i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 01:59, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 561 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 29  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16:13, 01-08-2003 
mind overload

kis szosszenet U.P.-tol az indexen a ma estevel kapcsolatban: :shock:

Éjféltől a többnyire bűnőző-trance-szel operáló Pörgés Party Arénában (hányok a névtől is) értékelhető zene kerül sorra: orginális dárenbéz, előbb Palotai, az atlétatrikós apafigura, aztán Goldie, a híres kokainista néger. És ez így megy reggel hatig.

:arrow: FAAAAAAAAAAAAAAAAAAST CAAAAAAAAAAAAAAAR

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:23, 01-08-2003 
line up?

és mi van D-val?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:28, 01-08-2003 
mind overload

arrol nem szol a fama... :lol:

http://index.hu/kultur/sziget2003/ajanlo/szubj3/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:14, 01-08-2003 
droid

dillinja NEM marad el.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:05, 01-08-2003 
partiarc

egy punk elkezdett táncolni az asztalon... --->
10perc múlva már mindenki az asztalon táncolt! >)) :D :D :D
ma goldie!!!!! >))
nahh puszi mindenkinek megyek "elszigetelem" magam!!! :sor:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:31, 01-08-2003 
metalhead

ooooo.. akarom hallani ma este azt a Calyx (dark knights of my soul(DMvocal???) ) zenet, amit keptelen volt felrakni a multkor az aranyfogu... :evil: :evil: :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06:43, 02-08-2003 

:cry: akkora tömeg volt a party arénában, hogy legközelebb megfontolom a szigetes drámenbéz partikat... egymást lökték ki-be az emberek a sátor bejáratainál. nem is bírtam túl sokáig, pedig a zene rendben volt.

tudja valaki, hogy 3 óra előtt kb 5 perccel milyen zene szólt?
női effektezett vokál: "yeah, i love you", elég kemény volt :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:59, 02-08-2003 
partiarc

huh ezt a ma estét kiválóan összerakták!!!
dreadzone kellemesen eklektikus, a napos időhöz igen illő mosolygós-táncos zenék. utánuk az ADF szintén egy elég frankót nyomott, a tömeg is nagyon érezte őket, zárószámra csápolvaugrálás ural. morcsíba meg kellemes lazulás volt az est hátralévő része elől, ami elkerülhetetlenül közeledett....
a PPA az előző esti Emmersonhoz képest majd 2x annyi embert kényszerült befogadni, amin azért :o :shock:
és akkor volt egy kis dnb, aztán negyed2kor vége lett.
beállt egy bézbólsapkás nigger a pult mögé, és.
nincs rá szó, nincs rá emotikon...
idetehetnék 4231darab "A"-betűt és annyi.
pedig mindössze 1 órát játszott, halk is volt kicsit (vagy én vok süket, de a fejemet nem vitte le, nem szakadt ki a torkom), ráadásul elég sok slágerost, mégis
ezt az embert ki se lehet találni.
different drums remix! egy a sok közül.
utána volt goldi. drámendbéz megint. szignál.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:09, 02-08-2003 
pokemon

nekem tetszett Goldie, szerintem jobb volt mint a pecsában.. :lol:
viszont a biztonsági örök brutalitása kicsit lehangoló volt.. 3-an vertek egy sácot a PPA bejáratánál.. :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:19, 02-08-2003 
ujonc

Köszönöm az in-kal securitynek a mai bulit, igazán felemelő érzés ahogy a fizető vendégekkel bánnak. Fél 1-kor kimentem szükségleteimet elvégezni, Dillinja kezdetére vissza is engedtek, profi szervezés...

Cimborám esetéből okulva később nem próbálkoztam elhagyni a sátor területét, neki a pólója bánta a 6 általánost végzett "biztonsági" emberek EU-konform beléptetése.

Sajnos láttam mi folyt a bejáratnál potom 3500Ft-ért. A sziget kft. meg bekaphatja, hogy egy ilyen bulira nem képesek nagyobb sátrat biztosítani.

Magyarország 2003...

(ja, a zene jó volt, hangrendszer nagyon jó volt, Goldie meg halovány volt)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:35, 02-08-2003 
partiarc

simptome wrote:
Köszönöm az in-kal securitynek a mai bulit, igazán felemelő érzés ahogy a fizető vendégekkel bánnak. Fél 1-kor kimentem szükségleteimet elvégezni, Dillinja kezdetére vissza is engedtek, profi szervezés...

Cimborám esetéből okulva később nem próbálkoztam elhagyni a sátor területét, neki a pólója bánta a 6 általánost végzett "biztonsági" emberek EU-konform beléptetése.

Sajnos láttam mi folyt a bejáratnál potom 3500Ft-ért. A sziget kft. meg bekaphatja, hogy egy ilyen bulira nem képesek nagyobb sátrat biztosítani.

Magyarország 2003...

(ja, a zene jó volt, hangrendszer nagyon jó volt, Goldie meg halovány volt)

véleményem szerint ennél nagyobb sátrat képtelenség felállítani, esetleg a padokat lehetett volna kirakni, de hát mire ki kéne, addigra már nem lehet. én a bejáraton jegyvásárlással együtt a HÉVtől 15 perc alatt bennvoltam, egy 3/4 HÉVnyi emberrel (igaz ez még du. fél 5kor volt), ez azért elég szép teljesítmény imho
in-kal nemtom mit csinált, mi goldi alatt jöttünk ki és ott mondták, hogy csak kijárat. később oldalt visszamentünk. para zéró.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:42, 02-08-2003 
droid

hm lehet csak én nem vagyok képben, hol volt Rage???! :cry:

egyébként komoj LETT VOLNA a parti, de rosszul érintett hogy 5kor vége lett,(hozzáteszem Palotai+Bal gyönyörüt rakott!)
Dillinja elött le a kalappal, "HÁT ,AZ EGY ÁLLAT" :roll:
Goldie szettjéhez kicsit már fáradt voltam, és kicsit besokalltam az 50foktól.. és külön grat a fénytechnikáért, kivetítésekért, lenyügözö volt!:) na E.Z.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:25, 02-08-2003 
braindeath

baromi meleg volt :(
dillinjaban kellemesen csalodtam :dillinja:
volt josokminden south manz-tol london electricity - different drum (??? dillinja remix ???)-ig
goldie... hat en nem igazan ereztem a dolgot
rage hal' istennek eltunt
ja es a hang is eleg korrektul szolt!
felolem kb. ennyi...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:34, 02-08-2003 

Hát, dillinja nagyon jókat pakolt, goldie már annyira nem teccett, de azér az is yo volt :). Kár hogy 4-kor már lájtosabb zenék mentek, nekem kicsit korainak tűnt a levezetés. Ami a legjobban szivenütött hogy 5-kor lehúzták a partyt. Azér összességében mégis az év legjobb bulija volt számomra.
pisz
Lia

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:05, 02-08-2003 
line up?

phü, de jól kialudtam magam [2 óra alvás], úgy tunik, a "szombat kora reggel porszivózni jóóó" mentalitás a vendéglátóm szomszédságában is dívik. a tegnapi napról csak címszavakban írnék, egyrészt úgy érzem, mintha gyeptéglát szopogatnék és a kiálló fuszálak az agyamat bögodnék, másrészt jó sok mindent megnéztem, amirol lehetne locsogni, de minek?

18.oo.nagyszínpad.asian.dub.foundation. az etnikum rapper boltban régi mc-t becserélték két pejhedzo állú kiskölökre, ezt leszámítva az adf nem sok újdonságot hozott nekem, ám a hagulatomat rendesen túráztatták az álmostól a baszdmegbeleharapokaholdba spannig. küldtek számot matthieau kassovitznek, nekünk, számunkra ismeretlen pakisztáni hosöknek és a magyarországon élo elnyomott romáknak. ez utóbbit nem fogadta kitöro lelkesedéssel a publikum. 19.3o.nagyszínpad.neo. a konferansziét szívesen lerugdostam volna a színpadról, nem utolsó sorban azért, mert hazánk legjobb elektronikai zenés formációjának merte nevezni a neot. a két hajasbaba ugyan mindig is profin összerakott zenéket gyártott, de ezek fantáziátlan és trendköveto [vagy attól jó 3-4 évvel elmaradó] panelzenék. ráadásul a heaven street sevenbol kölcsönzött énekes hangja legalább olyan izgalmas, mint a monoszkóp. ennek biztos nem volt tudatában, ugyanis ott is énekelt, ahol nem kellett volna. 21.3o.nagyszínpad.morcheeba. masszív, közel 9o perces apanázst kaptunk bedroom-dancingbol. a csokoládé színu skye vörös rucija azért végig ébren tartott, mégha a koncert elég közhelyszeru volt, bár mi mást várjon az ember egy fesztiválos fellépéstol, mint visszatapsolós módszert, a zenekari tagok zenés bemutatóját és a legnagyobb slágert utolsónak? a rome wasn't built in a day messze nem a legjobb morcheeba zene [fúúúúúúj, poptarisznya magnósoknak!], de szerény személyem örvendezett vala, mikor lazán elokerültek a régi klasszikusok [tape loop, the sea, trigger hippie, stb.]. legutóbb még úgy kellett spanglit kunyizniuk, idén már kérniük sem kellett, az indexen biztos[?] lesz kép, ahogy skye szájából lóg a tíz centis weed. o.3o.wan2.senser. innentol kissé lótifuti lett az éjszaka. néhány perces fetrengés és turbékolás [valamint a chicago címu musical-szörnyeteg elviselése] a kertmoziban. mint utólag kiderült, akkor veszítettem el az irataimat, miközben ott punnyadtam, de én marha azt hittem, hogy wan2 sátorban vándoroltak ki a zsebembol, ahol is a senser klasszikusai [age of panic! switch!] késztettek méteres ugrásokra. a legnagyobb orjöngés közepette vettem észre, hogy kiürült a hátsó zsebem: onnantól kezdve a wan2 sátor padlóját fürkészve és az aljnövényzetben [=szemétben] guberálva élveztem a sensert. utólag is hálás köszönet annak a névtelen hosnek, aki a moziban megtalálta és a nem kevés pénzzel együtt visszaadta a cuccaim, továbbá elnézést kérek a kör címu film közönséségtol, akiket az emberek között bóklászva jól megzavartam a borzongásban. o2.oo.pörgés.goldie. (inkább 3.oo) az arynfogú kocka-vezérhez már jó két hónappal ezelott volt szerencsém, s akkor sem eloször, úgyhogy engem igazándiból "the mighty D" érdekelt volna, de róla épp sikerült lecsúsznom. vagy csak nem vártam meg? mittomén. ráadásul a sátorba kész túlélokaland volt bejutni; a hardcore drumz most nem igazán fogott meg, valszeg dögfáradtságom tehet arról, hogy hiába is vártam a Fehér Fényt, mindenesetre mókás látvány volt, ahogy a rockerek, punkok, tarisznyarákok és a dnb katonák együtt orjöngtek. az aranyfogú meg rezignált arccal pakolászta a szögletes zenéket, rewindolni meg nem mert [az alatt a félóra alatt, míg ott voltam], biztos félt a babiloni népségtol.

no, ennyit a "címszavakról". megyek, majszolom tovább a szép zöld gyepet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:26, 02-08-2003 
original nuttah

noshát eléggé váltakozó érzelmeim vannak ám..
stealth és sizenin-g!!!- (a nevét 1kicsit elirták sebaj) nagyon jó kis rámegegítő volt..
aztán digidi bal okos szettje sem volt rossz!
utána a valve mester kézdő száma amely szerintem még mindig a nyár zenéje (capone-hands in the air)magáért beszélt sztem..clownstep univerzum az arcunkba..
metál apuban sem csalódtam kicsit féltem h poposodni fog 1kicsit
de signálon kívül a saját kis világát tárta elénk uhogy szép volt...
aztán p&b b2b végülis a kimaradt kötelező slágerek hogy nemaradjon éhező száj.. semmi extra :roll: valahogy messze nem a 2000es palotai b2b cadik party volt...én errre vártam :cry:
tömeg durvavolt sztem bebizonyosodott h vanigény erre a zenére :lol: -az h tavaly kimaradt az azért elég vicces volt-
a ventilátor mellett ki lehetett birni sztem!
masszív nap volt dillinjáért és hhands in the airért megérte Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:39, 02-08-2003 
impulsecreator.hu

dreadzone :arrow: iszapszag és 40 fok, egyébként jó volt
asian & morcsiba :arrow: erőtlen és dögunalmas
pörgésparti :arrow: hihetelenül nagy buli volt. bali g nagyon érezte hogy mit kell rakni (különösen nagy respect a következőkért: gateman rmx, feelin happy, outer space, NOSHER REMIX :slayer: , ez utóbbinál már előjött belőlem az állat). dillinjával kapcsolatban pedig nem tudok mit mondani. igazából kurvajó és hihetetlenül szar volt egyben, egyszóval nagyon mély benyomást tett rám :D a zene legalja. még mindig fáj a fejem

inkalosokat én sem szeretem nyilván, viszont néha olyan érzésem volt egy sok halottal járó tömegpánikot előztek meg... bal szettje alatt iszonyatos jelenetek zajlottak a kapuban, kb kétszer annyi ember próbált bejutni, mint ahányan befértek volna

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:40, 02-08-2003 

http://party.blogaritmus.hu/030801-sziget3/

goldie-n és dillinja-n nem igazán tudtam fotózni. ekkore párában nem lehet : ) D nagyon jó volt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:52, 02-08-2003 
impulsecreator.hu

dillinja nem volt rossz, csak rakhatott volna vmi sajatot is :wink:

(azert different drum remix... kepzeljuk el ezt egy hospital 12"-en. rotfl)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:13, 02-08-2003 
impulsecreator.hu

partyarenaban nagyon nagy buli volt
jo hang, jo zenek, vizes SÕR :sor:, meleg jager
vicces volt azert hogy dillinja subjainak kb negyedet nem tudta kiadni a melylada :lol:
legnagyobb zene: capone - crunch :pogo: (egy ujabb ugatos darab)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 561 posts ]  Go to page Previous  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 29  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]