safair, te nem viseled a kritikát ne haragudj?
MiN leírta a véleményét, egyes pontjaival én sem értek egyet, de nem tudom miért kell egyből ilyen stílusban válaszolni. MiNnek nagyon nem jött be, ő jobban szerette volna ha nem dübörögsz hajnalig az utolsó nap, sok embernek viszont bejött (köztük pl. a barátnőmnek is, tőle kapsz egy pirospontot ha ez megnyugtat), örülni kell neki.
a végén én is kurvára untam már, megmondom direktbe...
Kemal tényleg azért kapott tőle pirospontot, mert nagyon attól féltünk hogy háborút fog pakolni (Süli nagyon jól megfogalmazta az Octoék féle vonalat

), de nem így történt.
Ő nem a mixtechnikájáról beszélt, hanem AHOGY ÁTÉLTE AZT A KÉT ÓRÁT. Neki bejött. Hogy kemalnak, neked, vagy a so-called hozzáértőknek nem, az teljesen más lapra tartozik.
Ez a "debrecenbensokmaradarenbez" téma meg kicsit értelmetlen, nekem is néha sok és több nyugodalomra vágyok (pl. Anorganik nagyon ott volt, meg első estés break szettek), de én összeségében az ÖSSZES DJ szettjét élveztem, még Midlow iszonyatosan szaggató nukleáris tölteteit is, amik aztán tényleg élvezhetetlen számomra legtöbbször.
Én elhiszem neked hogy visszamentél liquidbe (én ott voltam ugye végig, a sátram 10 centire volt a SW sátortól, így zárás előtt aludni lehetetlen lett volna), de a legtöbb embernek aki már unta csak az jött le, hogy nem laza levezetést hall (amit pl. Naga rakott össze az uccsó fél órában a 2. nap hajnalán), hanem hogy meg akarsz ölni mindenkit ott helyben....de ennek ellenére sokan élvezték, ahogy már mondtam, örüjjé neki
peace out, rspkt
StR
/beatmap kru/