i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:23, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 284 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16:58, 24-02-2003 
ujonc

én ugyan semmit nem vettem észre ebből a razzia-dologból, de ha igaz, amit állítanak egyes arcok, akkor a hatóság már megint büszke lehet magára! szolgálnak és védenek! gratulálunk! ez tényleg fontos, szombat este a Complexben leoltani a partyzókat. ez a társadalom érdeke! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:03, 24-02-2003 
ujonc

hi all!

hát valami giga nagy volt ez a party....
legalábbis andy c iszonyat nagyot tett le az asztalra a MC sráccal együtt, aki ráadásul utánna lejött a tömegbe és ott nyomta velünk. Ott állt mellettem és iszonyat jó mozgása volt a srácnak... :-)
ami a végét illeti, hát elég tingli-tangli volt; azt hittem lesz valami kis jó zúzás a végére, helyette csak kis sika-sika...

de egészében nagyon jó volt, csak így tovább...

nebraszka

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:03, 24-02-2003 
sailormoon

ez a razzia dolog nem tudom mit foglalkoztat titeket annyira, de akit nem érintett észre se vette,hogy volt bármi ilyesmi. ha meg paráitok vannak akkor lehet,hogy egyszerűbb simán a zene miatt járni partyzni... amúgy meg szerintem nem véletlen szerűen választották ki az embereket, biztos "láttak,amit láttak", aki meg nem figyel csúnyán járhat...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:21, 24-02-2003 
soulproof

"iszonyat jó mozgása volt a srácnak... :-)" LOL

"lehet,hogy egyszerűbb simán a zene miatt járni partyzni..."
aha
akkor én megkérném a diszkózókat h ne igyanak, hanem élvezzék józanul a szarjukat, a randizókat h simán a szerelem miatt találkozzanak, és ne igyanak előtte hangulatjavításképp, illetőleg mindenkit aki bármit is fogyaszt desztillált vizen kivül legyen az kávé, só, cukor, mert "aki meg nem figyel csúnyán járhat"...

épp ez a baj, h a mi országunk egy "aki meg nem figyel csúnyán járhat"-ország

mi köze van a rendőröknek ahhoz ki mit fogyaszt? én se kérdem meg tőle, h mér kell a műszak elején felest dobni. érdekesmód nem a helyen dolgozó dilereket jöttek lefülelni, akár voltak ilyenek akár nem

a vérem tartalmához igenis jogom van, akárki akármit is mond, legalábbis amig nem ülök volán mögé

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:18, 24-02-2003 
poszthumusz

fjucsa:ott a pont! :))
::off::meg ha egy havert ráncigálnak(!) el a szemed elől úgy hogy még azt se tudják biztosak lehetnek e a dolgukban,akkor azért az emberben felmegy a pumpa.de hagyjuk
::on::a visual most tényleg jó volt.kínai fürdős csajok meg a középkori macska cipelős rész! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:34, 24-02-2003 
sailormoon

sorry az előzőért, de ez benne van sajnos a pakliban, hogy átkutatnak és esetleg elvisznek, ha találnak nálad bármi olyanra utaló dolgot. nekem is elvitték néhány barátomat, nem ok nélkül, óvatosnak kellett volna lenniük. zárjuk le a razzia dolgot!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:39, 24-02-2003 

igen. visual adta nagyon. szinuszhullamokon biciklizo palcikaember .. meg egy csomo beteges dolog, amit nem tudnek hirtelen felsorolni .. nagyon tetszett! oket szivesen neznem maskor is.

valdi : ha az a 2 zugas tenyleg a zeneben van, akkor az nem tul vicces .. nekem fuldugoval nem volt banto, csak picit hangos es ugye zajos :P de a korulottem levok kemenyen felhordultek ...
btw fulzugastol nem kellett tartanom masnap, bar ez a 'szazforintos' ketyere eleg sokat vagott a magasbol .. low-budget

andy c nekem is tetszett, szelekcio rendben, mixtechnika is ... es volt tempple of doom :] akarhogy is utalom fresh nemelyik ujabb bolondsagat, ez annyira jol sikerult, h boszen ugrandoztam :]

azt hittem, h andy utan a kevesbe lenduletes mixeles majd visszavesz a hangulatombol, de nem :) medicine matrix remix, manipulate the universe, mistical dub ..... huh, ennel a resznel csukott szemmel nyomtam :P

valahol itt volt szamomra a parti vege ..

:post:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:48, 24-02-2003 

akkor viszont jonny l megbolondult ... :))))
vagy csak kicsi hangeron hallotta meg a szerzemenyet :))) de ugy tunt bal+safair is igen meglepodtek az esemenyen ... szal /me iz still skeptic

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:50, 24-02-2003 
poszthumusz

nem lehet hogy a tű csúszott meg?teljesen úgy hangzott

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:52, 24-02-2003 
ujonc

volt egy szám, kb. slágergyanús, dallamos, nagyon fülbemászó zene, a címét már tudom " Final Story (Love Story remix)", tudja vki h ki az előadó?? előre is kösz!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:56, 24-02-2003 
ujonc

smoke > layo and bushwacka, de ez egy rmx volt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:58, 24-02-2003 
ujonc

:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:01, 24-02-2003 
ujonc

lehet, h azért olyan ismerős, mert már valahol hallottam az eredetit!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:54, 24-02-2003 

a zúgás sztem tuti nem a zenében volt mert balék is nagyon meglepödtek...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:02, 24-02-2003 
na gyerekek, ez nem volt semmi, hát ez nagyon odavágott... ilyen az, mikor elképzelek egy bulit és semmi higany nem jön közbe

3 ásványvíz fogyasztása mellet úgy tomboltam, üvöltöttem, ugráltam, mint egy ketrecéből kitört állat. (és öröm volt látni, hogy akadtak még ilyen, tiszta, zenét szerető arcok is mellettem)
Andy C sokkal jobb volt, mint múltkor, hihetetlen miket játszott, megőrültem... (Layo & Bushwacka - Love Story dnb remix --> no comment) GQ is határozottan tetszett, szerintem pont eltalálta a határt és darált, ha kellett...

és most a respect-ek:::
respect a BLADERUNNAZ kru-nak, amiért összejöhettet ez a buli és utólag Boldog Szülinapot Kívánok nekik!
respect Logman-éknek, amiért úgy tomboltak a pultban, hogy öröm volt nézni
respect Balnak (asszem), amiért visszarakta a Bladerunnaz "lepedőt", mikor már kezdett ki-kikacsintgatni a Hyperspace feliratocska
és respect mindazoknak, akik agyukat elvesztve, de józanul ordítoztak velem a második sor környékén :)
megarespect a visual kru-nak, néha nem kaptam levegőt tőletek...

UI:::eddig semmi bajom nem volt a tinédzserekkel, de amikor 2 lányka vagy fél óráig beszélgetett előttem az első sorban (ha van ilyen ;), az baromira rosszul esett. mert miazhogy talál otthon egy bőgatyát és eljön etye-petyézni. egy életre megutáltalak titeket (tisztelet a kivételnek, ha van olyan)

úgy érzem, életem egyik legjobb bulija volt...

Post subject:
PostPosted: 20:12, 24-02-2003 
ujonc

Na Hi!

Szóval a hatóság... Hmm... Nem értem én ezt az egész narkó parát. Nézzünk meg egy szétekizett arcot, aki becsukott szemmel dülöngél jobbra-balra, és nézzünk meg egy csontrészeg tagot, aki pogózik, üt, rúg, és harap. És melyiket támogatja a törvény? Pedig melyik inkább magánügy? Node mindegy, ezen nem lehet változtatni, bármennyire is kéne. Csak az zavar, hogy akit elvisznek, arról biztosan tudják, hogy jogosan viszik el? Mert ha nem, és tévednek, akkor akárhogyis nézem, lehúzták 4000HUF-al, ami azért nem 4 gombóc fagyi... Nem is beszélve arról, hogy lemaradt egy iszonyat jó partyról, mert ez bizony az volt. A visual nagyon tetszett, bár 1/2 1 után nem nagyon tudtam figyelni, mert valami mindíg a szemembe csurgott. Lehet, hogy túl jó volt a zene? (Nem , olyan nincs, bár k*rva jó volt.) Én a levezetést túl hosszúnak találtam, evvel nem is voltam egyedül, beszéltem pár emberrel erről még a buli után. A hang nem volt rossz, bár a magas hangok nagyon elvesztek, de ezzel a problémával eddig egyedül a HOME- ban nem találkoztam. (Mindenhol jó, de a Home a LEGJOBB!!!) Az mc nekem bejött, keveset beszélt, de az jó volt. Bár Tali a bónuszon nekem a csúcs eddig. Ott éreztem egyedül, hogy az mc nélkül kevesebb lett volna a buli.

Tartsunk össze, szeressük egymást, SOK :) -t A BULIKRA!!!

likes to shoot his gun But he
knows not what it mean
Knows not what it mean
And I say yeah

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:16, 24-02-2003 
ujonc

Valaki írja már le, mi a baj a szétcsapott arcokkal?

likes to shoot his gun But he
knows not what it mean
Knows not what it mean
And I say yeah

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:16, 24-02-2003 
souljah

jo, lehet h telleg nem voltak 30-an, mert az feltunobb lett volna, de tobbfelol ezt a szamot halottam! AKKORIS...

"MC srac"... haha, az a srac papam is lehetne, es en nem vagyok kiskoru...

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:21, 24-02-2003 
kisfröccs

jo ez a levezetes ez olyan dolog, hogyha zuzas van a vegen akkor az a baj, hogy miert nincs levezetve, ha meg lotyoges van a vegen akkor meg az a baj, hogy szerettek volna az emberek meg ugralni
amugy erosen kikandikalt mar az a hyperspace felirat
vicces is volt amikor igy megnezte az ember, hogy andy c jatszik, elotte meg kurvanagy betukkel, hogy hyperspace:))

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:24, 24-02-2003 
kisfröccs

"Valaki írja már le, mi a baj a szétcsapott arcokkal?"
legyszi ne irja le senki, vagy ha igen akkor ne ide:))

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 284 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]