|
phü, de jól kialudtam magam [2 óra alvás], úgy tunik, a "szombat kora reggel porszivózni jóóó" mentalitás a vendéglátóm szomszédságában is dívik. a tegnapi napról csak címszavakban írnék, egyrészt úgy érzem, mintha gyeptéglát szopogatnék és a kiálló fuszálak az agyamat bögodnék, másrészt jó sok mindent megnéztem, amirol lehetne locsogni, de minek?
18.oo.nagyszínpad.asian.dub.foundation. az etnikum rapper boltban régi mc-t becserélték két pejhedzo állú kiskölökre, ezt leszámítva az adf nem sok újdonságot hozott nekem, ám a hagulatomat rendesen túráztatták az álmostól a baszdmegbeleharapokaholdba spannig. küldtek számot matthieau kassovitznek, nekünk, számunkra ismeretlen pakisztáni hosöknek és a magyarországon élo elnyomott romáknak. ez utóbbit nem fogadta kitöro lelkesedéssel a publikum. 19.3o.nagyszínpad.neo. a konferansziét szívesen lerugdostam volna a színpadról, nem utolsó sorban azért, mert hazánk legjobb elektronikai zenés formációjának merte nevezni a neot. a két hajasbaba ugyan mindig is profin összerakott zenéket gyártott, de ezek fantáziátlan és trendköveto [vagy attól jó 3-4 évvel elmaradó] panelzenék. ráadásul a heaven street sevenbol kölcsönzött énekes hangja legalább olyan izgalmas, mint a monoszkóp. ennek biztos nem volt tudatában, ugyanis ott is énekelt, ahol nem kellett volna. 21.3o.nagyszínpad.morcheeba. masszív, közel 9o perces apanázst kaptunk bedroom-dancingbol. a csokoládé színu skye vörös rucija azért végig ébren tartott, mégha a koncert elég közhelyszeru volt, bár mi mást várjon az ember egy fesztiválos fellépéstol, mint visszatapsolós módszert, a zenekari tagok zenés bemutatóját és a legnagyobb slágert utolsónak? a rome wasn't built in a day messze nem a legjobb morcheeba zene [fúúúúúúj, poptarisznya magnósoknak!], de szerény személyem örvendezett vala, mikor lazán elokerültek a régi klasszikusok [tape loop, the sea, trigger hippie, stb.]. legutóbb még úgy kellett spanglit kunyizniuk, idén már kérniük sem kellett, az indexen biztos[?] lesz kép, ahogy skye szájából lóg a tíz centis weed. o.3o.wan2.senser. innentol kissé lótifuti lett az éjszaka. néhány perces fetrengés és turbékolás [valamint a chicago címu musical-szörnyeteg elviselése] a kertmoziban. mint utólag kiderült, akkor veszítettem el az irataimat, miközben ott punnyadtam, de én marha azt hittem, hogy wan2 sátorban vándoroltak ki a zsebembol, ahol is a senser klasszikusai [age of panic! switch!] késztettek méteres ugrásokra. a legnagyobb orjöngés közepette vettem észre, hogy kiürült a hátsó zsebem: onnantól kezdve a wan2 sátor padlóját fürkészve és az aljnövényzetben [=szemétben] guberálva élveztem a sensert. utólag is hálás köszönet annak a névtelen hosnek, aki a moziban megtalálta és a nem kevés pénzzel együtt visszaadta a cuccaim, továbbá elnézést kérek a kör címu film közönséségtol, akiket az emberek között bóklászva jól megzavartam a borzongásban. o2.oo.pörgés.goldie. (inkább 3.oo) az arynfogú kocka-vezérhez már jó két hónappal ezelott volt szerencsém, s akkor sem eloször, úgyhogy engem igazándiból "the mighty D" érdekelt volna, de róla épp sikerült lecsúsznom. vagy csak nem vártam meg? mittomén. ráadásul a sátorba kész túlélokaland volt bejutni; a hardcore drumz most nem igazán fogott meg, valszeg dögfáradtságom tehet arról, hogy hiába is vártam a Fehér Fényt, mindenesetre mókás látvány volt, ahogy a rockerek, punkok, tarisznyarákok és a dnb katonák együtt orjöngtek. az aranyfogú meg rezignált arccal pakolászta a szögletes zenéket, rewindolni meg nem mert [az alatt a félóra alatt, míg ott voltam], biztos félt a babiloni népségtol.
no, ennyit a "címszavakról". megyek, majszolom tovább a szép zöld gyepet.
|