i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 06:53, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 317 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16:16, 05-07-2003 
zee german

es meg valami: nem is olyan regen tortent meg hogy egy meghirdetett shy fx bulira shy fx nem erkezett meg. a szervezocsapat (ill. a muvesz) potolta a dolgot a kovetkezo bulin, de ugyanazon az aron.

szerintem ez sem gaz hozzaallas mert nem tehettek rola, az akkori forumozok sem nagyon akadekoskodtak miatta, akkor a blade mostani huzasa miert ekkora fajdalom egyeseknek?

ez is kettos merce

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:24, 05-07-2003 
állat

ehh, lazadni mindig is meno dolognak szamitott;] mindegy hogyan s mi ellen -
s most, h egy hozzaszolassal mar barkibol lehet pici dozsa gyuri v neo...nem csodalom h ennyi az 'elegedetlen vasarlo':P

velemenye pedig mindenkinek van
csak kerdes h kit erdekel;

mir2

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:01, 05-07-2003 
metalhead

morgana

"fíldszoflolnak igaza van! bld qvára el van magától szállva, nektek meg ki sem lóg a nyelvetek a seggükből. nem igaz hogy nem tudtak volna valmait kitalálni ami télleg mindenki számára jó, főleg azoknak akik kifizették a pénzt? mert szerintem elsősorban azok érdekeit kellett volna nézni....
verush: " hülye vagy és kész téma lezárva" hát nem tudom egyszerű lányka lehetsz...."

na ezt szeretnem egy picit boncolgatni hahaha

Szoval. En nem vagyok seggnyalo, csak azert mert nem partolom a szivszerelmedet filzoflolt.
Igen is eleg korulmenyes egy party-t osszehozni 1000+1 tenyezot kell szamitasba venni, de nem lehet mindegyikre halal pontosan odafigyelni, mert mindannyian emberbol vagyunk es az ember nem tokeletes eloleny, mint ahogy semmi sem tokeletes, szal kissebb hibak becsuszhatnak barmikor egy bulin, akarva vagy akaratlanul.
En megertem a hoborgoket is, hiszen valoban meglehetett volna oldani azt, hogy legalabb a dj-pult fole tegyenek egy ponyvat vagy nem is tudom mit, de annak is csak az lett volna a vege hogy a kozonseg megy haza, meg akkor is ha a dj-k jatszanak, ugyanis nem hioszem hogy egy party miatt tobb ember bevalalt volna inkabb egy kellemes kis tudogyulladast.
Az hogy a blade meg elvan szalva magatol szerintem kulonosebben senkit nem erdekel amig partykat szervez. Igaz en nem jarok blade bulikra es nem azert mert utalom oket :P
hanem mert en inkabb mas muzsikat hallgatok. Viszont akarhogy is nezem a blade el islehet szalva magatol ha iylen szempontok alapjan nezzuk a dolgot, mert letettek mar egy ket dolgot az asztalra, es szerintem te is mint partykon ugrandozo kislany vagy kisfiu ugyanugy elvezted mint tobb ezer masik ember. Akkor nem ertem mire ez a nagy hoborges lassan egy honappal a party utan. Miert nem mentel szemelyesen oda huzzajuk es suttogtad a fulkokbe mi nyomja a kicsi szived.???
Egyszo mint szaz a becsuszo hibakat amiket nem lehetett kuszobolni, ugyanis senki nem szamitott ra, nelegyen mar mervado ha fikazasrol van szo, mert ez igy elegge nem korrekt megoldas.
Ugan ilyen bakik becsusznak kulfoldon is megsem hapognak szerintem ennyit. Bar kulfoldon pl angliaba mindennaposak az ilyen fellepok es talan azert, de azert nem hiszem hogy most akkora fejtorest okozna egy buli felbemaradasa, foleg oylan dj-k tol akik mar joparszor tiportak a dj pultot kishazankba az elmult evek soran.
Na kb ennyit akartam mondani, jolenne ha sokan elgondolkoznanak azon hogy miket irogatnak forumba, mert a vegen meg az lesz a vege hogy a blade kimegy kulfoldre es nem szervez nektek partykat :DDDD
Na joklegyetek ovis csemetek :)

off

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:26, 06-07-2003 
ujonc

ÚÚ bazmeg téged honnan a faszból szalajsztottak ovóbácsi....gáz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:46, 06-07-2003 
metalhead

-kocos-

gratulalok a hozzaszolasodhoz
most kivetelesennem kommentalnam a mondanivalodat nem sulyedek a szintedre :) sorry na mongyal meg valamami ertelmeset ugy is unatkozom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:47, 06-07-2003 
metalhead

"ÚÚ bazmeg téged honnan a faszból szalajsztottak ovóbácsi....gáz"

mellesleg ez egy igazan kreativ mondat volt. megegyszer gratulalok :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:50, 06-07-2003 
kisfröccs

hmz
ez kezd elmenni az "a te anyadat", "nem, a tiedet" kategoria fele
szal az, hogy ki kit fikaz az egy dolog, de azert nemi szinvonalat vigyunk bele, es ne (csak) bazmegoljunk

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:52, 06-07-2003 
metalhead

luki ezt mondd annak aki bazmegolt :DD en korrekt hozzaszolast inteztem es egy tragar degeneralt valaszt illetve hozzaszolast kaptam :) gratulalok a 11 eves kiscsemetenek ehez :PP

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:19, 06-07-2003 
kisfröccs

ez ugy alltalaban az ertelmetlen embereknek szolt nem neked intezetem:)
monnyuk ezt pont azeok nem fogjak magukra venni akiknek szolt...

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:39, 07-07-2003 
ujonc

hat vegig olvastam az eddigi rizsat.
az egyik oldal nyavajog, a masik nagykepuskodik.
nincs egy deka racionalis ember sem koztetek?
egyebkent meg, kb tiz eve jarok bulizni, es egy noramlisan szervezett partin sem voltam.
mindig van szarozas, bar ebben az orszagban mondjatok barmit, amit komplikacio mentesen lehet csinalni. ugyi meg lehet szokni. vagy nem mesz bulizni. a kozonseg meg a legtobb esetben telleg le van szarva. made in hungary. jeee.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:13, 07-07-2003 
pokemon

A masodik sorral egyetertek!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:21, 07-07-2003 
pokemon

A temahoz meg annyit, hogy miert is menjen be a boltba barki is? Mi van akkor ha bemegy? Semmi! Vallalja a nevet es szemelyesen elsirja a gondjait... hat nagyszeru. Vagy elmodja aztan kap egy ok-t es kimegy, vagy nem is kivancsiak ra, de minden esetben kirohogik. Ennyi!
Igy leul a gep ele, elmondja amit gondol, es kap ra valaszt is, a szervezoktol illetve masoktol. Ha meg bement volna egybol, nem mosolyoghattunk volna 4 oldalnyi hozzaszolason... :-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:24, 07-07-2003 
metalhead

sergio

szerintem ha jobban vegigolvasod latod, hogy azert vannak emberek akik semlegesek es kozepen allnak nem egyik oldalt vagy masikoldalt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:27, 07-07-2003 
pokemon

A temahoz meg annyit, hogy miert is menjen be a boltba barki is? Mi van akkor ha bemegy? Semmi! Vallalja a nevet es szemelyesen elsirja a gondjait... hat nagyszeru. Vagy elmodja aztan kap egy ok-t es kimegy, vagy nem is kivancsiak ra, de minden esetben kirohogik. Ennyi!
Igy leul a gep ele, elmondja amit gondol, es kap ra valaszt is, a szervezoktol illetve masoktol. Ha meg bement volna egybol, nem mosolyoghattunk volna 4 oldalnyi hozzaszolason... :-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:30, 07-07-2003 
pokemon

Jaj, milyen hibaba estem! Ezen most en mergelodom a legjobban. Szokasos pardon!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:30, 07-07-2003 
tactile

csak arra vagyok kivancsi h hany ember szamara derult ki h ki is valojaban filcoflol
az iras stilusa igen megkonnyiti az ember dolgat

-majd most ha megnézi a buli képeit rájön élete újabb baklövésére.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:31, 07-07-2003 
metalhead

sajnos nem szulettem grafologusnak hogy megalapitsam hogy ki is o :((

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:39, 07-07-2003 
wobblehun

igen-igen... ki is őő...
tudjuk meg.. ha már manuel from madrid is tudja.. :DDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:40, 07-07-2003 
droid

lehet tippelni:) 8)))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:42, 07-07-2003 
metalhead

II Janos Pal papa?

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 317 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]