i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 20:57, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:11, 10-04-2003 
metalhead

most viszont szívunk, mert nem tudtunk idén hol mit csinálni. majd talán nemsokára.
de a kérdésre válaszolva: IGEN, lehet!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:12, 10-04-2003 
ujonc

hozzank szhelyre rendszeresen jarnak punkmaratonra... onnan lehet tudni, hogy vegig van hanyva az ut a vasutallomasig :)))))))))))

viccet felreteve: pecset es gyort tudnam emliteni en is, bar mondjuk most nalunk is lesz egy nagyszabasu hiphop break graff stb jam, igaz nagynevu fellepo nelkul.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:30, 10-04-2003 
ujonc

Szolnokon nincsenek még nagy nevek, de szerintem ez nem is gond...jó ha a feltörekvő ifjúság megmutathatja valahol, hogy mit tud. Remélem a mostani "nemnagynevek"-ből egyszercsak "nagynevek" lesznek! Szóval mindent bele! Ja...és igen lehet!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:32, 10-04-2003 
cop.underground.hu

attol fugg mi a nagy nev. tarsammal szerveztuk pecsre:

_florian keller (compost fonok jobbkeze egy klubesten), kisebb nev, mint a jazzanova (pestrol kolcsonvett)
_elite force (whole9yards, nagyon eros), hiaba nagy nev, kisebb, mint freq.nasty (de most folyamatosan meat katie-vel kollaboral) (pestrol kolcsonvett)
_lightwood/santorin rec. 10 eve nyomul, 3 eves a kiadoja jo kis nemet dnb megis kevesen ismerik. elso exkluziv, nem kolcsonkert dj-nk volt
_seba: rola meg semmit, most jon ugye csak pecsre (ami miatt felek nehanyan megorroltak rank) kisebb nev, mint bukem
_bassface sascha (berginek segitettem leszervezni) csak pecsett lep fel. kisebb nev, mint zinc
jon meg jo nehany hozzajuk hasonlo arc a kozeljovoben, hala a par eve apolt kapcsolatoknak, de tonnanyi embert csabito nev soha nem lesz itt sem. (teszem azt bad company vagy goldie). egyszeruen ha mar ezer embernel tobb jonne egy event-re, szuksegszeruen akarnak pestre is bulit (amit meg is ertek!). max 1000 ember (huh, nem igazan videki atlagrealitas) belepoje joval 4000 huf-os arak alatt viszont korlatokat szab.

szeritem annyi kulonbseg van, hogy pesten a nagy nevek azokat a jonevu es hires fellepoket felsorakoztato bulikat golyozzak ki, amik videken vigan megallnak a helyuket. es nem hiszem, hogy csak a mi varosunkban.
kell a kozponton kivul IS sajat szcena es videkkel kapcsolatosan is maskent kellene velekedni a nagy fovarosban. tobb kozos rendezvennyel vagy toleranciaval, ha az adott szitu engedi. nalunk ez mindig mukodott es szerintem mukodni is fog. word!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:39, 10-04-2003 
metalhead

ez is jo topic :)))

miert ne lehetne??? szerintem egyszer mennyetek pecsre, szegedre, debrecenbe, egerbe vagy kecskemetre . es szerintem meglatjatok :) elnezest ha kihagytam valakit de ezekrol 100%-ig biztos vagyok :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:41, 10-04-2003 
metalhead

bar a nagy buli eleg tag fogalom de mindegy :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:19, 11-04-2003 
Nem is merem megemlíteni, hogy Békés Megye mennyire a béka segge alatt van. Még úgy a techno-szcéna elég erős (Marco Nastic, Felipe meg hasonló arcok ugranak le), de tört ütemek terén iszonyat gyerekek. Volt egy remek fesztiválunk, a Syntehtic Technology, amin egy-egy Palotai-Cadik páros Istenként szimbolizált, olyanok voltak az emberek, mint a kezesbárányok. Úszott. Voltak a Nu Skool Arénák... meghatározhatatlan okokból szintén úsztak. Most egy nagy nudliban élünk, várva valami csodára, úgyhogy ha valamilyen szervező jótettet akar véghez vinni, ide jöjjön és csináljon nekünk egy bulit. Mindig üldöz az az érzésem, hogy egy vidéki buli atmoszférája soha nem egyenlő egy pestivel.

Post subject:
PostPosted: 17:17, 13-04-2003 
East Radiance

a kérdés az kérdés...lehet hogy offtopic leszek...
csak
Cop elvtárs beirására reagálok_
elöször is gratulálok neki, h ilyen szépen felépitett partysorozatot inditottak a TV toronyban--komoly fellépők, okosan felépitett konstrukció
DE nem értem miért kell MINDIG KIHANGSÚLYOZNI!!:
"_florian keller (compost fonok jobbkeze egy klubesten), kisebb nev, mint a jazzanova (PESTRÖL KÖLCSÖNVETT)
_elite force (whole9yards, nagyon eros), hiaba nagy nev, kisebb, mint freq.nasty (de most folyamatosan meat katie-vel kollaboral) (PESTRÖL KÖLCSÖNVETT)
_lightwood/santorin rec. 10 eve nyomul, 3 eves a kiadoja jo kis nemet dnb megis kevesen ismerik. elso exkluziv, nem kolcsonkert dj-nk volt
_seba: rola meg semmit, most jon ugye csak pecsre (ami miatt felek nehanyan megorroltak rank) kisebb nev, mint bukem
_bassface sascha (berginek segitettem leszervezni) csak pecsett lep fel. kisebb nev, mint zinc

szval ez..
valamilyen szinten ezt mindig a DM és debrecen irányában érzem(nemigen tudok még szcénán belüli komolyabb külföldi fellépős bulit más városban...kövezzetek meg ha máshogy van:_))..)
IGEN mi eddig mindig "kölcsönkértük" a külföldi fellépőinket---vagy nevezhetjük a gyereket nevén--DOUBLE BOOKING--
miért baj ez?...mindkét szervező csapatnak anyagilag előnyös akkor miért baj ez?
namind1. nem vitázni akarok csak nem értem Cop ezen hozzáállását a dolgokhoz

s cáfolandó:_))

CSAK DEBRECENBEN!!
2003.04.25
SOUNDWAVE

A-SIDES-London-UK
EastSide.Metalheadz.FUZE:C.I.A

BAL-bladerunnaz
OCTO-dm
TÖZKE-dm
SVEDA-dm
urbangarden

ui: mostmár azért irok mert ez a sokadik forum ahhol a Cop az önálló bookingjukat prezentálja, kissé finoman lefikázva a double bookingokat!!!??

na peace!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:09, 13-04-2003 
tactile

c0p: "szeritem annyi kulonbseg van, hogy pesten a nagy nevek azokat a jonevu es hires fellepoket felsorakoztato bulikat golyozzak ki, amik videken vigan megallnak a helyuket. es nem hiszem, hogy csak a mi varosunkban"

miről beszélsz?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:55, 15-04-2003 
cop.underground.hu

octo: sajnalom, hogy felre kell mindent erteni es azonnal rosszindulatu daganatkent kezelni. sajnalom, hogy magadra vetted, mert ti "csak" double bookingot tudtok csinalni. ezt nagyon nem igy ertettem. egyszeruen peldakent probaltam pecset felhozni, hogy kitartassal, szerencsevel es segitseggel akar onerovel is el lehet hozni embereket kulfoldrol, DE KOZEL SEM akkora neveket, mint a fovarosba. ha van kapacitas ra, akkor a fovarosbol lehet double bookingot csinalni. nem rosszabb egy double, sot olyan embereket lehet ezaltal mutatni a regionak, ami amugy lehetetlen lenne. abszolut nem nezem le. sot! szukseges. az csak az en faszsagom, hogy probalok az orszag egyiranypontos perspektivajan egy milimeternyit billenteni azzal, hogy felkutatok nem millios nagysagrendu fellepoket az ismeros korben es megprobalom oket elhozni. ennyirol van szo. ha baj az, hogy nem minden pesten tortenik, sajnalom. egyszeruen az lenne az igazi, ha minden regio tudna valami sajatos izt felmutatni, de ez egy utopia. debrecen rokkol a sok fellepovel es folyamatos nagy partikkal, gyor nekiallt valamit csinalni kemallal, szekesfehervarra is volt igerve kulfoldi es biztos mas is tud lepni. ennyirol volt szo. tv-toronyban nem inditottunk partysorozatot, nem tudom honnan vetted ezt. evek ota folyamatosan volt ott buli es most 1 ev kihagyas utan egyet csinaltunk ismet.
osszegezve: nem lehet videkre nagy neveket bookingolni pesti segitseg vagy tobb allomas nelkul. ennyit akartam sugallni. punktum. octo, ha eloszor emailben kerdezel es nem orszag-vilag elott tamadsz le tobb forumon, talan jobban jon ki az egesz. eloszor itelni, aztan nem is kerdezni oly jo magyar szokas. ne haragudj. bar reszemrol nincs sertodes es nem foglak fikazni.

valdi: megszoktam az egymondatosaid, mindig jot rohogok rajtuk :)) majd egyszer elmeselem miert nem ment seba pestre, de senki sem kivancsi az indokokra sztem. lenyeg, hogy nem volt es en tehetek rola. biztos azert, hogy rejszolhassak ra :))

bratwa: arrol beszelek, hogy a kisebb koltsegvetesu bulikrol altalaban elszivjak a nagy partik az embereket. ez van, kesz. de talan azzal redukalni lehetne ilyen esetekben a bukast, ha a szervezok megkeresnenek mas hombrekat debrecenben, egerben, szegeden, szekesfehervaron, gyorott, kecskemeten, vagy barhol es oda is lebookingolnak. kevinek folyton ezt csinaljak sopronnal pl. es ez igy kurva jo. a bukos bulik leginkabb nem a dnb kozegbol jonnek ki amugy. (es ez most ismet nem egy diszkriminativ megallapitas, mielott ezert is halalra iteltek :))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:34, 15-04-2003 
tactile

Amit irsz, az igaz, de nem ez a teljes igazság. Ez nem csak az egyidőben, a fővárosban, illetve vidéken megrendezett bulikkal van így, hanem egy nagyobb rendezvény Pesten is simán kicsinál több kissebb rendezvényt - sőt, időnként még a saját műfaján kívüli rendezvényeket is.
Megmondom őszintén, hogy nem értem, hogy miért kell minden témakörben felbukkannia/felvetni a főváros/vidék ellentétet...ami amúgy sztem sok esetben talán picit egyoldalú.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:41, 15-04-2003 
cop.underground.hu

en fokent a budapesti viszonyokra gondoltam es talan a pesten rosszabbul jaro szervezok miatt lehetne varosfalakon kivulre is boviteni a bulikat. amugy 100% agree.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:56, 15-04-2003 
tactile

aha

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:08, 17-04-2003 
East Radiance

Értem én mire gondolna a Cop kollega....végülis egy sajátos milliőjű és önmagát "gerjesztő" 'vidéki' elektronikus zenei 'szcénát' szeretne látni-hallani-mozgolódni:::

mindezzel nemis lenne gond de onnantól kezdve hogy a partyszervezés üzlet( mert azért itt már komoly összegekről van szó-külföldi fellépő esetén akár 1/2 milló-) nehezebben koordinálható a dolog.
Egy idő múlva ugyis megindul a versengés a vidéki nagyobb bulik között is( természetesen a földrajzi viszonyokat figyelmbe véve- lsd közeli nagyvárosok)

a double bookinggal kapcsolatban részemről peace..Cop én nem támadni akartalak , csak lereagáltam az én szemszögömből számomra érthetelen hozzáfűzésedet a bulijaidhoz( "pestről kölcsönvett")

__mertha ez nem célzás más vidék partyszervezők irányába, csak a saját rendezvényed futtatod ezen a vonalon, ám legyen, bocs akkor egy SZÓT SEM SZÓLTAM!:-))

na PEACE!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:42, 18-04-2003 
cop.underground.hu

octo, igen csak arrol volt szo, hogy megjegyeztem: kitartassal osszehozhato "exkluziv" kulfoldi buli is, ami szinfolt lehet :) talan az otthon ulo emberek is kicsit megmozdulnak es elmennek mas varosokba is. en imadok elutazni es alkalom adtan ott idozni is kicsit bulik utan. mindig elmeny.
peace!

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours [ DST ]