|
hááááááát...
sajna nem tudok egyetérteni jeee véleményével.
elmondom mit gondolok utána meg jöhetnek a reakciók, kiváncsi vagyok, hogy pl. miért élvezett valaki egy bulit, ahol a zenét nagyon nem lehetett hallani mert a hangcuccból általában csak valami recsegő torz massza jött elő, és feltételezésem szerint nem a lemezek hibája volt ez. Na meg az is érdekes volt amikor a kiállásokat kedves szerénytelenséggel nyomta el a mikrofn alaprecsegése, de durván. Volt extra effekt, az ablakok állandó berezonálása, mint egy snare, aztán egy hörgő és turházó (már boccs de úgy hangzott) Mc üvöltözése (többet vártam tőle, mert jókat mondtak eddig róla). Aztán ott volt a "látvány" ami az összetört kocsikon túl nem volt valami nagy szám (de azok télleg frankók voltak). A vetítés is érdekes volt, alkalmanként egy FUCK OFF jelet mutogató kéz belemászott a projektorba....(kábé 4 órát voltam jelen, azalatt 3X ment le a műsor a vásznon).
Az osztárk dj-ről (Aziz?) annyit, hogy ügyesen összepárosította a Flashbacket a Hide U-val, ami magában is egy jelentős teljesítmény külön gratula neki. (majom) Sőtt szerintem a hangcucc elbaszarintását is neki köszönhetjük, mivel amikor még Sil kültde teljesen jól szólt. csak ugye neki biztos több basszus kellet... na mindegy.
Amúgy a terem nagyon víszhangos volt, és ha már a szervezőség ki tudta magát írni nagy arany betűkkel, akkor mondjuk gondolhatott volna arra is, hogy egy-két nagy függönyt belógasson középre. Az a látványon is emelt volna, meg a szerteszét mászkáló hangfoszlányokat is megfogta volna valamejest. mindegy. Inkék teljessen korrekt zenét játszottak, és Kontroll is jó volt, bár mintha hallottam volna pontatlan mixeket, de sajna a hang miatt nem tudtam eldönteni, ő csúszik-e vagy csak megint egy olyan pontján állok a teremnek ahol kétszereződik a hang.
Amúgy ha megfigyeltétek észre lehetett venni, hogy olyan 3 óra magasságában láthatóan kezdett kiürülni a terem. Szerintem abból lehet igazán jól lemérni egy buli sikerét, hogy a hangulat (ami itt szerintem sok nem volt) meddig tart ki, és meddig marad a társaság nagy része (annak ellenére, hogy szét lenne küldve). Hát le is lépett 3-4 között egy nagyadag ember...
Még azt hallottam, hogy valaki megdobta a Dj-ket egy ásványvizes flakonnal, és ők meg abbahagyták a zenélést egy időre de erre is büszkék lehetünk (4Hero ugye). na mindegy (3X) szóval kérdezem én: miért volt ez jó party?????
ps.: a suttyó biztonságiakat, már meg sem említeném...