na gyerekek, ez nem volt semmi, hát ez nagyon odavágott... ilyen az, mikor elképzelek egy bulit és semmi higany nem jön közbe
3 ásványvíz fogyasztása mellet úgy tomboltam, üvöltöttem, ugráltam, mint egy ketrecéből kitört állat. (és öröm volt látni, hogy akadtak még ilyen, tiszta, zenét szerető arcok is mellettem)
Andy C sokkal jobb volt, mint múltkor, hihetetlen miket játszott, megőrültem... (Layo & Bushwacka - Love Story dnb remix --> no comment) GQ is határozottan tetszett, szerintem pont eltalálta a határt és darált, ha kellett...
és most a respect-ek:::
respect a BLADERUNNAZ kru-nak, amiért összejöhettet ez a buli és utólag Boldog Szülinapot Kívánok nekik!
respect Logman-éknek, amiért úgy tomboltak a pultban, hogy öröm volt nézni
respect Balnak (asszem), amiért visszarakta a Bladerunnaz "lepedőt", mikor már kezdett ki-kikacsintgatni a Hyperspace feliratocska
és respect mindazoknak, akik agyukat elvesztve, de józanul ordítoztak velem a második sor környékén
megarespect a visual kru-nak, néha nem kaptam levegőt tőletek...
UI:::eddig semmi bajom nem volt a tinédzserekkel, de amikor 2 lányka vagy fél óráig beszélgetett előttem az első sorban (ha van ilyen ;), az baromira rosszul esett. mert miazhogy talál otthon egy bőgatyát és eljön etye-petyézni. egy életre megutáltalak titeket (tisztelet a kivételnek, ha van olyan)
úgy érzem, életem egyik legjobb bulija volt...