octo: sajnalom, hogy felre kell mindent erteni es azonnal rosszindulatu daganatkent kezelni. sajnalom, hogy magadra vetted, mert ti "csak" double bookingot tudtok csinalni. ezt nagyon nem igy ertettem. egyszeruen peldakent probaltam pecset felhozni, hogy kitartassal, szerencsevel es segitseggel akar onerovel is el lehet hozni embereket kulfoldrol, DE KOZEL SEM akkora neveket, mint a fovarosba. ha van kapacitas ra, akkor a fovarosbol lehet double bookingot csinalni. nem rosszabb egy double, sot olyan embereket lehet ezaltal mutatni a regionak, ami amugy lehetetlen lenne. abszolut nem nezem le. sot! szukseges. az csak az en faszsagom, hogy probalok az orszag egyiranypontos perspektivajan egy milimeternyit billenteni azzal, hogy felkutatok nem millios nagysagrendu fellepoket az ismeros korben es megprobalom oket elhozni. ennyirol van szo. ha baj az, hogy nem minden pesten tortenik, sajnalom. egyszeruen az lenne az igazi, ha minden regio tudna valami sajatos izt felmutatni, de ez egy utopia. debrecen rokkol a sok fellepovel es folyamatos nagy partikkal, gyor nekiallt valamit csinalni kemallal, szekesfehervarra is volt igerve kulfoldi es biztos mas is tud lepni. ennyirol volt szo. tv-toronyban nem inditottunk partysorozatot, nem tudom honnan vetted ezt. evek ota folyamatosan volt ott buli es most 1 ev kihagyas utan egyet csinaltunk ismet.
osszegezve: nem lehet videkre nagy neveket bookingolni pesti segitseg vagy tobb allomas nelkul. ennyit akartam sugallni. punktum. octo, ha eloszor emailben kerdezel es nem orszag-vilag elott tamadsz le tobb forumon, talan jobban jon ki az egesz. eloszor itelni, aztan nem is kerdezni oly jo magyar szokas. ne haragudj. bar reszemrol nincs sertodes es nem foglak fikazni.
valdi: megszoktam az egymondatosaid, mindig jot rohogok rajtuk

) majd egyszer elmeselem miert nem ment seba pestre, de senki sem kivancsi az indokokra sztem. lenyeg, hogy nem volt es en tehetek rola. biztos azert, hogy rejszolhassak ra

)
bratwa: arrol beszelek, hogy a kisebb koltsegvetesu bulikrol altalaban elszivjak a nagy partik az embereket. ez van, kesz. de talan azzal redukalni lehetne ilyen esetekben a bukast, ha a szervezok megkeresnenek mas hombrekat debrecenben, egerben, szegeden, szekesfehervaron, gyorott, kecskemeten, vagy barhol es oda is lebookingolnak. kevinek folyton ezt csinaljak sopronnal pl. es ez igy kurva jo. a bukos bulik leginkabb nem a dnb kozegbol jonnek ki amugy. (es ez most ismet nem egy diszkriminativ megallapitas, mielott ezert is halalra iteltek

)