rekoms: thx
Egyébként úgy tűnik elég sokan kezdtük akkor a hip hopal. Én is Cypress Hillt, Public Enemyt, ONYXot hallgattam még anno

Aztán jött a proggressive house (igen, és azt is szeretem!:P) és Kömlődi írásainak (főként a Mennyek kapui de a Freee cikkek is) hatására egyre több féle zenét ismertem meg. És úgy másfél éve (tudom, kicsit elkéstem, dehát túl faiatal vagyok) jött a breakbeat: Meat Katie, Dave Tipper, Elite Force stb. Emellett én is szinte mindre szavaznék, mivel az összes stílus, amit felsoroltam, közel áll hozzám.

breakbeat: (felsorolhatatlan) Tipper, Freq Nasty, ILS, Evil 9, Kemek, Koma & Bones, Radioactive Man, Authors of Streetology, Danny McMillan, BLIM, Si Begg...

prog house: lee burridge (no.1!), craig richards, cass, moshic, Nick Warren, Satoshi Tomie, még anno a Deep Dish is

minimal/techno: főként Richie Hawtin, The Advent, Luke Slater, Jeff Mills, Cari Lekebusch...

Abstract Elektronika: Aphex Twin, Squarepusher, Bogdan Raczynski, u-ziq, Amon Tobin, Andrew Weatherall & Radioactive man ...

Goa: Man with no name, Yahel, Goa Gil, Astral Projection, Silicon Sound ... Bár ez az a stílus ami inkább hangulatával fog meg...
Tudom, hogy sok név amit írtam így tipikusan "mindenki kedvence", de csak a legnagyobbakat akartam írni, meg nem is látok át minden ,űfajt eléggé ahhoz, hogy a legkisebb, de érdekes dj-t/producert is ismerjem... Bocs, hogy ilyen hosszan ecseteltem a mások számára nyilván érdektelen ízlésemet, de ki kellett írnom magamból!!!
Písz!