i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:25, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 561 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 29  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 09:38, 04-08-2003 
pokemon

pedig hogy pörögtek azok a dobok!!!
woahh!
szentségtörö leszek: ennyi jungle után Palotai dárenbéz szettje olyan laposnak tünt(erröl persze nem Ő tehet, hanem az, h a jungle egyszerűen jobb), hogy el is hagytam a terepet.
érzelem nélküli zúzás??? ???????????
fuhh. ú.l. a jungle-t érteni kell, nem érezni.
vagy tudom is én.
ISTENEM, AZOK A DOBOK!!!!!! :slayer:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:02, 04-08-2003 
droid

Életem legszarabb partyja volt! Elindultam hogy jól érezzem magam, de már a szigetre bejutáskor kétszer kötött belém az isteni INKÁLSZEKURITI! Később amikor be akartam menni a partyra, közölték velem, hogy teltház, nem mehetek be! Aztán mikor láttam hogy jártak akik be akartak lógni, valahogy elment a kedvem az egésztől! Kidobtam 3500 HUF-t azért hogy a sátoron kívülről halgassam az egészet! Köszi INKÁLSZEKURITI, INKÁLHÁNGERI !!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:21, 04-08-2003 
partiarc

cinetrip!!!!!

i love that place!

ANORGANIKNAK NAGY köszönet a szombat esti produkcióért! Tiszteletem.
:!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:34, 04-08-2003 
original nuttah

bazzeee...4en alszunk 1 "bevédett-eldugott" sátorban már 1 hete és ma hajnalban a sátorból :!: :!: a LÁBAM MELLŐL :!: kivették a telóm és a digifényképezőm és egy másik tatyóból egy telót!miközben aludtunk...iszonyat...vigyázzatok!!
mondjuk nekem végig nálam volt az övtatyiban az értékem és mégis...uhogy nemtom mit lehet tenni...én tényleg maximálisan vigyáztam a cuccomra..áá mind01
én mondjuk ha lopnék az egész táskát vinném és ez a fura...ráadásul lóvét nem vittek el..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:40, 04-08-2003 
metalhead

mitvarsz hiszen a sziget a bunozes melegagya :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:58, 04-08-2003 
original nuttah

napersze...csakaza baj h most velem történt meg snemmással.. :roll: desebaj...tovább kell lépni...attól függetlenül h anyagilag elég nagy kár ért..na mind1 megyek vissza fájűszívvel bulizni.. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:24, 04-08-2003 
pokemon

na pontezekér ágáltam én pár napja sziget ellen.
magam is meglepődtem, h sikerált magam jól érezni.
partira be lhetett jutni, csak nem a hátsó hanem az oldalsó bejáraton.
a hátsót egy idő után csak kijáratként, az oldalsó pedig bejáratként üzemeltették a feloldhatatlan dugók elkerülése végett.

cinetrip meg mindig jó hely.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:39, 04-08-2003 
black hoe rec.

Mikra: Te jól jártál ezzel a Szigettel, ez így annyira lehúzás :(

Így végiggondolva a történteket, az a Dillinja+Goldie buli eléggé félresikeredett, s az a vicc az egészben, hogy a dologról nem igazán tehetett senki. Nagynak mondható sátor, három bejárat, s s mégis akkora tömeg, hogy hihetetlen. Tíz percig kellett küzdőterezni a kijutásért. Aztán a visszajutás! Az nem volt egyszerű. S az inkal-bandának is fel volt adva a lecke, nagy suttyó társaság, de nekik kellett egy kis rendet vinni abba a káoszba, ami uralkodott ott. (Én kérdésemre korrekt információt is kaptam az egyiktől, habár egy másik szent céljának tekintette, hogy felkarral izomból ütlegelje az első sorokban állókat). Mindenesetre én most már kétszer is meggondolom, hogy a Szigetre menjek-e dnb buliba, jöjjön akár a jóatyaúristen dárenbézt nyomatni. :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:58, 04-08-2003 
pokemon

hehh!
de legalább a hangosítás nem volt gáz!
grooverider-fabio sziget-produkcióhoz képest ez istenes volt.
amúgy meg persze h szar. szigeten nem lehet ilyen partit csinálni, ez sokadszorra is bebizonyosodott.
mindenesetre szanaszét zúzódott az egyik lábujjam, miután valami kis dárembézcicus nagy hevületéban nem átallot vagy egy percig rajta ugrálni...
pedig igyekeztem a figyelmét felhívni arra, hogy ez nekem nem valami kellemes.
de Migu kedves!
AZOK A DOBOK!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:29, 04-08-2003 
pokemon

sztem nem volt rossz Goldie, de ideges voltam amiért Dillijáról lemaradtam, mert kint dekkoltam az oldalbejáratnál a tömegben.. :cry:
viszont respect LTJ Bukem, iszonyat party volt Füreden.. :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:34, 04-08-2003 

teknicolor:

aszzem különösebb magyarázat nélkül sikerült megérteni amit mondani akartam. És legyen kritika. (persze ez a video dj-s történeten nem fog változtatni mert ilyenek voltak, vannak és lesznek.)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:53, 04-08-2003 
souljah

bbface!

Lesz kritika. Csak ismét el kéne valahogy jutnom a bulikba. Video dj-s történeteket tudom, hogy le kell nyelni. De már egyre inkább nem akaródzik, látván mi megy ausland. Amúgy meg különben sem azt magyaráztam, hogy most azonnal történjen változás. Csak szeretném ha nem kezelnétek zabi gyerekként a dizájnt. Nem az.

Szerintem ha két-három éven belül fel tud mutatni az ország legalább 5 egyéni (kegyetlenül gyilkos) stílussal rendelkező VJ-t az nem irreális. Viszont, hogy ez megtörténhessen beszélni kell róla, és inspirálni a fiatalokat. Teszem azt egy lökött kis 16 éves srác most elolvassa a soraimat és három év alatt bőven kiképezheti magát über durva VJ harcossá. Így legyen.

Üdvözletem Hölgyek, Urak!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:57, 04-08-2003 
line up?

folytassuk a vasárnappal...

18.oo.nagyszínpad.de-phazz. ha nem lotték volna le elore, a közönség 99%-a nem hitte volna el, hogy a de-phazz német zenekar, ugyanis olyasfajta zenét játszottak, amiben dél-amerikai csípomozgató motívumok, észak-amerikai füsdtös jazz és londoni soul keveredett némi elektronikus hangzással [áhá! itt bújtak hát meg azok a fránya germánok!]. hozzám az elso két albumuk közelebb áll [mélyebb szintetika, kevesebb kornyika], de koncerten az énekes dalok vitték a prímet a legutóbbi, daily lama [wrong turn of kóz] címu albumról. az énekes srácot viszont rendesen elhagyta a szerencséje, mikor felpattant egy hangládára, a gatyája hátul teljesen szétrepedt, késobb meg leugrott a színpadról, s mikor megpróbált visszajutni, egyszeruen felkenodött a falra. és közben végig dalolt, mert ugyebár "the show must go on". sajna, a kedvenc zenémet, a no jive-ot nem játszották. 2o.3o.cinetrip.afroo+diziek+negro. kb. fél kilenc lehetett, mire a cinetrip labirintusban beindultak a vetítogépek, s az összeszokott pararadios páros felheleyezte az elso korongot a filcre. afroék megbízható hip-hopot pakoltak az akkor még bóklászó népségnek - mikor 3 óra múlva visszanéztem, a labirintus már csprdultig volt emberrel, s a mindig mosolygós negro progresszív rigmusokkal vágta az utat a chris carter számára. 21.3o.nagyszínpad.fun.lovin.criminals. de menjünk még vissza egy kicsit az idoben! valszeg az elcseszett hangosítás [huey hangjából csak gyenge piszmogás maradt a túllott hangszerek között] tehet arról, hogy a kriminális new yorkiak fellépésének elso fele nem igazán tudott megmozgatni. aztán félúton végre sikerült összehangolni a dolgokat, s a barry white címu dalt már átzszellemülten daloltam én is [a közönség persze elbaszta a közös éneklést], az all time slágerek [scooby snacks, big night out, fun lovin criminal] pedig önfeledt pattogásra késztettek. jól van, rendben voltak, na. oo.oo.pörgés.tommyboy. armand van heldent éjfélre ígérték, de késett, nekem meg 1 óra magasságában le kellett lécelnem, így hiába vártam, be kellett érnem a nagydarab magyarral és az o tisztességesen összerakott, de meglehetosen kinyújtott szettjének élvezetével. úgy tunik, öregszem, ugyanis a 4/4-es partyk kötelezo kellékét, a sípoló-ordibáló manusokat most legszívesebben tarkólövéssel csendesítettem volna el, pedig ez régebben nem nagyon zavart.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:08, 04-08-2003 
black hoe rec.

Palli: Neked NAGYON bejöttek AZOK a dobok. Kár, hogy Goldie-nak is csak a végefelé keveredtem be, így én nem tudok flashelni, hogy 'AZOK A DOBOK' :wink:

Őőőő, már elég sok hozzászólás íródott, hogy 'B+, Dillinját kénytelen voltam kint hallgatni, me' nem engedtek be!' Ha ennyien nem voltunk benn, akkor ki a f@szom volt odabenn :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:09, 04-08-2003 
line up?

ki jön holnap maszívan támadni? kezeket fel!

[na és ma slayerre? :]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:11, 04-08-2003 
soulproof

en benn voltam :slayer:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:14, 04-08-2003 
pokemon

nahát az van, hogy igazából én Dillinját akartam hallani, de az nekem is kimaradt. :?: :?: :?:
pedig én igyekeztem. nem is értem. tényleg, ki volt odabent Dillinján egyáltalán?
a részeg rokkerek akik a tilosból keveredtek át metálnap után a sterbis macikkal karöltve akik azt hitték h Dillinja majd valami ultrakemény hauzt fog nyomatni merhogy (U.K.)?
ööööö
tényleg! valaki! aki ott voltál, bent! jelentkezz, és cáfolj!
vagy a szekusok tartották fenn maguknak a buli legjobb részét, vagy hogy volt ez?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:15, 04-08-2003 
pokemon

oke, ff egy.
ez még mindig csak egy.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:16, 04-08-2003 
wobblehun

egy ideig én is.. :dillinja:

de kívül sem volt rossz.. :D

jah.. és a többi nap programja messze alulmúlja a pénteket... mind emberszámra, mind produkcióra.. ott voltam minden este, de egyik elektronikus stílus sem söpört le úgy a lábamról.. bezzeg mista D. :slayer:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:18, 04-08-2003 
son of nitrous

én végig benn voltam elől a bárpult végéig és kb ott alig volt ember,a légkondi meg lefújta a fejed.. :lol:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 561 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 29  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]