morgana
"fíldszoflolnak igaza van! bld qvára el van magától szállva, nektek meg ki sem lóg a nyelvetek a seggükből. nem igaz hogy nem tudtak volna valmait kitalálni ami télleg mindenki számára jó, főleg azoknak akik kifizették a pénzt? mert szerintem elsősorban azok érdekeit kellett volna nézni....
verush: " hülye vagy és kész téma lezárva" hát nem tudom egyszerű lányka lehetsz...."
na ezt szeretnem egy picit boncolgatni hahaha
Szoval. En nem vagyok seggnyalo, csak azert mert nem partolom a szivszerelmedet filzoflolt.
Igen is eleg korulmenyes egy party-t osszehozni 1000+1 tenyezot kell szamitasba venni, de nem lehet mindegyikre halal pontosan odafigyelni, mert mindannyian emberbol vagyunk es az ember nem tokeletes eloleny, mint ahogy semmi sem tokeletes, szal kissebb hibak becsuszhatnak barmikor egy bulin, akarva vagy akaratlanul.
En megertem a hoborgoket is, hiszen valoban meglehetett volna oldani azt, hogy legalabb a dj-pult fole tegyenek egy ponyvat vagy nem is tudom mit, de annak is csak az lett volna a vege hogy a kozonseg megy haza, meg akkor is ha a dj-k jatszanak, ugyanis nem hioszem hogy egy party miatt tobb ember bevalalt volna inkabb egy kellemes kis tudogyulladast.
Az hogy a blade meg elvan szalva magatol szerintem kulonosebben senkit nem erdekel amig partykat szervez. Igaz en nem jarok blade bulikra es nem azert mert utalom oket
hanem mert en inkabb mas muzsikat hallgatok. Viszont akarhogy is nezem a blade el islehet szalva magatol ha iylen szempontok alapjan nezzuk a dolgot, mert letettek mar egy ket dolgot az asztalra, es szerintem te is mint partykon ugrandozo kislany vagy kisfiu ugyanugy elvezted mint tobb ezer masik ember. Akkor nem ertem mire ez a nagy hoborges lassan egy honappal a party utan. Miert nem mentel szemelyesen oda huzzajuk es suttogtad a fulkokbe mi nyomja a kicsi szived.???
Egyszo mint szaz a becsuszo hibakat amiket nem lehetett kuszobolni, ugyanis senki nem szamitott ra, nelegyen mar mervado ha fikazasrol van szo, mert ez igy elegge nem korrekt megoldas.
Ugan ilyen bakik becsusznak kulfoldon is megsem hapognak szerintem ennyit. Bar kulfoldon pl angliaba mindennaposak az ilyen fellepok es talan azert, de azert nem hiszem hogy most akkora fejtorest okozna egy buli felbemaradasa, foleg oylan dj-k tol akik mar joparszor tiportak a dj pultot kishazankba az elmult evek soran.
Na kb ennyit akartam mondani, jolenne ha sokan elgondolkoznanak azon hogy miket irogatnak forumba, mert a vegen meg az lesz a vege hogy a blade kimegy kulfoldre es nem szervez nektek partykat

DDD
Na joklegyetek ovis csemetek
off