heyyyooo, Stulweissenburg masssssive! nagyon jól éreztem magam a múlt pénteki méhkasaula bulin, meg azt követően a klubban is. rég jártam már szülővárosomban, nagyon kellett már a flashback. no beszámolás:
Méhkas: sikerült odaérnem a csöndes ülős részre. fotók szépek voltak. egyből belebotlottam egy győri különítménybe, csupa ismerős arc. Az interpálban a legjobb az volt, amikor tutira abbahagyták, mer' addig csak ígérgették, hogy ez lesz az uccsó, oszt mégse.
aztán cyborg rakott egy olyan számot, amiról a fedezékből is meg tudtuk állapítani, hogy ez már nem koncert

ct megtáncoltatta a nagyérdeműt, ahogy kell, méhkasaulásan (ez azt jelenti nálam, hogy az éjféli villanyfeloltás után még mindig akadtak táncolók, latin beats, ugye...)
Annyit írtok ide a grizzly paráról, hogy nem szabad kifelejtenem azt a rendkívűl jófej "kidobóembert", akit a végén azzal hergeltem, hogy én még nagyon szeretnék maradni, meg táncolni, meg egyáltalán, de ő csak mosolygott és mondott valami vicceset. Kopasz, ahogy kell, hercig kis bajusszal. teszteljétek ti is , ha pozitív "grizzlys" élményekre vágytok...
utána dj josh és and co társágában átvágtattunk a klubba. ekkor jöttem rá, hogy a győr milyen massivan reprzentált a győri esten. követendő példa.
Klub: teltház és robot dj fogadott minket, b2 ember unsorry #8 fergeteges bootleg miksze cd-ről, de nekem ez volt a tökéletes warm up, és ahogy emlékszem, a közönségnek is. majd ct költözött a dj fészekbe, mert az nem pult, az fészek

és mindentvivő (copyright:tomanek) szettel szerzett egy felejthetetlen estet, azoknak, akik hajnalig kitartottak. még több ilyet!
nagyon várom, hogy valaki megírja, milyen az új arc kávézó, ami úgy tudom, a héten nyílik...
peace. badi