i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 20:29, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1301 posts ]  Go to page Previous  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 66  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 01:41, 07-02-2003 
droid

goma:tudod hogy veled semmi bajom de telleg ha lenezed(?) az itteni embereket, a velemenyuket akkor miert tolteted fel velem mindig a zeneiteket?:)
na nem mintha ez nekem megerolteto lenne szamomra csak nem igazan ertelek. azert lett kitalalva (gondolom) a zene fuleidnek rovat hogy az 'amator' zeneszek megoszthassak masokkal az alkotasaikat es kikerjek velemenyuket. ha te ezt leszarod akkor mi ertelme van?

meg lehet en vagyok hulye de neha full nem ertem amiket ide beirsz:)
lehet hogy nalam hianyzik nehany hatterinfo de akkor sem vagom neha mivan...:)
na mind1
azert beke!

monacoi allampolgarsag
:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:41, 07-02-2003 
droid

a 4. sorban egy szamomra-val tobb van mint kene:)

monacoi allampolgarsag

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:20, 07-02-2003 
droid

nem baj endris, nekunk szamunkra mar ez fel sem tunik toled feloled.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:25, 07-02-2003 

no
ipc nem 1Nlő ipc mafia
zen-e füleid?rovar néha látsz egy lp nótát ,assetudod mivan de azért láttad és mégegyszer és mégegyszer és...a végén megjegyzed hogy lp és ha netán elmegyunk vhova live actelni akár eljön azaz ember is/csakisa mi kedvünkért/hogy megtudja ami a fene ez,. mert már hallotta a nevét.aki le is tölti az meg azértjön el hogy "hátha jobb élöben" cucc miatt.tehát 1x meghallgat mindenképp:nevetés
arra lett kitalálva amit te írtál,de mi nem arra használjuk.ennyi
azért irogatok ide mert talán már csek ebben atopikban tud azember értelmes emberi beszélgetést folytatni értelmes emberekkel.kics sziget a MIÉNK

élet a halál, a halál éltet
ja és písz
szeressük egymást és a ribizlit

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:21, 08-02-2003 

Nahát-Nahát!!!Úgylátom lemaradtam egypicát/vagy kupicát?/ a fehérvári Törpénésekről...pediglen csak úgy nyüzsög a "fehérvári ipc" klub!!!...és bárkiket is takarjon eme csodás megnevezés s egyben vita tárgya...Nekem tecccik! Mivelhogyé ,ha nem létezne...nem is civakodhatnánk a létezése/ünk felől!Nemdebárigazé?!...ígyhát most mindenki, a jobbik kezével...mérjen pár lazza csapdosást a ballos vállára!!:-))))
endris:..goma hozzáállásáról..és filozófikusan rejtélyes, olykor értelmetlenül nemodavágó s fucking megjegyzéseiről csak annyit:::::ne szívd mellre! Művészlélek a Drágám!..emellett unatkozik...,de akárhogyis nézzük...életben tartja topikunkat!(múlt időben legalábbis ezt tette!!)..!Jajaja...kissé sajátos módját választotta a csevegés bekapcsolódásába,dehát...?!!?...talán gyerekkori trééi voltak:-)..aztata most bomlik az elméje..és persze ebből nekünk is kijár!!:-) Bármostanság:goma:?..he...?:-)
:Csapos: cukorfalat!...szívesen gyakorolnám énám a kasmiros robotmozgást a továbbiakban izs, de fin..öö gőzöm sincs, hogyé folyt köv!Miszerint az "assaulton"ott legyek ám!!...felszólításhoz, kérnék némi bővebb infót! Kezdő robotpilótának számítok ám e téren!!Ezé jó volna ha célirányosan tunnék landolni a parancsodra!!!:-))

....sEGYBENittszeretnémmeggköszönni a kedves emailt, a kedves idegennek!Mert:Tetszetttetszett!!Kösziköszi!!

qlr:Meglössz minden csinyálva, ahogy ígértem!Hétfőn lecsukamájolajozom!!:-)Bocs a késői reagáláséé...de szanyaszéjjel vagymok!Izé ..sok a tenni...persze én meg nemcsi semmit!:-).
.....kikapcs...pusszpiiisz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:49, 09-02-2003 
droid

qlr, szurj be linket a flyerrol.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:06, 10-02-2003 
original nuttah

marla: van topic róla. addigis gyakorolj szimulátorban :))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:18, 10-02-2003 
droid

heyyyooo, Stulweissenburg masssssive! nagyon jól éreztem magam a múlt pénteki méhkasaula bulin, meg azt követően a klubban is. rég jártam már szülővárosomban, nagyon kellett már a flashback. no beszámolás:

Méhkas: sikerült odaérnem a csöndes ülős részre. fotók szépek voltak. egyből belebotlottam egy győri különítménybe, csupa ismerős arc. Az interpálban a legjobb az volt, amikor tutira abbahagyták, mer' addig csak ígérgették, hogy ez lesz az uccsó, oszt mégse.

aztán cyborg rakott egy olyan számot, amiról a fedezékből is meg tudtuk állapítani, hogy ez már nem koncert :) ct megtáncoltatta a nagyérdeműt, ahogy kell, méhkasaulásan (ez azt jelenti nálam, hogy az éjféli villanyfeloltás után még mindig akadtak táncolók, latin beats, ugye...)

Annyit írtok ide a grizzly paráról, hogy nem szabad kifelejtenem azt a rendkívűl jófej "kidobóembert", akit a végén azzal hergeltem, hogy én még nagyon szeretnék maradni, meg táncolni, meg egyáltalán, de ő csak mosolygott és mondott valami vicceset. Kopasz, ahogy kell, hercig kis bajusszal. teszteljétek ti is , ha pozitív "grizzlys" élményekre vágytok...

utána dj josh és and co társágában átvágtattunk a klubba. ekkor jöttem rá, hogy a győr milyen massivan reprzentált a győri esten. követendő példa.

Klub: teltház és robot dj fogadott minket, b2 ember unsorry #8 fergeteges bootleg miksze cd-ről, de nekem ez volt a tökéletes warm up, és ahogy emlékszem, a közönségnek is. majd ct költözött a dj fészekbe, mert az nem pult, az fészek :) és mindentvivő (copyright:tomanek) szettel szerzett egy felejthetetlen estet, azoknak, akik hajnalig kitartottak. még több ilyet!

nagyon várom, hogy valaki megírja, milyen az új arc kávézó, ami úgy tudom, a héten nyílik...

peace. badi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:20, 10-02-2003 
ujonc

csűűű mindenkinek!
Ezt az alattamlévőt nem értem mármint a dj josh meg győri est kicsit zavaros.volt itt a josh a hétvégén vagy van még 1 belőle?????????
az arc már hirdet a fhvri estben cimlapon a CRIMSON nevével,de nekem még mindig snobbernek tűnik kivülröl,és ugy néz ki mintha a fashion design embereket és az elektronikus zenére bologató "droid"okat egy közönséggé szeretnék gyúrni,csak nehogy szarul süljön el.
Ha a Crimson rezidens lesz akkor minden jót neki is,és kivánom hogy egy faja hej nyiljon szfváron mindenkinek,bár lehet csak a féltékenység beszél belőlem mert az álltalam képviselt zenei style nem éppen fér oda, de lehet ez sem igaz és még én is djzhetek ott.
csak az árakkal ne száljanak el!!!!!!!!!!!!!!
más:
ha minden fasza akkor március 14-én pénteken a Club LeBarone-ba lesz eegy "fergeteges"drum n bass buli
djs:D-kay -austria
nemtomanevétsajnos cseh ország
Skeam bp -magyarország
Sikztah -győr -mecca-magyarország
drazsée -szfvár -noescape-magyarország
A mecca individualz és a szula szervezésében a belépő max 1500ft de amennyire tudunk alá megyünk.mindenkinek ott a helye

+a vesztegzában is lesz buli vizipipás meg dizsés -Sikztah /talán/mecca ind.
-Gordon mecca ind.
-drazsée /talán/ noescape
-Qlr Short Cut Crue
belépés ingyenes
dátum:? este 9 óra asszem 18-adika kedd
ha nem akkor még kijavítjuk
qlr----lehet szerzek lemcsiket a bulira

mindenkinek ott a helye meg a lebaronban is

na pussz by:sZuLa

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:47, 10-02-2003 
droid

dkay biztos?!?!?!?!?!?!!?

ha igen en akkor fejenporgok:)))))
beszarok ha fehervarra ilyen arcok mennek:)))

monacoi allampolgarsag

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:52, 10-02-2003 

tiszteletem

sztem az arc az árak miatt nem lesz kis picsák ülőhelye.max bejárnak rötyizni...

nem unatkozom,marla kedves, csak tod mia van itt, nehány áááááááá.nem .ebbböl is cucc lesz, és én nem akarom

mostanság goma elfoglalt és az önkielégítés eme fura módját választotta.gépelés közben nagyokat rángatok
méhkas sztem jó volt, bár előadás volt így pont a kösznjük szépen a tapsot, most pedig következik a pultnál című rigmusra értem oda.sebaj

jejejejejejejejeje skeamet akakakarok!!!!

szula:joshék ott voltak kula ir -rel/bocs://

éljen a topic..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:53, 10-02-2003 
droid

D-KAY ???????????????

jol latok? ki intezte el? biztos megterul ez? csak nehogy az legyen, hogy kevesen jonnek el, es nem jon ossze a penz. 1500 sztem abszolut rendben van. bar ilyen nevre sztem nemcsak fehervarrol fognak jonni....

le baron-ban voltatok szombaton megbeszelni? mekkora, milyen a hely?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:54, 10-02-2003 

endris cset?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:54, 10-02-2003 

bazz mivan itt?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:55, 10-02-2003 
droid

amugy ha tenyleg minden igy lesz, ahogy szula leirta, akkor odaadom neki a ketso encrypter-et. :DDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:57, 10-02-2003 

énmeg a farkam:DDD

mi az, terhes nők 110 méteres gátfutása?
???
vetélkedő.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:01, 10-02-2003 

holnap xrc
jertek
na plá
/senkise/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:02, 10-02-2003 
droid

goma hol?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:03, 10-02-2003 
droid

gondolkozom, hogyhazamenjek-e, szerdan nincs sulim.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:07, 10-02-2003 

treff

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1301 posts ]  Go to page Previous  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 66  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]