i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 09:28, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 48 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 21:04, 23-06-2003 
ujonc

ja igen es persze sok props nektek is (beatmap), lattam hogy sok ember szinte le sem vette a szemet a kivetitorol (en is meresztettem neha), kellemes latvany volt.

ja igen es az a bizonyos ingatag hazajutas... nem reszleteznem, de lenyeg hogy ez az amiert nem megyek debrecen kozelebe egy ideig... ami viszont karpotol, hogy egy ott megismert debreceni holgy nagyon is a kozelembe fog meg jonni, hehhehe... PIMPIN AIN'T EASY! :))))))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:02, 23-06-2003 

beírtam eztet soundwave fórumra is, copypaste és kicsi hozzá:

déjékrõl nem szeretek véleményt formálni, mert sose jut eszembe az akkori hangulatom, nekem a 3 nap abszolút favoritja azonban mindenképp az Anorganik volt. eszméletlenül jó dolgokat raktak össze, és hatalmas élmény volt alájuk dolgozni, bár ahogy MiN írta az elején gondban voltunk.

inkámm az emcékről írnék: Columbo hozta a szokásos formáját, õ a tipikus hangulatot teremtõ MC, és ez mindenkinek bejön.
Phreak már több rímet osztott le, amit õ csinált az is nagyon korrekt volt, és aki figyelmes volt az igencsak olskul hip-pop slágereket is hallhatott modern változatban, én igencsak felkaptam a fejem :)
/visual commenthez annyit, hogy MiNnel láttuk párszor hogy rátapadsz a vásznakra, még a színpadon is :D:D/
Ezer bácsi egy nap nyomta csak ha jól emlékszem, és ahogy megtárgyaltuk kollegámmal, szokásos formáján felül teljesített, bár nehezen érthetõ volt de elkapta a hangulatot nagyon.

ehhez tenném még hozzá hogy MiNtől nagy szavak ezek az MCkről, mert ő sosem szerette őket, de úgy látszik változnak az idők :)

see you soon,

StR, aki épp Zagart hallgat
/beatmap kru/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:04, 23-06-2003 

na látom még itt is elírtam a nevet (phreEk)..bah! :D
nőhöz meg good luck, have fun :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:12, 23-06-2003 
beatmap

Hát igen ...a szervezőgárda... minket is durván le***tak, talán Svedának volt 1-2 jó szava a végén, de Octo tényleg odajött első este, és csak a száját húzta...
...a művészetért szenvedni kell...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:25, 24-06-2003 
tactile

Safair megtette... de minek?!

4.50 - 6.30 h- ig jatszotam , 6 h-ig 9 liqiud zene szolt!!!!!!!!!!!!!!
6 h - tol vegig aszzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!

te hol jartal??????

VJ VIN - KEMAL,.....Részemről hihetetlen élmény volt :DDDDDDDDDD
a Kemalnak nem volt elmeny + nekem sem!!!!! es ezzel nemvagyok egyedul a hozzaertok kozt!

VJ MIN - koszi a fekete pontot!!!!!!!!!!!!!!!!!
+ szeretnek meg sokkkkkkkk ilyen beszamolot olvasni!!!!!!!!

YosH!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:40, 24-06-2003 
tactile

bocsi 3.50 -tol!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:07, 24-06-2003 
ujonc

A Safair-t ne bántsátok, különben.... ;-P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:25, 24-06-2003 
beatmap

Safair: azért pörögtek rendesen a te zenédre is, csak nekem már a 3. 10 órás visual szett végén túl sok volt a háborúbol.
Zenéhez nekem semmi közöm, csak az írtam, hogy SZERINTEM mi volt jó és mi nem... Kemalt is leginkább azért dicsérem, mert nem szeletelt, mint ahogy azt vártam.
Szal nekem nem veletek van bajom, hanem inkább a Debrecenben túleröltetett drumandbassal.
pissz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:21, 24-06-2003 
ujonc

<i>"Szal nekem nem veletek van bajom, hanem inkább a Debrecenben túleröltetett drumandbassal."</i>

akkor en mit mondjak, aki dillinjan es nehany ras soundon kivul d&b-t joforman nem is hallgat? (hehe inkabb egy kis arsonists meg non phixion, meg persze dancehall minden mennyisegben :))))

amugy safairnek nem a szettjevel volt gond, hanem az idozitessel, rossz helyre lett berakva. eleg szar latvany volt nezni amint a sok bohoc epp lejonni keszul a bogyorol, es szinte mar nem is tancoltak, hanem szenvedtek... persze ez az o dolguk...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:30, 24-06-2003 
pokemon

Phreek : akkor a DJ-vel van a gond ha nem veszi észre hogy mikor játszik! ...szerintem... De ez általános probléma a magyar DJk körében mert mindenki a legujabb meg legzúzósabb lemezeket akarja rakni és az egész buli egy nagy zúzós fos lesz aminek se eleje se vége :((( Kábé nincs jó Warm Up DJ - Palotain kívül még nem hallottam jó felvezetést - jah de Sil-től, meg az Airbagnek is voltak jó felvezetései régebben ... de aszem ennyi ... De Apu-t meg nem lehet berakni Warm Up-ba ..

öltözzön sok pénzből parasztnak!

A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a
másikéra.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:53, 24-06-2003 
poszthumusz

skeam is jól szokott melegíteni

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:00, 24-06-2003 
ujonc

jo de erted, egy szervezonek illik tudnia hogy adott selector mit jatszik. safair nyilvan nem fog jatszani jazzy dnb-t, viszont az is igaz hogy ami nem illik az adott periodusban, azt nem kell eroltetni, hanem abba kell hagyni vagy atadni a stafetabotot annak, aki tud normalis levezetest produkalni. mondjuk valami kellemes breaket (bar en nem hiphopnak jobban orultem volna :)))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:00, 24-06-2003 
ujonc

nemI hiphopnak, i mean.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:48, 24-06-2003 

Hello mindenki!

Nekem bejött a móka.Csütörtökön és szombaton voltam.Hogy szerintem milyen volt?

Cadik:Laza
Naga:Profi
Skc & Cris.su:Yo zenéket húztak
Kemal:Archúzós(a Calling remix nagyon fém volt.
Safair:Az arcát nézve eléggé rá tudott kattanni a szettre.Az egyik zenénél csak álltam és egyszerre könnyeztem+rázott a hideg(modjuk eléggé forest volt az idő).Modjuk az tuti,hogy azért hatottak az érzelmeimre a zenék,mert a hangcucc eléggé ott volt.

Respect everybody!!!!!!!!

Ui:Elment a hangom :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:42, 24-06-2003 
tactile

BEAT OWEN - De ez általános probléma a magyar DJk körében mert mindenki a legujabb meg legzúzósabb lemezeket akarja rakni és az egész buli egy nagy zúzós fos lesz aminek se eleje se vége - te beteg vagy??????!!!!!!!!!

Hat szerintem az ember az jatszik amit erez, nemtudom hogy a bulin voltal-e?? de nekem a legkemenyebb zenem volt a Keaton - snake_bitch volt!!! De a 4. zene a szetembe a Peso volt es utanna mindig visszamentunk LIQIUD-be!!!!
Sajnos az emberek nem leakartak menni a dolgokrol hanem, oksem tudtak hogy mivan veluk:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Talan megkell probalni tisztan szorakozni, es nemlesznek negativ problemak!!!

SON OF GONZO!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:45, 24-06-2003 
tactile

Stom koszi en nagyon ereztem!!!!!!!
Viszont nagyon hideg volt!! brrrrrrrrrrrr
A hang az nagyon komoly volt!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:37, 24-06-2003 

safair, te nem viseled a kritikát ne haragudj?
MiN leírta a véleményét, egyes pontjaival én sem értek egyet, de nem tudom miért kell egyből ilyen stílusban válaszolni. MiNnek nagyon nem jött be, ő jobban szerette volna ha nem dübörögsz hajnalig az utolsó nap, sok embernek viszont bejött (köztük pl. a barátnőmnek is, tőle kapsz egy pirospontot ha ez megnyugtat), örülni kell neki.
a végén én is kurvára untam már, megmondom direktbe...
Kemal tényleg azért kapott tőle pirospontot, mert nagyon attól féltünk hogy háborút fog pakolni (Süli nagyon jól megfogalmazta az Octoék féle vonalat :D), de nem így történt.
Ő nem a mixtechnikájáról beszélt, hanem AHOGY ÁTÉLTE AZT A KÉT ÓRÁT. Neki bejött. Hogy kemalnak, neked, vagy a so-called hozzáértőknek nem, az teljesen más lapra tartozik.
Ez a "debrecenbensokmaradarenbez" téma meg kicsit értelmetlen, nekem is néha sok és több nyugodalomra vágyok (pl. Anorganik nagyon ott volt, meg első estés break szettek), de én összeségében az ÖSSZES DJ szettjét élveztem, még Midlow iszonyatosan szaggató nukleáris tölteteit is, amik aztán tényleg élvezhetetlen számomra legtöbbször.
Én elhiszem neked hogy visszamentél liquidbe (én ott voltam ugye végig, a sátram 10 centire volt a SW sátortól, így zárás előtt aludni lehetetlen lett volna), de a legtöbb embernek aki már unta csak az jött le, hogy nem laza levezetést hall (amit pl. Naga rakott össze az uccsó fél órában a 2. nap hajnalán), hanem hogy meg akarsz ölni mindenkit ott helyben....de ennek ellenére sokan élvezték, ahogy már mondtam, örüjjé neki :D

peace out, rspkt

StR
/beatmap kru/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:52, 24-06-2003 
droid

Debrecen massive! rendben volt minden... csak aludhattam volna 1 orácskát a két nap alatt! jhaajj... ;)
a beatMap krunak meg tisztelet!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:36, 24-06-2003 

safir:
keaton snakebitch - jenel kemenyebb zenet pedig aligha halottam mostanaban.. talan abbol a csapatbol valameik masik zeneje de ugy nem tul surun

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:13, 25-06-2003 
ujonc

a lenti problémákat én nagyon egyszerűen kiküszöböltem (bár tudom, hogy ezt pl. a beatmapes srácok nem csinálhatták meg): ami érdekelt (első napi teljes lájnap + anorganik + palotai/negro eleje) azon ott voltam, ami pedig nem érdekelt (az összes többi, beleértve kemalt is) arról - amolyan szinpad-stáb vagy mi létemre - egyszerűen leléptem. mentem aludni (még safair sem tudott felébreszteni;), vagy éppen meghallgattam a "brumi, a gyilkos maci" című zseniális opust hajdú-bihar legendás, diktátor nevű metálzenekarától. egyébként meg azt gondolom, hogy izlésen vitatkozni hülyeség, én egyszerűen nem tudom élvezni a drumnbasst, se a háborút, se a likvidet. nem jön be és kész, de nem zavar, ha más erre pörög. az arányokról persze lehet vitatkozni, de tény, hogy debrecenben a fiatal(abb) partyközönség csúnyán leáll ha valaki meg mer egy break-blokkot (neadjisten raggát, dancehallt, hiphopot, vagy még neadjistenebb valami 4p4et) játszani. Talán ez majd változik, addig meg leszünk tizen nagán továbbra is.

És mindenesetre nagy grat legelőször is a beatmapkrunak, szenzációs amit csináltok (máskor is szivesen szerzek nektek lepedőket:))), anorganiknak és főleg a szőcs gergőnek, meg phreeknek, hogy kibirta és nagyon jól nyomta (remélem, azért csak jössz még erre, csak szervez valaki ide egy tisztes hiphop bulit egyszer, vagy ha másképp nem akkor azér a dubcityvel gyere el:). A 3 nap redbullsátoros élményeiből ezek a legmaradandóbbak. (egyébként közben voltak azért még elég korrekt koncertek a többi helyszinen is...)

(off: beatmapkru, ezeken a mailcímeken tudok veletek kontaktolni? lehet h szeretnék kérni tőletek valamit. bár közbe rájöttem hogy megvan a telszám, mindegy.)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 48 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]