i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 11:10, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1301 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 66  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 20:14, 21-01-2003 
droid

hmm, meg ezzel a pangassal kapcsolatban annyi: beszeltem Midlow-val, mondta, hogy le akar jonni fehervarra jatszani. en szivesen mondanam neki, hogy amikor csak akar, de istenem, most jatszon 10 embernek?? sztem siman megszerveznenk a partyt, de meg abban sem vagyok biztos, hoigy egy szombati nap, egy elore jol beharangozott partyra eljonne 40-50 ember, az meg meg mindig lofasz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:46, 22-01-2003 
droid

ehhe jöjjön midló
kap arcba sok falat meg kiveheti a vízből a zoxigént

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:42, 22-01-2003 
ujonc

Hát egy az hogy party szombat szfvár??
sztem érdekes elképzelés+a midlow?hát az is.
De ha gondolod megszervezheted,segítek is ha kell--amennyi tőlem tellik
de én inkább megyek világgá

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:52, 22-01-2003 
droid

háháháháháháháháháháháháháháháhááhháháhááháháháháháhhááááááá

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:53, 22-01-2003 
droid

joker hanglejtés természetesen

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:54, 22-01-2003 
droid

akkeo ezé volt oly érdekes klubbmozi után a szombati pangás helyörségben
talán 24iikén lesz...
és kinek volt válópere?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:29, 22-01-2003 
droid

szevasztok, csak most kerültem újra gép elé, mert az IKV utódja úgy döntött, hogy kicsit megigazitja a pecóm mellékhelyiségét, de már két hete nem bírja rendbehozni. Ma felvettem a kapcsolatot az összes felettes szervükkel, most iktatgathatják a faxokat, azt holnap lesz fejrekoppint, de ők keresték a bajt.

na, mindig sírok, hogy írjatok beszámolót, én meg sose, ezért most jöjjön a most szombati klubbos összeröffenésről, ahogy én láttam:

Röviddel 9 után kezdtünk, azért tünk, mert volt két vendég is. Az egyik mikusz volt, őt ismerhetitek, a másik, a secret weapon pedig b2men kollegám. Az eleje nehezen indult, a hangrendszert próbáltuk gyógyítani, amit hege uram pöttyett leamortizált előző nap...itt meg kell jegyeznem, hogy az eddigi pályafutásom alatt egyedül az otthoni cuccomat sikerült szétlőnöm, nagyon kezdő korom, dj nem emlékszem ilyesmire és kérnék minden lelkes fiatal dj palántát, hogy ha lehet, akkor ne a klubb hangrendszerén gyakorolja a szubbasszusok elővarázslását, mert mindannyiunkkal b@szik ki az, aki tönkrevágja, irrgum, burrgumm.

na, az eleje nehezen indult, mert hangpara, ismerkedés a cd játszóval, meg a közönséghet egyszerűen nem fogta meg a msot rendelt dupla funky reggae diszkó válogatásom (2 példány jött a trance wave-ba, a másodikért közelharc volt) Így visszavonultam és b2men mester következett, hogy beindítsa abulit. Ez némi cd-játszó para után meg is történt és elindult az a diszko expressz, amiról szombatonként a klub szól. Még back-to backeztünk is abban mini pultban, egyikőnk ülve, másikunk térdelve. A Lipps Inc: Rock It című számára zseniálisan csúszott rá a már helyi klasszikusnak számító Cerrone: Rocket In My Pocket-ja, nem sokra, de erre emlékszem.

Aztán jött mikulátor manó, aki nagyon jó diszkókat osztott szintén, csak aztán menniük kellett, és a végén az a sietős deephouse blokk kicsit korai volt :-)

Onnantól b2men tette a dolgát, és elővezette az este meglepetését, egy hihetetlen bootleg music programot, amibe belefért Donna Summer: I Feel Love-jának Patrick Cowley remixe (Ha valaki látja az eredeti maxit, AZONNAL vegye meg, 100 $-t kérnek érte az e-bay-en)

Big recpect annak a hosszú hajú, piros garbós fiúnak, aki igen nagy szakértelmet mutatott a bootleg zenék területén!!! Ki gondolta volna, hogy ennyire képben van a fehérvári közönség??? Neki, és minden bootleg maniac-nek üzenem, hogy márciusban, amikor már jobb idő lesz, tervezzük a következő csizmaszár vs diszco madness party-t a klubban, majd persze megírom a tuti dátumot is, ha lesz.

A közönségről annyit, hogy már 9-kor is sokan voltak, aztán éjfél körül volt egy kis jövés-menés, és onnantól a hardcore-nak már volt helye kényelmesen táncolni. Nagyon jó arcok vannak, lehet érezni, hogy kezd kialakulni valami a helyen, valami törzsközönség féle...hm, thanks fehérvár movers and shakers!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:07, 22-01-2003 
droid

szevasztok, csak most kerültem újra gép elé, mert az IKV utódja úgy döntött, hogy kicsit megigazitja a pecóm mellékhelyiségét, de már két hete nem bírja rendbehozni. Ma felvettem a kapcsolatot az összes felettes szervükkel, most iktatgathatják a faxokat, azt holnap lesz fejrekoppint, de ők keresték a bajt.

na, mindig sírok, hogy írjatok beszámolót, én meg sose, ezért most jöjjön a most szombati klubbos összeröffenésről, ahogy én láttam:

Röviddel 9 után kezdtünk, azért tünk, mert volt két vendég is. Az egyik mikusz volt, őt ismerhetitek, a másik, a secret weapon pedig b2men kollegám. Az eleje nehezen indult, a hangrendszert próbáltuk gyógyítani, amit hege uram pöttyett leamortizált előző nap...itt meg kell jegyeznem, hogy az eddigi pályafutásom alatt egyedül az otthoni cuccomat sikerült szétlőnöm, nagyon kezdő korom, dj nem emlékszem ilyesmire és kérnék minden lelkes fiatal dj palántát, hogy ha lehet, akkor ne a klubb hangrendszerén gyakorolja a szubbasszusok elővarázslását, mert mindannyiunkkal b@szik ki az, aki tönkrevágja, irrgum, burrgumm.

na, az eleje nehezen indult, mert hangpara, ismerkedés a cd játszóval, meg a közönséghet egyszerűen nem fogta meg a msot rendelt dupla funky reggae diszkó válogatásom (2 példány jött a trance wave-ba, a másodikért közelharc volt) Így visszavonultam és b2men mester következett, hogy beindítsa abulit. Ez némi cd-játszó para után meg is történt és elindult az a diszko expressz, amiról szombatonként a klub szól. Még back-to backeztünk is abban mini pultban, egyikőnk ülve, másikunk térdelve. A Lipps Inc: Rock It című számára zseniálisan csúszott rá a már helyi klasszikusnak számító Cerrone: Rocket In My Pocket-ja, nem sokra, de erre emlékszem.

Aztán jött mikulátor manó, aki nagyon jó diszkókat osztott szintén, csak aztán menniük kellett, és a végén az a sietős deephouse blokk kicsit korai volt :-)

Onnantól b2men tette a dolgát, és elővezette az este meglepetését, egy hihetetlen bootleg music programot, amibe belefért Donna Summer: I Feel Love-jának Patrick Cowley remixe (Ha valaki látja az eredeti maxit, AZONNAL vegye meg, 100 $-t kérnek érte az e-bay-en)

Big recpect annak a hosszú hajú, piros garbós fiúnak, aki igen nagy szakértelmet mutatott a bootleg zenék területén!!! Ki gondolta volna, hogy ennyire képben van a fehérvári közönség??? Neki, és minden bootleg maniac-nek üzenem, hogy márciusban, amikor már jobb idő lesz, tervezzük a következő csizmaszár vs diszco madness party-t a klubban, majd persze megírom a tuti dátumot is, ha lesz.

A közönségről annyit, hogy már 9-kor is sokan voltak, aztán éjfél körül volt egy kis jövés-menés, és onnantól a hardcore-nak már volt helye kényelmesen táncolni. Nagyon jó arcok vannak, lehet érezni, hogy kezd kialakulni valami a helyen, valami törzsközönség féle...hm, thanks fehérvár movers and shakers!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:02, 23-01-2003 
droid

je

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:00, 24-01-2003 

hello, nép.csak annyit akarok mondani, h ami nem megy,azt nem kő eröltetni.hiába szervez itt bárki bármit is, ha 7ről 7re ugyanazon emberek próbálják csak jóléreznimagukat, na meg a főiskolások, de azok + 7végére elmennek haza messze.az itt élő 10-20 emberke kevés 1 jó bulihoz és ahhoz azé tömeg is kéne,sok nép, mer' a tömeg is fontos része a hangulatnak.
Világgá???jajaja...1etértek.
nincsennékemmaradásom,el innét.
a sok kis vesztegzáras droid, a 14-16os bőgatyás,nagyoncool,nagyonmenő divatizé meg csak ugribugrizzon a numetáljára, meg amit akar, majd 1-2év múúúva,ha ide is elér a divat,ugribugrizzon a shyFXre+Tpóverre,éjjena kommersz,gagyi divatszar,faxom beléjük.
SHóDOWN!!!!!!!!!!!
(hi,marla,hi,szula,hi,kap,hi,goma,hi,puma)
DRILL FOREVA!
ehe-ehe
rosseb

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:27, 24-01-2003 

he mki! "vizsga után kis függés" címen újra itt vok.:) Látom már megin' mki jól érzi magát kis városunkban:) Nem tok mit hozzászólni, ez igy van ahogy mondjádok. Hi Rasha, mikor muzax?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:16, 25-01-2003 

Rashaverak:...nem tom finoman mondani...de te csak jobb ha befognya a pofa!Félévente ha 1szer letolod az orcádat...akkor is elalszol az egyik hordón!!!...hát így nem is lössz semmi!!Fika az még mindíg megy...deszerintem akkor is összetehetjük a két kezünket..és elmotyoghatunk pár imát, barátainkért...akik azé mégsem íly borulátóak(csak a szokásos)...és nem adják fel a reményt!!!Tán eccő eljő a messiás...és megmenekülünk...aztán lössz nagy kánaán!!!:-)
qlr:Van egy jóó hírem is ám!!!Úgy néz ki sikerült beosonnom a Kodolányi suli"net"újságábabe...és ott fogok okoskodni!A lényeg, hogy beszéltem a főszerkesztővel...nagyon segítőkész és kedves embör...és szeretné ha Fvár "underground megmozdulásait"(..hogy a szavaival éljek..)..REKLÁMOZNÁNK EZERREL!!Szóval..bárminemű szórólapot, közleményt...fel tudok majd tenni...az albamag.hu-ra..-ami igaz ,hogy még nem annyira elterjedt internete-újság...de rajta vagyunk már azon is...Szóval, így talán majd több kodolányist be tudunk gyűjteni...ha szerveztek bulikat....
ennyi páá

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:51, 28-01-2003 
ujonc

Ja
Azut én os osztom h. pofázni mindenki tud,de tenni má sokkal nehezebb,de a divatzenére ugrálló mitugrász kis divatmajmok is emberek akik növelik szűk kis táborunk létszámát akár 1-elk akár 2-vagy 3-mal, de növelik és ez sztem nem lehet it fika tárgya.
Az lehet h sokmindenen kéne változtatni,de a hozzáálláson is néha.Most h vége a vizsgáknak én is aktívabban akarok/fogok/résztvenni a szervezésben és minden segítséget felhasználva javitani fogunk a fehrvári party és kulturális életen ha kell- ha nem.Marla : a kezünket összetehetjük 1 imáért,de tudatnom kell veled h. a Messiah már eljött '00-ben /asszem/és úgy kezdődik h.:áááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
szerda : Győr--drazsée+Sikztah and more--Mecca
csütörtök: Szfvár--drazsée+Qler-Vesztegzár
aki tud jöjjön el
,mert ha nem..................... !!!!
aztán jöhet a Messiah
Matyesz:te meg ne felejtsd elmegkérdezni a Kemal-t nekem a mit a Vzárban kértem tőled!légyszike
Szóval fel a fejjel fhvár-és irány a buli
U.I.:Szombaton voltunk Csepelen buliba és nemvolt oly szar ,sőt voltak nagyon fasza zenék is bárén nemsokmindenre emlékszem csak nagyvonalakban-aztán go after goaparty a Tilos "rédióban"nem tehetek róla de az a zene?hát?
nekem felállt a szőröm mindenhol,de biztos szeretik néhányan
szóval ezzelé csak azt akartam üzenni azon embertársaim számára akik hasonló képen gondolkoznak ebben a témában,h óvakodjanak a hasonló goa szerveződésektöl mert én azóta sem tudtam feldolgozni a hallottakat"gagyi goa"
aki magáéra veszi annak bocs meg az hülye
szóval csesztegben találkozunk mindenkivel

addig is pusszi:szula

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:45, 28-01-2003 
droid

márciusban indul a jóság

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:02, 28-01-2003 
pokemon

Sziasztok

Nagy igazság az amit a Marla és a Dávid írtak. Viszont itt a helyzeten már tényleg csak a hozzá állással van baj, ami remélem február kezdetével elmúlik, csak nehogy a hely is elmúljon. Azért jó látni hogy megpróbálunk még egy páran hinni abban, hogy Fehérvár él, de ez majd kiderül. Feladni nem fogjuk!!!

Peace, és gyertek!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:07, 29-01-2003 

phosasosság

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:12, 30-01-2003 
pokemon

Marla: Jössz majd csütörtökön partyra? Mert akkor megdumálhatnánk amiről beszéltél, érdekelne.

A többieknek meg tessék megmoccanni, mer már szerintem mindenki végzett a vizsgákkal, aztán pöröghetnétek egyet.

Holnap: jan. 30.

Drazsé + Qlr + Matt-U

Szóval gyertek, hogy JÓ legyen:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:31, 30-01-2003 
ujonc

jaja!
gyertek csak aztán jól megkapjátok.Szfvár yeah
Qlr!mi lesz februárral??
vesztegzár beadja a kulcsot??
De az sem baj mert majd szervezünk máshova!

akkor mindenkivel majd ott

szula

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:34, 30-01-2003 
ujonc

drazsée
érted:kis d és ée a vége
yeah

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:24, 30-01-2003 
droid

a gyengebbek kedveert --> Matt-U = ma06.

qlr: megvettem a paul reset - crisis (kemal rmx) -t, iszonyat. :) termeszetesen a masik oldala se semmi, skc - recharger (black s e rmx).
size9-el beszeltel?

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1301 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 66  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]