i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 17:36, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 51 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 20:49, 29-10-2000 
ujonc

A rohadt életbe! Azért ő mégse INK! Nem mentem a k**va vigadóba, mert gondoltam úgyis lesz ink a Remizben next week. Azt persze már csak 28-án tudtam meg, hogy loxy+ink együtt jönnek, és mindketten csak a vigadóban fognak játszani. Persze akkor már gyanús volt a dolog, hogy nem fog a következő héten csakúgy visszajönni. Kontrol-ról meg még alig hallottam valamit. Háááát azért elmegyek, gondolom nem lesz olyan nagyonszar ez sem. Ugye azért a hazai line up nem változik és a beugró is marad 1800!???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05:34, 30-10-2000 
ujonc

trikk es mindenki masnak aki most hirtelen csalodottan erzi magat:
INK is eljon azert :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:49, 30-10-2000 
ujonc

Kössz az infot ned! Így most már egyre valószínűbb, hogy megyünk. Egyébként Ink játszani is fog, vagy csak úgy lejön nézelődni?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:57, 30-10-2000 
ujonc

remélem hogy ink tényleg csak iszik egy kólát és hazamegy. inkább rakjon Kontrol!!!!!!
egyátalán nem lenne baj ha ink nem rakna,sőt........ én még örülnék is neki!
(sorry,nekem nem jön be a keverési stilusa. érdemes meghallgati a tavalyi royal bulit...................téves!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:53, 30-10-2000 
ujonc

1etertek Lomgmannel.:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:20, 30-10-2000 
chi recordings

Kedves gyermekeim!
Az apatok faszat! ;-)))))))))))))))))
Mi itt videken orulunk, ha felevente egy Cadik errefele kacsint, ti meg azon izgultok, hogy Ink ne jatszon...
Jo dolgotokban elment az eszetek.
Punktum.

http://www.myspace.com/cordsound

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:15, 30-10-2000 

ja telleg elment az emberek esze...
tul sok a dnb buli. (pesten)
kene par honap szunet, ne legyen semmi, aztan mar egy alban dnb dicsenek is lefekudnetek kb.
legyen mar nuskool is neha. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:53, 30-10-2000 

Most akkor jön INK vagy nem????????

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:44, 30-10-2000 
ujonc

Lunatic: nemtom mit akarsz, vidék rulz, itt Vácon már volt egyszer "drum'n'bass" party, Freestyler-er meg ilyesmivel :)))

gabe: jön, kontrol és ink együtt fogják tolni, sőt még az estfm-en is lesznek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:13, 31-10-2000 
ujonc

hat ezen a bulin egy dologgal tuti nem lesz gond: a minoseggel...
aki nem hiszi, jarjon utanna :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:29, 31-10-2000 

bazzeg ha egyszer ink szar és itt volt egy hete akkor ne rakjon. bocsánat rakjon fél órát a legmelegebb zenéiből(NO AMEN PLEASE!) és a maradék időben rakjon Kontrol bácsi!
maximum respect to SILENT HILL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:35, 31-10-2000 
son of nitrous

nem látom át a gondolatmenetet, de biztos tudjátok, csak plíz valaki mondja már el nekem, hogy miért is annyira szar az a szegény ink???
merthogy a royalban nem alakított az tény, de a mostani buli teljessen rendben volt....
Az, hogy jungelt rakott????? ez baj? hmm? mert ha igen akkor el kéne egy kicsit talán gondolkodni azon, hogy honnan is jött ez a zene, amit itthon annyian istenítenek, és annyi szakértője van....
na mindegy.
szeélyes vélemény, de nem hiszem, hogy szar lenne...
max valaki nem érti ha már nem BR nevelésű sulytást hall.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:44, 01-11-2000 
ujonc

Nem tudom miért kell szidni Inkéket??
MidLow véleményével maximálisan egyet értek!
A legyobb ,azért az volt ,amikor Borikával folytatoot beszélgetés alatt ilyen kijelentést tett ,idézem:...Ah nem érdekel ,hogy nem voltunk Loxy & Inken!Biztos szar volt ,és ök kint se nagy DJ-k!
Hát majdnem megszakadtam a röhögéstöl!!!!
Savanyú a szölö....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:35, 02-11-2000 
son of nitrous

hááááááát...
sajna nem tudok egyetérteni jeee véleményével.
elmondom mit gondolok utána meg jöhetnek a reakciók, kiváncsi vagyok, hogy pl. miért élvezett valaki egy bulit, ahol a zenét nagyon nem lehetett hallani mert a hangcuccból általában csak valami recsegő torz massza jött elő, és feltételezésem szerint nem a lemezek hibája volt ez. Na meg az is érdekes volt amikor a kiállásokat kedves szerénytelenséggel nyomta el a mikrofn alaprecsegése, de durván. Volt extra effekt, az ablakok állandó berezonálása, mint egy snare, aztán egy hörgő és turházó (már boccs de úgy hangzott) Mc üvöltözése (többet vártam tőle, mert jókat mondtak eddig róla). Aztán ott volt a "látvány" ami az összetört kocsikon túl nem volt valami nagy szám (de azok télleg frankók voltak). A vetítés is érdekes volt, alkalmanként egy FUCK OFF jelet mutogató kéz belemászott a projektorba....(kábé 4 órát voltam jelen, azalatt 3X ment le a műsor a vásznon).
Az osztárk dj-ről (Aziz?) annyit, hogy ügyesen összepárosította a Flashbacket a Hide U-val, ami magában is egy jelentős teljesítmény külön gratula neki. (majom) Sőtt szerintem a hangcucc elbaszarintását is neki köszönhetjük, mivel amikor még Sil kültde teljesen jól szólt. csak ugye neki biztos több basszus kellet... na mindegy.
Amúgy a terem nagyon víszhangos volt, és ha már a szervezőség ki tudta magát írni nagy arany betűkkel, akkor mondjuk gondolhatott volna arra is, hogy egy-két nagy függönyt belógasson középre. Az a látványon is emelt volna, meg a szerteszét mászkáló hangfoszlányokat is megfogta volna valamejest. mindegy. Inkék teljessen korrekt zenét játszottak, és Kontroll is jó volt, bár mintha hallottam volna pontatlan mixeket, de sajna a hang miatt nem tudtam eldönteni, ő csúszik-e vagy csak megint egy olyan pontján állok a teremnek ahol kétszereződik a hang.
Amúgy ha megfigyeltétek észre lehetett venni, hogy olyan 3 óra magasságában láthatóan kezdett kiürülni a terem. Szerintem abból lehet igazán jól lemérni egy buli sikerét, hogy a hangulat (ami itt szerintem sok nem volt) meddig tart ki, és meddig marad a társaság nagy része (annak ellenére, hogy szét lenne küldve). Hát le is lépett 3-4 között egy nagyadag ember...
Még azt hallottam, hogy valaki megdobta a Dj-ket egy ásványvizes flakonnal, és ők meg abbahagyták a zenélést egy időre de erre is büszkék lehetünk (4Hero ugye). na mindegy (3X) szóval kérdezem én: miért volt ez jó party?????
ps.: a suttyó biztonságiakat, már meg sem említeném...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:38, 02-11-2000 
ujonc

Remélem mindenki helyesen cselekedett és a Remizben töltötte a szombat estét(illetve egészen vasárnap reggelig).A hely kissé furcsa volt ,föleg elsöre.A nagyobb baj viszont az volt ,hogy szinte csak a basszust lehetett kihallani a zenéböl.
Kb.11 fele érkeztem ,Sil már teljesen rákapcsolt ,igaz a tánctér nagyrészén ekkor még csal furi egyének lézengtek leg inkább!
(A legmókásabb:egy lány magassarkú cipöben.Szerintem eléggé fájhatott reggelre a lába!)
Igazán szép klasszikus korongok kerültek fel ,tehát yol megadta az alaphangot.
Kontrol & Ink hozta a profi formát MC Santana hathatós támogatásával.
Persze valaminek(illetve valakinek) közbe kellett szólnia....
Egy tahó hozzájuk vágott egy sörös dobozt:(
az ilyen alakok egyátalán minek jönnek el partyzni....
MC Santana rögtön felszólította ,hogy álljon elö a "nagylegény" ,az persze kussolt!
A Messiahnál yobban semmi nem feledtethette volna a dolgot ,így tehát vissza a zene sürüjébe.
A levezetés is primára sikeredett ,szóval egész szép esténk volt!
Kiváncsi vagyok a Köbányai mozi milyen lehetett ,ha egyátalán volt valaki ott.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:44, 02-11-2000 
ujonc

Beirásom után láttam csak meg MidLow észrevételeit.A hangminöségben lehet igaza van ,de a többiben kevéssé.
Na ja ,van aki nem tud partyzni....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:01, 02-11-2000 
ujonc

Persze lehet ,hogy még sok ellen véleménnyel találkozok ,mivel a Loxy & Ink-t is yol lehurrogtátok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:19, 03-11-2000 

szerintem kurva jó volt. zene talán tényleg kicsit hangosabb volt a kelleténél, mára hangom is kevesebb...de lényeg az, hogy én nagyon jól éreztem magam. pont akkor érkeztem, amikor a silent hill-t játszotta éppen valaki(?) és egész buli alatt ezt hallottam a fejemben meg ma is ezt dúdolom:) biztos sok minden volt, amibe a "szakértők" beleszólhatnak, és én ezeket mind el is hiszem nekik, de talán nem kellene ennyire kritikus szemmel nézni a dolgokat. és helyette meg élvezni az egészet!! pá

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:44, 03-11-2000 
ujonc

Jó reggelt mindenkinek. Újra hétfő, újra munka de most már túl vagyunk a thirdg által szervezett ess.
rewindz turné magyar állomásán.
Hát amikor megérkeztünk a helyre kb. fél egy fele még mindig Sil rakott és kellemes meglepetésként ért hogy nem 15 ember lézengett a remizben hanem voltak rendesen. Az első érdekes tapasztalat az volt hogy a buli kezdete után két és háromnegyed
órával még mindig Sil rakott. Ebből már lekövetkeztettem Bratwa és Focus barátommal hogy mi itt Reggel öt óra előtt nem kerülünk sorra(Lehet hogy sok embert ez hidegen hagyott de azért mi szerettünk volna 4-kor elkezdeni játszani. Na mindegy majd kiderül.
Amikor beléptünk a helyre először szembesültem azzal amivel az este folyamán 10-15 percente rá kellett hogy döbbenjek: Borzasztóan szól(t) a cucc!!
Ez főleg akkor lett nagyon feltünő amikor az elkésett Aziz megjelent Santanával (Biztos okuk volt hogy késtek, Subwooferben voltak, vagy mittudomén de akkor is az ember a saját idejében probáljon már meg ott lenni. na mind1!
Szoval elkezdett Aziz rakni és olyan szinten kitekerte a basszust hogy én még ilyet nem hallottam. ez neki jó volt?? ettől jobb lett a buli? na ezek után váltottunk egy pár szót Sil-el aki elmesélte hogy a keverést mint olyat felejtsük el mert a control (Nem a dj Angliából, hanem a hangfal ami elvileg a Dj-nek segít hogy tudjon normálisan keverni) egyenlő a nullával és csak a visszhangot lehet hallani. Hát ennek nagyon örültünk (Nem azért mert reggel 5-kor mindenki azt akarja hogy tökéletesen rakjunk , de mi azért ezt szerettük volna..) Aziz után 2 után pár percel elkezdődött az
"Original B2B with da Kontrol and Ink". eleinte az első pár zenénél mintha a srácok egy kicsit visszavettek volna a hangerőből mert valamiért normálisan szólt a hang. Aztán szépen lassan megint rezonálás és a basszus vette át a főszerepet........
A 4 órás incidensről ne is beszéljünk. Én elhiszem hogy sok embernek nem jött be az Mc de NEM ez a jó megoldás hogy megdobjuk és utána lapítunk mint szar a fűben. Nekem se jött be az Mc a rengeteg :
"make some noise if you want da rewind.." sőt már idegesített hogy negyed óránként megáll a zene dehát istenem a srácok büszkék a lemezeikre..... és ezt igy probálják meg kimutatni (Lehet egyébként hogyha nincs MC akkor kevesebb a rewind. Na mind1
Ez az üvegdobálós incidens rendesen elvette a srácok kedvét a mixeléstől (amit valamennyire meg is értek....) igy 4 után le is léptek és jöhettünk mi játszani.
Nos a körülményeket nem szeretnék nagyon részletesen ecseteni. Legyen annyi elég hogy a controlból tényleg semmit nem lehetett hallani bárhogy próbáltuk állítani a dolgokat. A basszus változatlanul rezegtette az ablakokat, hiába próbáltuk visszavenni a visszhangot már nem is részletezem- úgy tünk hogy ami kint a bulin szól az simán 1 másodperc késésben van/volt...............
Ilyen körülmények mellett nagyon nehéz jó bulit csinálni mindenesetre mi megpróbáltuk az hogy milyen sikerrel az majd a forumból fog kiderülni......
Hát röviden ennyi a buliról. A többit mindenki döntse el magának és ha határozott véleménye van akkor azt ossza meg a dnb.hu-n!!
UI - Midlow irása ihlette az enyémet, ugyanis elovasván rá kellett hogy döbbenjek hogy Zolinak majdnem mindenben igaza van (Sajnos.........) és csak abban tudok bízni hogy ez a buli példaként előtte lesz amikor intézi C4C hangosítást, látványt......stb.
Lookin' forward To C4C!!!!!!
higgyétek el én is azt szerettem volna hogy a szombati buli legyen életem egyik legjobb partyja ahol még ráadásul rakhattam is dehát sajnos ez nem igy lett.......................................................

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:46, 03-11-2000 
ujonc

Attól ,hogy a hangtechnika szar volt ,azért még nem kéne teljesen leírni a bulit!

Szerintem teljesen renben voltatok!
&nekem az MCvel se volt semmi bajom ,ráadásul szerintem minnél többször kellene MC-ket is hívni.Ha már sikerül a DJket elintézni ,akkor magukkal rángathatnák egyik MC spanjukat.
Az én második beírásomat is Midlowé ihlette.
Looking forward to Digital Nation!!!!!!!!!!!

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 51 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]