondom, hogy nem volt nagy a tömeg. Engem is ingerelt, de hát sokan voltak rájuk kiváncsiak. Nem volt muszáj bejönni! Mellesleg egészen véletlenül tudom, hogy nem a szervezők tehetnek arrol, hogy ekkora tömeg volt. A Home kicsit tulzott, amikor azt mondta, hogy befér 2000 ember. Hát nem fért be. De miért nem tudja senki a jó oldalát nézni a dolgoknak! Én királyul éreztem magam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:30, 12-12-2002 
kisfröccs

igen igen
ez a jegyen szoveg hogy limitalt beengedes
megkerdeztem az egyik biztonsagist, mondta hogy volt limit
3000 ember
erre csak annyit tudok mondani, hogy fasza
es annyian voltak is
wc ben a sracok 3500 emberol beszeltek, biztonsagis azt mondta, hogy kb 3000 emer
szal komolyan nemtom ez miert jo, meg akkor mert irjuk oda hogy limitalt beengedes a vizualis es audio elvezet erdekeben?!!

dzsidzsi wrote:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 594 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 30  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]