|
hm. elgondolkodtató vajon megérte-e a szervezőknek többszáz(többezer?) dühös embert összecsődíteni, telekürtölni a fél világot, hogy ó igen a mighty Bukem itt lesz Nektek, gyertek nyugodan. minden második kib.tt lámpaoszloptól kezdve az M1-7es melletti óriásplakátoktól a neten (pl indexen) keresztül egész a metróaluljárókig minden tele volt promócióval. persze ékes angol szólással aztis odavetették hogy szig.korl. jegylétszám, amit szépen ellensúlyoz a helyszínen kapható jegyek ígérete. annak a pár(száz) embernek, aki tudja hogy helyszinen már csak igen kevés lesz, már (rég) ott lapul a zsebében ugyan, de attól még a többiek is elszántak, amit nem is lehet felróni nekik igazán.
a beléptető rendszer külön öröm, azt hiszem marcel live szettjét többen hallhatták volna odakinn, de végülis mindegy lett volna, mert mozogni nem lehetett. hát igen, ahol tömeg van, ott nincs se türelem se kultúra.test feszül testnek, megszünik a szabad akarat, ha szerencséd van jófelé sodornak, s ha kibírod a bejáratig - bejuthatsz.sajna ezzel nem mindenki volt így - mögöttem egy lány igencsak rosszul lett, semmi esélye nem volt kijutni,kis híján sikerült lehánynia is.
a kordon utáni gyönyör a ruhatár maga, a kis ergonómikus sarokkiképzésével, hogy a legtöbben tolonghassanak előtte, és a legkevesebben férjenek hozzá. a haverom csak itt egy álló óráig sz_pta a f_szt [már bocsánat az erők kifejezésekért],mert lehetetlen volt bármiféle közlekedés. így hiába tüsténkednek a ruhatárosok is, ha a _kijutás_ előlük legalább negyedórás művelet!
szóval bejut az ember másfél óra tolongás után full egyedül, és gondolná, hogy még lézengés van, hisz látta mi megy odakint, de a lóf_t! utat vág magának, azt legalább még lehet, dejó. próbál megnyugodni, már bent van, oké, nagy baj már nem lehet, figyeld csak, milyen kurvajó a hang, már Bukem játszik, finomat tol, Conrad is szeren van, hátakkor? hátakkor hering. a kiharcolt talpalatnyi hely bizony rászolgál a nevére, ezrek áramlanak ezerfelé, a nyugis részekre persze mindenki gondosan megáll, hogy aztán egy-egy drop vagy pörgősebb rész hallatán újra mozgásba lendüljenek. adrenalinszint az egeket verdesi, türelem az utolsókat rúgja, itt van Bukem, de b@szhatom! és szegény még csak nem is tehet róla, mert igazán kitett magáért, rewindolt szorgosan (!), meg is érdemelték. jó volt, mégis alig vártam hogy elmenjen, s vigyen magával még párszáz embert. úgy is lett. aki vele együtt lépett le, annak részvétem, igazán ezután fajult bulivá a gruppenszex. nookie bácsi pörgetett is 'kicsit' a dolgon, konrád bácsi pedig egyszerűen elnyűhetetlennek bizonyult : nookie alatt is maradt szövegelni, egész reggel 6ig! a buli egyik csúcspontja volt az echo locationt követő 'ereszd el a hajamat', ez sok kellemetlenséget elfeledtetett hirtelen :], de TB Gon (ha nem tévedek) is pakolgatott némi junglet, amiért soksok pluszpont. egy szónak is száz a vége: erős felhozatal, oltári hang (bár pár dB minusz egészen belefért volna, akkor most hallanék is), és büntetnivaló szervezés. sajnos ez utóbbi dominál, amíg ez ilyen, addig csak sokan leszünk, és nagyon csalódottak - kell ez nekünk? _ez_ kell?
bocsi hogy ien hosszu voltam...